PDA

Zobrazit normální verzi : Ako zvíšit FPS

Mischino19
05-07-13, 22:38
Dobrý den, ja viem že sú tu témy ako zvíšit FPS no ja som všetky si pozrel a nič nefunguje... mám non steam... skúšal som rozne kraviny aj čo mi kamoš poradil a nič... normálne som mal stiahnuté csko z kotelnej a hral som kludne so 100fps bez problemov všetko... potom som pokazil jeden bind tak som vymazal cfg a stiahol som si iné a odvtedy mám fps max 50... skúšal som v hre fps_max 99 a nič... skúšal som zvíšit rate a nič.. skúšal som aj rozne tutorialy a nič... tak isto som vymazal csko a stiahol znova z kotelnej a stále... stiahol som úplne iné CS z nejakej ruskej stránky a stále malé fps... neviete čím to je?...

3necky
06-07-13, 00:16
Pomohlo by, kdyby si napsal, jaký bind si přesně pokazil, protože mi nejde do hlavy, jak může bind snížit fps.

Neznamy123
06-07-13, 11:19
Akú máš grafickú kartu ??

Mischino19
06-07-13, 13:44
Ja pochybujem že to bolo tým bindom.. iba som tým chcel povedat že odvtedy sa mi znížilo to fps... bind bol ... bind "MWHEELDOWN" "+duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait; +duck; wait; -duck; wait"... skúšal som medzi to dat +attack a ked so mto spravil tak mi to blblo tak som ten bind vymazal a snažil sa tam povymýšlat ešte niečo a tak som si dal druhé fps... grafickú mám Ati Mobility Radeon HD4570

r4p1dcz
09-07-13, 11:04
Myslím že problém bude spíše s počítačem zkus vypnout všechny přebytečné programy jako Skype,Prohlížeč atd.
Nebo zkus aplikaci Game Booster 3 ten ti urychlí průběh hraní :)

Přeji pěkný den

Mischino19
12-07-13, 21:24
skúsil som no bez zmeny...

EDIT: Tak konečne všetko ide v pohode povymazával som polku PC aj som použil ccleaner ale dakujem za ochotu:)