Zobrazit normální verzi : Admin práva na server ONLY INFERNO
Zdravím, volám sa Adam, mám 18 rokov a pochádzam z Ružomberka. Chcel by som prostredníctvom tohoto topicu poprosiť o práva na vyššie uvedený server, na ktorom hráme pomerne často čo je niekedy 4-5 hodín (niekedy aj viac) denne. Moje hráčske aj rozumové schopnosti sú na dosť vysokej úrovni a chcel by som pomôcť ku rozvíjaniu sa portálu smerom dopredu. Som študentom strednej školy na ktorej ma čaká ešte jeden rok a Csku venujem už nejaký ten piatok, čo je približne 6 rokov. Nemám problémy rozpoznať cheatera od skillu. Veľa ľudí ma tam pozná niektorí ma majú radi niektorí zasa nie. Bol som adminom na veľa nemenovaných portáloch z ktorích som s osobných dôvodov musel odísť. Myslím si, že by som bol prínosom pre tento portál či už rozumovo alebo po hernej stránke. A ešte nakoniec steam vlastním ale nebudem ho sem písať. Keby niečo môžem ho dať kompetentným. Vopred ďakujem za prečítanie mojej žiadosti a dúfam v kladné odpovede. :)
S pozdravom
Za mně ne. Nenapsal jsi žádný portál, kde jsi adminoval. Nenapsal jsi svoje steamid, nenapsal jsi jak dlouho tu hraješ a očividně jsi nečetl jak napsat žádost. Velké NE.
Ako som povedal, nebudem písať portáli na ktorích som bol admin kôli reklame ale ak to chceš Internets.sk, MPgaming.eu a Dalšie projekty ktoré už zanikli. Steam ID sem nebudem dávať ak ho niekto bude chcieť nech si oň napíše. Ty nemôžeš vedieť čo som čítal a čo nie, čítal som to. A hrám tu dosť dlho na to aby som splnil podmienky :) stačí ?
Okey tak vyjadrenie od nás nečakaj bez steam id...
Fajn moje steam ID: STEAM_0:0:1531909 nech sa páči.
- Nulova aktivita na fore
- Nulova aktivita v hre
- Nedokazes ani poriadnu ziadost napisat
- O prava ziadas snad na vsetkych portaloch [ vsetky zatial zamietnute ]
za mna PROTI
Proti.
Dôvody hore vypísané + gramatika
Proti.
Dôvody hore vypísané + gramatika
Gramatika ? ukáž mi jednu chybu mudrland
- Nulova aktivita na fore
- Nulova aktivita v hre
- Nedokazes ani poriadnu ziadost napisat
- O prava ziadas snad na vsetkych portaloch [ vsetky zatial zamietnute ]
za mna PROTI
Nulova aktivita v hre ? Tak to si proti mne ešte nehral, žiadosť je napísaná poriadne, nežiadam o práva na všetkých portaloch, ďalší čo chce byť múdry
Nezdá sa mi to ako "nulová aktivita" http://csko.cz/statsx/hlstats.php?mode=playerinfo&player=493076
pekne znamená napísaná vo worde že? :D
Ako som povedal, nebudem písať portáli na ktorích som bol admin kôli reklame ale ak to chceš Internets.sk, MPgaming.eu a Dalšie projekty ktoré už zanikli. Steam ID sem nebudem dávať ak ho niekto bude chcieť nech si oň napíše. Ty nemôžeš vedieť čo som čítal a čo nie, čítal som to. A hrám tu dosť dlho na to aby som splnil podmienky :) stačí ?
Možno som už preč zo základnej školy ale som si na 100% istý, že sa to píše s Y :) Ďalej slovo kôli možno ostatný poznáte takto ale ja som bol tak učený, že sa to píše kvôli.
Zdravím, volám sa Adam, mám 18 rokov a pochádzam z Ružomberka. Chcel by som prostredníctvom tohoto topicu poprosiť o práva na vyššie uvedený server, na ktorom hráme pomerne často čo je niekedy 4-5 hodín (niekedy aj viac) denne. Moje hráčske aj rozumové schopnosti sú na dosť vysokej úrovni a chcel by som pomôcť ku rozvíjaniu sa portálu smerom dopredu. Som študentom strednej školy na ktorej ma čaká ešte jeden rok a Csku venujem už nejaký ten piatok, čo je približne 6 rokov. Nemám problémy rozpoznať cheatera od skillu. Veľa ľudí ma tam pozná niektorí ma majú radi niektorí zasa nie. Bol som adminom na veľa nemenovaných portáloch z ktorích som s osobných dôvodov musel odísť. Myslím si, že by som bol prínosom pre tento portál či už rozumovo alebo po hernej stránke. A ešte nakoniec steam vlastním ale nebudem ho sem písať. Keby niečo môžem ho dať kompetentným. Vopred ďakujem za prečítanie mojej žiadosti a dúfam v kladné odpovede. :)
S pozdravom
No predstav si, že znova sa to tam objavilo viac krát než raz. No to mi je náhoda :D
pekne znamená napísaná vo worde že? :D
Možno som už preč zo základnej školy ale som si na 100% istý, že sa to píše s Y :) Ďalej slovo kôli možno ostatný poznáte takto ale ja som bol tak učený, že sa to píše kvôli.
Ktorích v pl. je i a neviem čo je zlé na Dalšie
E: ak je tak ako píšeš ty tak prepáč a diakritiku nerátam
E: Ok má tam byť y prepáč :D
Ktorý v nominatíve množného čísla je mäkké i, v ostatných pádoch je tvrdé. Skús si dať toto do wordu, do googla, kam len chceš, všade bude červeným podčiarknuté. A píše sa Ďalšie :)
Ktorích v pl. je i a neviem čo je zlé na Dalšie
Má tam byť tvrdé i.Ktorých nie ktorích.
Je tam viac hrúbiek v tom texte.
E:Because bol rýchlejší..:D
Už tak vy ste dokonalí :D Sa asi moc nudíte čo, keď ešte aj chyby hľadáte. Trapas
Ty si chcel aby som ti ukázal tú ,, jednu ,, chybu :)
Nulova aktivita v hre ? Tak to si proti mne ešte nehral, žiadosť je napísaná poriadne, nežiadam o práva na všetkých portaloch, ďalší čo chce byť múdry
Nezdá sa mi to ako "nulová aktivita" http://csko.cz/statsx/hlstats.php?mode=playerinfo&player=493076
pozri, takymto jednanim si nasu priazen neziskas, prides si tu a hned prvy prispevok ziadost o prava, cheaterov nehlasis a myslis si aky si fasa....prepac, ale myslim, ze by sa dalo vela veci zlepsit...
Tvoje první připojení na kotelnu bylo 22.5.
Nehraješ tu tedy ani dva měsíce. Viz. http://csko.cz/chatlog/show?from=05-06-2013&to=04-07-2013&server=1&nick=&sid=STEAM_0%3A0%3A1531909&ip=&text=&submit_=Hledat&do=findForm-submit
Chatlog:
inferno only 03-07-2013 09:18:07 STEAM_0:0:1531909 178.41.220.239 so' nepis Nonsteamchlapec
inferno only 04-07-2013 11:16:34 STEAM_0:0:1531909 178.41.220.239 so' Sklapni ty kido
DM FFA 04-07-2013 15:39:25 STEAM_0:0:1531909 178.41.220.239 so' tahaj nula
DM FFA 04-07-2013 15:42:54 STEAM_0:0:1531909 178.41.220.239 so' a este ku tomu NS :D
inferno only 02-07-2013 20:39:23 STEAM_0:0:1531909 178.41.249.77 so' ZEIG HEIL !
inferno only 29-06-2013 18:46:42 STEAM_0:0:1531909 178.41.249.77 so <3 JA POVIEM ! spina
inferno only 28-06-2013 18:51:35 STEAM_0:0:1531909 178.41.249.77 so a dalsi nevychovany zasran 13 rocny
Že by jsi ho měl nějak extra vulgární se říct nedá, ale každému nadávat do NS - myslíš, že steamer je něco víc? A nebo, že tobě je víc, tak jsi něco víc?
Ďalšie vyjadrenia ohľadom mojej žiadosti a nie mojej gramatiky ?
Tvoje první připojení na kotelnu bylo 22.5.
Nehraješ tu tedy ani dva měsíce. Viz. http://csko.cz/chatlog/show?from=05-06-2013&to=04-07-2013&server=1&nick=&sid=STEAM_0%3A0%3A1531909&ip=&text=&submit_=Hledat&do=findForm-submit
Chatlog:
inferno only 03-07-2013 09:18:07 STEAM_0:0:1531909 178.41.220.239 so' nepis Nonsteamchlapec
inferno only 04-07-2013 11:16:34 STEAM_0:0:1531909 178.41.220.239 so' Sklapni ty kido
DM FFA 04-07-2013 15:39:25 STEAM_0:0:1531909 178.41.220.239 so' tahaj nula
DM FFA 04-07-2013 15:42:54 STEAM_0:0:1531909 178.41.220.239 so' a este ku tomu NS :D
inferno only 02-07-2013 20:39:23 STEAM_0:0:1531909 178.41.249.77 so' ZEIG HEIL !
inferno only 29-06-2013 18:46:42 STEAM_0:0:1531909 178.41.249.77 so <3 JA POVIEM ! spina
inferno only 28-06-2013 18:51:35 STEAM_0:0:1531909 178.41.249.77 so a dalsi nevychovany zasran 13 rocny
Že by jsi ho měl nějak extra vulgární se říct nedá, ale každému nadávat do NS - myslíš, že steamer je něco víc? A nebo, že tobě je víc, tak jsi něco víc?
Kukni si čo mi písali aj oni :) tie reakcie boli oprávnené :) A nehral som tu len pod nickom " so' " ale aj pod nickom festerwOw~ :)
pozri, takymto jednanim si nasu priazen neziskas, prides si tu a hned prvy prispevok ziadost o prava, cheaterov nehlasis a myslis si aky si fasa....prepac, ale myslim, ze by sa dalo vela veci zlepsit...
cez (!) na vašom servery som hlásil cheatera dva alebo tri krát a nikto neprišiel, tak prečo to mám robiť keď aj tak nikto nedojde ?
Ať napsali cokoliv, tak tě to neopravňuje k tomu jim nadávat.
Cheatery můžeš hlásit i na fórum - natočit demo.
Proti
Kukni si čo my písali aj oni :) tie reakcie boli oprávnené :) A nehral som tu len pod nickom " so' " ale aj pod nickom festerwOw~ :)
Jako admin máš být ledově klidný. Hledal jsem před tvoje steamid a ne nick.
Navíc, nevíš, jak to funguje zde na foru. Tři příspěvky za sebou se zde nesmí. Používej edit.
A tá gramatika stále nič moc :D
Jako admin máš být ledově klidný. Hledal jsem před tvoje steamid a ne nick.
Navíc, nevíš, jak to funguje zde na foru. Tři příspěvky za sebou se zde nesmí. Používej edit.
Videl som už pár vašich "ľadovo kludných" adminov :)
cez (!) na vašom servery som hlásil cheatera dva alebo tri krát a nikto neprišiel, tak prečo to mám robiť keď aj tak nikto nedojde ?
dva, tri krat? si robis prdel, ze? ja som hlasieval 10 krat denne a stale to nestacilo, ci myslis, ze admini maju malo roboty s cheatermi? to si len vsetci myslite, ze admin tu je 24/7 a aj ked pride tak sa hrajka na serveri a ignoruje hlasenia, uz sa zobudte a staci sa pozriet na banlist, aky su admini "neaktivny"...
neprides mi ako vhodny kandidat na tento post...
Kde ? Nevšimol som si nič
Od penguina:
Čus, prosim tě postni mu to tam za mě ;)
Proti. Píšeš všude sračky. Tady na foro jsi přišel jak kr4l, kterej si tu žádá o práva, dělá mu problém napsat sem svoje SID, ještě s kecama. Cheater ani jeden nahlášenej (mimo to tvoje údajný hlášení přes vykřičník). Aktivita taky na nic, nejsi tu ani 3 měsíce. Chodíš od portálu k portálu, taky nic Xtra. Podle mě jsi arogantní zmetek. Cya.
Dík moc ;D
Od penguina:
Čus, prosim tě postni mu to tam za mě ;)
Proti. Píšeš všude sračky. Tady na foro jsi přišel jak kr4l, kterej si tu žádá o práva, dělá mu problém napsat sem svoje SID, ještě s kecama. Cheater ani jeden nahlášenej (mimo to tvoje údajný hlášení přes vykřičník). Aktivita taky na nic, nejsi tu ani 3 měsíce. Chodíš od portálu k portálu, taky nic Xtra. Podle mě jsi arogantní zmetek. Cya.
Dík moc ;D
Odkáž mu že my dvaja sme si nepotykali :) Nepásol som s ním žiadne kravy tak nech sa uvedomí :) nech si vraví čo chce no svojou inteligenciou mi nesiaha ani po päty :* P.S: nerozumiem tvojej hatlamanine :)
Toto nechápu, příjdeš si sem požádát o admin práva, měl by si bejt trošku pokornější, chováš se spíš jak kdyby jsme my žádali o něco tebe + ten chatlog, napišu ti to upřímně jak to vidím, podle mě si o sobě myslíš, že jseš 2. nejlepší věc na Světě po krájeném chlebu, vím že po Infernu mi nic není, ale za mě rozhodně NE moc tu flamuješ.
Čauko ja jsem adam a jsem už od narození TOP. Mam v piči všechny okolo, protože jsem nejlepší a nikdo mi nesahá ani po paty. Na serverech mě sere, že jsou všichni tak špatní. Věřím, že bych byl z adminů nejlepší, protože jsem se tak už narodil. Jestli hezky poprosíte, možná vám sem postnu steamID...
Takhle nějak mi přijdeš. Nakráčel si sem jak pán, mrsknul sem žádost a neunesl názor pár lidí, tak si začal pičovat, protože ti nikdo v inteligenci nesahá ani po paty :*. Verdikt je jasný ne.
http://www.fotorada.cz/foto/produkty/albi-polstar-dnes-ne-ano--milacku.jpg
na infernu jsem hodně hrával už od založení , tebe jsem tam ještě nepotkal,pokud ano tak asi nejsi skill pač bych si tě pamatoval,, takže NE
13:26
inferno festerwOw~ podte si po cheatera adminkovia
13:27
inferno festerwOw~ admin nic ?
13:28
inferno festerwOw~ admin team super
13:28
inferno festerwOw~ nulova aktivita
len aby si vedel, bol som tam, ale hraca ktoreho si hlasil som nenasiel
ci nevies ani ako ma vyzerat hlasenie? a to chces robit admina?
niesom skill :D :D Podte si yahrať a uvidíme :) luky, nacek a hráči čo tam hrávajú tak ma poznajú opýtajte sa ich keď niesom skilla :) amaters
Score 5:1 neznamena ze jsi skilla, tu hrajes na Ns portale a proti zacinajicim hracum je skilla kazdy, ale ty jsi taky nevymachany, ze se tu budes mlatit do prsou, jaky jsi naskilleny, jak na tebe nikdo nema a ze my jsme amateri, mozna jsme ale myslim si, ze proti hracum jako ty jsme na tom vsichni z admin teamu jeste dobre.
Tady uz neni o cem, jses drzej, namyslenej, nevychovanej, myslim si, ze prava nehrozi.
DarkAspecT
10-07-13, 22:11
Žádáš tu o práva, nebo aby ti dal někdo přes držku? PROTI
No dajte mi po hube, prosím vás nejaké deti cez internet mi tu idú sa vyhrážať :D
No dajte mi po hube, prosím vás nejaké deti cez internet mi tu idú sa vyhrážať :D
Ježiš, vytahovat na nás, že jsme děti. Nejdospělejší argument. Meheh. Lock
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.