Zobrazit normální verzi : Stížnost
Admin Celofan Yeenkys nebo jak to je:D.Dal půlce CT ban-že nemůžou hrát za dozorce,a důvod byl lamení.Tak bych si chtěl stěžovat že se toto nesmí.
S pozdravem a poděkováním za vyřešení :x.t.h |Genezis
Ale může. Když to neumějí.. Jaká byla mapa? Kdyby jail_crime tak bych to pochopil.
Myslím si, že zákaz k CT je celkem tvrdý trest.Stačil by ban na jeden-dva dny . Ale jestli to v tu dobu vypadalo stejně jako dnes v cca 8:35 kdy finální skóre vypadalo T 19:0 CT tak bych se ani nedivil.
slime ale kdybys videl jk su retardovani :D
Byla to mapa jail_rehab a ban byl na 7dní což mi příde přehnané.
to neni prehnane nektera demence CT je nekonecna
A za tým si aj stojím , chcel by som aspoň o trošku zdvihnúť úroveň jailu .. ono je to predovšetkým o inteligencii hráčov... čiže najväčší "odpad" sa snažím banovať a myslím že týždeň je ešte málo .. za ten čas sa nenaučia čo to vlastne znamená byť ct na jaily...
AnnoyingGreg
18-08-11, 22:10
A za tým si aj stojím , chcel by som aspoň o trošku zdvihnúť úroveň jailu .. ono je to predovšetkým o inteligencii hráčov... čiže najväčší "odpad" sa snažím banovať a myslím že týždeň je ešte málo .. za ten čas sa nenaučia čo to vlastne znamená byť ct na jaily...
Naprosto souhlasim s rozhodnutim celofana. Každý den vidím situaci, kdy jen a serveru 5 adminů..ale najde se jeden jediný, kdo se stará aby tam byl pořádek a vyhází CT s hlasem 12ti letých fracků. 99% těchto imbecilů neumí ani vzít simona. Chápu že se občas nedaří..CT dělají chyby(vlastní zkušenost)..ale radši si nechám nadávat do koko*ů..než mít ban. Nejsem na JB nějak závratně dlouho..ale myslim si že i cvičené opici budu křivdět, kdybych řekl že nikdo horší neni. Bohužel to tak je..najde se hromada idiotů..které cvičená opice trumfne.
Gregu, já už mám věděcky podložené, že 75 % u CT jsou kriplové co neuměj pravidla.
AnnoyingGreg
18-08-11, 22:40
A proto náš bůh, Kotel stvořil adminy. Nezastavitelné mikrofon spamery,kteří se nebojí žvanit kdykoliv je to nevhodné a otravné. Něco jako FK od admina neexistuje a kdo křicí FK je často adminem umlčen. Žadonění o zásah admina proti dementním CT jsou ignorována a žadatel skopán do kuličky. (Tím neoznačuji celý team..jen osoby využívající herní pravomoce k vyřízení vlastních FK,zastrašování banem a prakticky nikdy je nevidim něco užitečného na JB dělat. Nejvíce aktivní a užiteční.. jmenovitě: Svacinar,BAWSON, Ridick, Lucca, Martiii,Buben a samozřejmě ted vidím i celofana) Zbytek jsem nikdy neviděl na JB přiložit ruku k dílu.
Silve je tiez dost casto online a tiez prilozi ruku k dielu. Syrius pride obcas, grEy tam je casto. Na Bum Baca nemozeme zabudnut. Chodi ich tam dost, ale co admin nevidi nemoze trestat. A ked da FK admin tak to mas 100% iste ze VD nedostanes. A ked nechces ban budes ticho ...
Adminov je dost len dementov este viac.
A Rixie tam este chodi, uz menej ale chodi.
AnnoyingGreg
18-08-11, 23:29
Silve je tiez dost casto online a tiez prilozi ruku k dielu. Syrius pride obcas, grEy tam je casto. Na Bum Baca nemozeme zabudnut. Chodi ich tam dost, ale co admin nevidi nemoze trestat. A ked da FK admin tak to mas 100% iste ze VD nedostanes. A ked nechces ban budes ticho ...
Adminov je dost len dementov este viac.
A Rixie tam este chodi, uz menej ale chodi.
Yees, díky za připomenutí. :-) Silve a grEy jsou další dva. O zbytku jsem ale nikdy neslyšel..a nikdy je tam neviděl.
Greg neviem, na koho bolo smerovane to zneuzivanie mikrofonu, ale ja don teda nehovorim ked som u T a ked som u CT, tak to je myslim normalne, ze sa CT medzi sebou rozpravaju, pokial napr. T bezia za simonom a ten nic nevravi.
AnnoyingGreg
19-08-11, 13:59
Greg neviem, na koho bolo smerovane to zneuzivanie mikrofonu, ale ja don teda nehovorim ked som u T a ked som u CT, tak to je myslim normalne, ze sa CT medzi sebou rozpravaju, pokial napr. T bezia za simonom a ten nic nevravi.
Nebudu nikoho označovat a vyvolávat tu flame. Však o tobě vím taky. :-) Děláš svojí práci přesně jak máš..nemam proti tobě křivé slovo. Tebe jsem rozhodně nemyslel.
to neni prehnane nektera demence CT je nekonecna
Třeba těch kriplů co si neuvědomují, že se rozkazy ruší potom co chcípne simon.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.