Zobrazit normální verzi : Pár BUGU na Furienu
Zdravím všechny, chtěl bych jen upozornit na pár bugů na furienu.
1. Občas se stane, že když se přihlásité do hry tak vám to dá hned SK i NS. Je to dost nevýhoda pro ostatní hráče, když je např. první hra a hned má někdo SK aniž by byl posledni z Furienů.
2. Dalším bugem je, že někdy nefunguje NS. Naposledy se mi to stalo dnes, kdy jsem nakoupil full výbavu(do ketré patří i NS) a první borec s MP5 mě dal jak nic, protože mě to hrozně spomalilo, takže NS nefungovalo.
Díky za vyřešení.
^sTr[3]s. <3
S prvním problémem souhlasím se stává i mně..a ten druhý probléb se mi ještě nestal
Zdravím všechny, chtěl bych jen upozornit na pár bugů na furienu.
1. Občas se stane, že když se přihlásité do hry tak vám to dá hned SK i NS. Je to dost nevýhoda pro ostatní hráče, když je např. první hra a hned má někdo SK aniž by byl posledni z Furienů.
2. Dalším bugem je, že někdy nefunguje NS. Naposledy se mi to stalo dnes, kdy jsem nakoupil full výbavu(do ketré patří i NS) a první borec s MP5 mě dal jak nic, protože mě to hrozně spomalilo, takže NS nefungovalo.
Díky za vyřešení.
^sTr[3]s. <3
Nebo sis to NS vůbec nekoupil a ani o tom nevíš, to se stalo třeba mě. :-) A pak jsem se taky hrozně divil.
Euste, nestalo se mi to poprvé, takže si myslím, že ve mě chyba není.. :) Měl jsem 16.000 dolarů a po full nákupu jsem měl 0 dolarů, takže NS jsem si koupil ;) ..
No no no...Jenže už tu byly případy co si místo NS koupily WallHang a to je hned položka po NS takže si se mohl jednoduše splést a WallHang stojí 6 000 což vše vysvětluje.
NEbudu se hádat, ale vím co jsem koupil ..vždy kupuju SK, NS a AP, takže kdybych koupil WallHang, tak by mi to nevyšlo na AP..;)
E: Pár hráčů mi dneska psalo, že se jim to stává taky :)
No ok, budu věřit že víš co děláš, ale mě se to nikdy nestalo...
To je možné, mě se to taky nestává často, ale občas se mi to stane, takže se nedivím, že se ti to ještě nestalo ..
After =(^.^)=
04-07-13, 22:52
Prípad 1 : Ten sa mi stal akurát včera. Začala mapa dust4ever a hned mi to dalo sk tak som to využil a začal som zabíjať hráčov a začali sa mi vyhrážať, že ma dajú na forko tak som si radšej 2.Kolo dal kill.
Prípad 2 : Stým som ešte problém nemal. Ale určite je vtom nejaký bug.
Tak dúfam, že sa to nejako vyrieši.
Prípad 1 sa mi stáva často
Prípad 2 toto sa mi ešte nestalo :)
Prípad 1 : Ten sa mi stal akurát včera. Začala mapa dust4ever a hned mi to dalo sk tak som to využil a začal som zabíjať hráčov a začali sa mi vyhrážať, že ma dajú na forko tak som si radšej 2.Kolo dal kill.
Prípad 2 : Stým som ešte problém nemal. Ale určite je vtom nejaký bug.
Tak dúfam, že sa to nejako vyrieši.
ad 1) ser na ne, at vyhrozuji. ty za to nemuzes a normalni admin by ti za to nemel dat trest :-)
Aftere, jak píše kashpi za tohle by si BAN nedostal..není to tvoje chyba, že je ve hře BUG..
Kashpi, bude se to nějak spravovat..? :)
Ale ty bugy nejsou až tak závažné...Když se to stane 1do měsíce
Tam je omnoho viacej BUG-ov hry , ale to sú len také ..
Ale ty bugy nejsou až tak závažné...Když se to stane 1do měsíce
Vím, že nejsou závažné, ale jsou tam .. :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.