Zobrazit normální verzi : Mapy k stáhnutí
Grakon2702
05-07-13, 23:57
Mám dotaz jestli by se nedal někde na stránku kotelny odkaz na stažení všech map, které se na portálu hrají. Když například přeinstalovávám komp a nemám si to kam zazálohovat, tak ať to stahování pak ,,nezdržuje" při hraní. Díky.
To nevim, kdo by stahoval 10GB map. Zatizilo by to linku vic nez prubezne stahovani.
Mám dotaz jestli by se nedal někde na stránku kotelny odkaz na stažení všech map, které se na portálu hrají. Když například přeinstalovávám komp a nemám si to kam zazálohovat, tak ať to stahování pak ,,nezdržuje" při hraní. Díky.
To je hloupost, radši si mapu stáhnu při připojování, než mít v kompu milion map, z nichž 90 % nikdy hrát nebudu.
Spíš bych tě chtěl upozornit, že možná nevíš o všech možnostech zálohování. Těžko říct, kolik map máš (já okolo 600 MB) a i kdyby si měl dejme tomu okolo 1 GB, můžeš si je uploadnout na nějaké uložiště a po reinstalaci PC znovu stáhnout. A vážně nemáš vypalovačku nebo flash disk?
Grakon2702
06-07-13, 11:41
No ono pro mě zazálohování map není nic moc těžkého vzhledem k tomu, že mám doma domácí server s celkovým místem jednoho terabytu. Byla to spíše jen taková technická otázka. Měl jsem ale na mysli to, že by se na stránce udělaly jakési záložky (např.: Jailbreak, Furien atd.) a podle toho by se stahovaly různé mapy pouze na daný mód. Ovšem jenom jsem se zeptal :).
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.