PDA

Zobrazit normální verzi : Capture the Flag

Acid
04-07-13, 15:01
Čuuuus,
rozhodl jsem se podruhé požádat o práva. Předtím jsem si to nechal zavřít s určitých důvodů.
O práva chci požádat na výše uvedený server. Nějaké intro použiju z mojí první žádosti, nezlobte se. :happy:

Většina mě tu určitě zná pod nickem DeViL nebo Acid. Myslím, že bych nebyl špatným přínosem do AT a banování haxorů.

Nějaké to info:
Jmenuju se Míra, za 25 dní mi bude 16 let. V září nastupuju na střední školu na obor Informační služby. Miluju hraní na kytaru (v srpnu máme s kámošema rozjet ''kapelu''). Také píšu rád nějaké články (někteří si mohli všimnout na primární stránce kotelny). Jsem fanatický fanoušek skupiny KISS, rád chodím pařit s kámošema a s kámoškama. Csko hraju kolem 2 let, z toho 1 rok na tomto portálu. Rád si zahraju gathery, mixy atd. Rád hraji také hry jako Battlefield 2, 3.
Mod Capture the Flag mě však zaujal nejvíc a u právě u něj jsem zůstal. Chodím sem denně (mimo vyjímky jako např. trochu učení atd atd...). Na tomto serveru jsem nahlásil i nějaký ty cheatery a nějaký hodil na forum, z toho tuším 1 byl clear. Avšak ano, nikdo nejsme dokonalý. Většinou jsem hodně hlásil na steam.
Historie:
Ano, mnozí z vás vědí že mám předešlý steam VAC zabanovaný. Byly tady o tom řeči a debaty. Zapl jsem (ano, chybka), ale zároveň jsem chtěl skončit, což se mi povedlo ne na dlouho. Je to možná paradox, ale skončil jsem kvůli příjimacím zkouškám, abych se dostal na střední. Nevím, jestli je to hlavně kvůli tomu, že jsem na chvíli přestal hrát, ale udělal jsem to. Byla to však chyba, nepopírám.

Nevím, co napsat dále, ale snad budu schopen odpovídat na dotazy, které budete mít.

Ingame nick: Acid ~
Steam ID : STEAM_0:1:60644262 ; http://steamcommunity.com/id/maaajk/

Greetings.

Toreto
04-07-13, 16:09
Ubehol polrok od poslednej žiadosti ?

Acid
04-07-13, 16:14
Ubehol polrok od poslednej žiadosti ?

Neuběhl.

EDIT: Měl by?

Tupelko
06-07-13, 16:53
Od SliZa:Uchazečů o práva je velmi mnoho, takže Vám nemusíme hned odpovědět. Žádost se může řešit klidně měsíc a víc. Většinou je hned jasné, jestli máte nějakou šanci, takže můžeme Vaši žádost hned uzavřít. Další si můžete podat nejdříve za půl roku. Pokud budete zakládat více žádostí po krátkém čase, dostanete ban.
btw. Proti, vše jsem napsal v minule zadosti :)

DarkAspecT
06-07-13, 18:32
COD:MW 2 05-07-2013 17:54:30 STEAM_0:1:60644262 89.103.79.81 Koczmen - LOW SOUND na picu
COD:MW 2 05-07-2013 18:06:43 STEAM_0:1:60644262 89.103.79.81 Koczmen - LOW SOUND Zmrdec
COD:MW 2 05-07-2013 18:11:16 STEAM_0:1:60644262 89.103.79.81 Koczmen - LOW SOUND Picusek :(
COD:MW 2 05-07-2013 19:47:03 STEAM_0:1:60644262 89.103.79.81 myslivec ty se mi zdas kretene
COD:MW 2 05-07-2013 20:11:08 STEAM_0:1:60644262 89.103.79.81 myslivec posranej co?
COD:MW 2 05-07-2013 20:10:57 STEAM_0:1:60644262 89.103.79.81 myslivec sraci :)
Známe se nějakou dobu, ale za ten chatlog proti, ten zabanovaný steam neřeším, protože i zde adminuje jeden nejmenovaný admin, co zde dostal ban a za 4 měsíce dostal práva. PROTI

Mr.Brown
06-07-13, 18:38
Hm, ten chatlog není tak strašnej, je to mínus, ale ne tak velké (dle mě). něco z toho serveru nahlásil, žádost pěkná, přikláním se k pro

Giussepe
06-07-13, 19:37
neznáš hráče SkyF4LL? Ted má na steamu myslím nick Spectrum.

because
06-07-13, 20:59
Uprav slovnik, hlasenie chodia mne a zatial vsetko ban tak pro..

Acid
06-07-13, 21:01
neznáš hráče SkyF4LL? Ted má na steamu myslím nick Spectrum.

Jo znám, proč?

@Slizo: Jasně jasně.
@ASpect: No, trošku jsem blbnul, my fault.
@Brown: Díky. :)

EDIT: @Because: Jo, říkám že jsem v ten den blbnul, normálně takhle moc nepíšu. Díky ;)

EDIT2: Ještě, Giu. Skyfall s náma hrál přeci turnaj, nepamatuješ? :)

Acid
14-07-13, 21:16
Trošku to oživím, mohl by se vyjádřit ještě někdo? :)

R3S
15-07-13, 14:10
NE!

Acid
15-07-13, 19:32
Avi, asi jsem to trošku nepochopil, ale dík za názor.

Nihilia
09-08-13, 19:19
I když neuběhl půl rok, tak já jsem PRO. S acidem hrávám často a až na pár "nadávek" se snaži krotit a chovat jak se má.

Jestli se to bude řešit až pozděj, berte moje PRO i do budoucna.

Acid
13-08-13, 05:31
Díky za názor, Nihi. :)

because
13-08-13, 21:28
pro

Acid
13-08-13, 21:36
pro

Díky moc :)

dhaaqu
23-08-13, 18:30
Od první žádosti do podání druhé uběhl měsíc, už proto by se žádost měla odložit min. na prosinec.

1)Nevim kolik jsme toho vlastně spolu na serveru nahráli, jak neustále měníš nicky (a stejně jako Tupelko se ptám: proč?). Aktivita na serveru na který žádáš není kdoví jaká (3 připojení za poslední měsíc), něco jsi mi k tomu psal a jsou prázdniny, tekže to neberu úplně směrodatně, ale můj celkovy feeling je takový, že tě z toho serveru prostě moc neznám ale vím že existuješ :-).

2)Nevím jak teď hlásíš přes "!" nebo na steam, ale na fóru máš 9 hlášení cheatů z toho 4x fail. Ta hlášení jsou už dost zaprášená, takže by mě zajímalo, jak jsi schopný hlásit teď. Když žádáš o práva bude nejlepší dávat hlášení i na forum, ať je to dobře dohledatelné.

3)Nemůžu opomenout to, že jsi zapl a taky určitou nestabilitu. Zapl jsi, že jsi chtěl skončit na jednom serveru, tady si podáš žádost na konci které napíšeš, že bys stejně neměl čas, za měsíc na to si podáš žádost druhou... to taky nedělá dobrý dojem.

Zatím bych pro nebyl, ale moje proti není definitivní, uvidíme jak ti to půjde do prosince...

ParadoXX
23-08-13, 19:02
neni to ten rádoby skilla z gs,co hrál ultimate a hrozně se chvástal a pak když na mě hodily ty mentálové špínu,tak byl mezi prvníma,co mi dávali pravidelně bany a chtěli se mě nadobro zbavit,což se jim podařilo?Zvláštní,jak se najendou karta obrátila.
Nevim,co děláš tady.Aaa,už vim.Dwandy se na vás už před časem vysral a celý gs šlo do prdele,co?Tak zevluješ tady.

Acid
23-08-13, 19:19
Dhaaqu, ok, díky za názor.

Paradoxx: Asi si mě s někým pleteš :D

Slunicko
23-08-13, 21:52
neni to ten rádoby skilla z gs,co hrál ultimate a hrozně se chvástal a pak když na mě hodily ty mentálové špínu,tak byl mezi prvníma,co mi dávali pravidelně bany a chtěli se mě nadobro zbavit,což se jim podařilo?Zvláštní,jak se najendou karta obrátila.
Nevim,co děláš tady.Aaa,už vim.Dwandy se na vás už před časem vysral a celý gs šlo do prdele,co?Tak zevluješ tady.

pro tebe je mentál a retard úplně každej, stejně i o mě si psal, že budu banovat nespravedlivě, že chodim k tobě do teamu, abych měl vetší 3--> a já nevim co ještě sis na mě vymejšlel za chujoviny a přitom ten, kdo mě neustále kickoval ze serveru, veřejně se mě snažil strapnit, jak na serveru, tak na forku případnými nadávkami na mou osobu a tak dále si byl jen ty, myslim si, že tobě se nezavděčí nikdo, okrem tvých real friends.
Btw jsem rád, že jsem tě zklamal a neudělal všechno to špatný co si psal, že dělat budu, now cya nerd.

PRO, je to fajn kluk, navíc tušim bydlí 20 kiláčku ode mě, tak ho kdyžtak zajdu srovnat :D

Byznis
23-08-13, 21:57
ja som PRE , slovnik ? hm zalezi ako sa bude chovat v situaciach pri ktorych sa ma chovat ako admin , slovnik by som ani neriesil pokial neni uplne ze zly , zase dufam ze nesklame , hlasi stale

Acid
23-08-13, 22:01
Klucí, já vám děkuju. :) Akorát furt nechápu, co napsal Paradoxx...

Acid
27-08-13, 08:58
Nyní už jsem doma, tak moje aktivita opět naroste. :)

kofi
27-08-13, 15:11
Proti, VAC BAN a chování.

Acid
27-08-13, 19:39
Proti, VAC BAN a chování.

:splachnout:

'Seiter
28-08-13, 19:40
U tebe mám hodně rozporuplný názory. Na jednu stranu si celkem fajn člověk co umí dát pěknou hlavu, na druhou stranu máš určitý mezery, který jsou asi způsobený nižším věkem. Navíc se obávám, že kdyby si dostal práva, tak je za 2 měsíce složíš kvůli tomu, že na to nebudeš mít čas / přestane tě to bavit ap.

Slovník v pohodě, aktivita celkem taky, dal by sem ti PRO s odkladem třeba na říjen.

Acid
28-08-13, 19:41
U tebe mám hodně rozporuplný názory. Na jednu stranu si celkem fajn člověk co umí dát pěknou hlavu, na druhou stranu máš určitý mezery, který jsou asi způsobený nižším věkem. Navíc se obávám, že kdyby si dostal práva, tak je za 2 měsíce složíš kvůli tomu, že na to nebudeš mít čas / přestane tě to bavit ap.

Slovník v pohodě, aktivita celkem taky, dal by sem ti PRO s odkladem na říjen/listopad.

Díky moc za názor, cením si toho. :)

noirbun
28-08-13, 19:59
ja som pre, hlási, je v poho typek, ale dava neskutocne hlavy.

Acid
28-08-13, 20:14
ja som pre, hlási, je v poho typek, ale dava neskutocne hlavy.

Taky díky. Ale ''fuj'' jsi mi psát nemusel :(

noirbun
28-08-13, 21:01
taka palica, na to nemozes nenapisat fuj

Acid
28-08-13, 21:31
taka palica, na to nemozes nenapisat fuj

Tak já už nebudu, promiň.

Giussepe
29-08-13, 13:07
Já jsem proti.

A jelikož jsem už dosáhl plnoletosti, tak toho hned využiji. V mých očích je to stále dítě a je až moc nevypočitatelný, než aby mohl zastávat post admina. To lze vidět z jeho minulých konání ať už je to ten ban, nebo ten jeho cry thread, přičemž tu vkuse smrděl dál.

Ještě si teď vzpomínám, že když jsem s ním hrál ten turnaj, tak ty dětinské řeči, co vedli s mnou výše zmiňovaným skyf4LLem na TSku.... Já byl za PC červený studem.

A že by Charon změnil velké červené NE z minulé žádosti, na velké zelené OK? pochybuju...

Acid
29-08-13, 14:08
Já jsem proti.

A jelikož jsem už dosáhl plnoletosti, tak toho hned využiji. V mých očích je to stále dítě a je až moc nevypočitatelný, než aby mohl zastávat post admina. To lze vidět z jeho minulých konání ať už je to ten ban, nebo ten jeho cry thread, přičemž tu vkuse smrděl dál.

Ještě si teď vzpomínám, že když jsem s ním hrál ten turnaj, tak ty dětinské řeči, co vedli s mnou výše zmiňovaným skyf4LLem na TSku.... Já byl za PC červený studem.

A že by Charon změnil velké červené NE z minulé žádosti, na velké zelené OK? pochybuju...

Minulé konání no... Nebudu tady psát o tom, jak se lidé mění a tak dále. Ale vytahuješ tu věci +- před třičtvrtě rokem a dál už jsme spolu nějakou konverzaci nevedli, pokud se nemýlím.

ParadoXX
29-08-13, 20:58
aha.Ono mu bude teprv 16.Tak to beru zpět.Máš stejnej nick jako ten z gs.Promiň.

Acid
29-08-13, 21:20
Mě už 16 je, psal jsem tu žádost na začátku července. :) V pohodě.

Charon35
09-09-13, 18:31
http://csko.cz/forum/showthread.php?17342-Pr%E1va-CTF-inferno-only/page2
Mesiac pred touto žiadosťou si nemal čas teraz ho zrazu máš, menil si nicky (6), menil si názory a ktovie koľko času budeš mať keď ti teraz začne 1. ročník na škole. Vtedy si zapol, lebo si chcel skončiť, ktovie čo by si robil teraz s právami.

Daj sa dokopy a skús neskôr, ale nie znovu o mesiac!

Nie.