Zobrazit normální verzi : Unban!! - kaufly
BenderKoky
06-07-13, 18:58
Zdar, nechci být sprostý, vážně nechci...Ale co to má sakra bejt? Nikdy jsem nic neměl a nikdy nic mít nebudu, to že máte neschopný adminy co neví co je AB to mě fakt dostává a rád bych tuhle situaci vyřešil protože na csku chci hrát a nebudou mi to kazit nějaký **** co neví kdo je cheater. Děkuji za pochopení mého rozhořčení a rychlé vyřešení "problému".
S úctou ^ bEnder alias FlushEntityPacket :))
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 72510)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Aimbot'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): CL_FlushEntityPacket
[AMXBANS] Tvuj nick: ^ bEnder
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:24423943
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:24423943
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 178.77.238.94
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 178.77.238.94
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: kaufly
[AMXBANS] Server: csko.cz | Classic (de_inferno)
BenderKoky
07-07-13, 13:27
Takže? Všem tu odpovídáte a mě nic..Kdokoliv s mozkem, kdo se podívá na to demo, pozná že nic nemam..
uklidni se, ban ti taky muze zustat a nic se nemusi resit, urazkami a nadavkami nic nespravis
HLTV - http://csko.cz/dema/upload/dir/27015-1307061340-de_inferno.dem
neviem ci postaci....admin este urcite doda demo....
BenderKoky
08-07-13, 10:15
Jj, dík na tom demu nevylítla jediná kulka s aimbotem ani wh a nebylo tam ani nic neuvěřitelnýho, pro někoho možná jo ale to se prostě stává :))
HLTV se neda pouzit jako dukaz pro AB.
BenderKoky
08-07-13, 10:32
No dobře, ale tak asi to vidíš ne? :D od čeho jste admini........
Sjel jsem celé HLTV a to cukání u AWP je dost nestandartní. Ale jak napsal slunicko, musíme si počkat v tomhle případě na demo.
\\E (Demo):
Třepe se mu to za normální chůze i během střelby. Normální mi to nepříjde.
BenderKoky
08-07-13, 10:35
Jaké cukání :DDD jako já se nesměju vám, to fakt ne, taky jsem na to koukal a na tom HLTV je to vidět divně no a je to vtipný :D ale prostě normální fastzoom..
Takový menší OT - Bendere nehrál si někdy aji na Bezu či F7G?
počkej na demo, podle toho HLTV nic extra nestandartního , pár luckshotů ovšem uvidíme demo
BenderKoky
08-07-13, 21:10
Takový menší OT - Bendere nehrál si někdy aji na Bezu či F7G?
Nevim co to je OT, a asi jsem tam nehrál, ale hraju už dlouho takže možný to je?..
Omlouvám se zpoždění, demo tu hned bude!
http://csko.cz/dema/upload/dir/packet.rar
Jaké cukání :DDD jako já se nesměju vám, to fakt ne, taky jsem na to koukal a na tom HLTV je to vidět divně no a je to vtipný :D ale prostě normální fastzoom..
Jaké cukání? povídej se na demo, tam krásně uvidíš jaké cukání mají na mysli. Nelze přehlídnout..
BenderKoky
09-07-13, 21:46
No takže je to jasný už všem? :D Prostě tam nic nebylo, čekám na unban..
BenderKoky
15-07-13, 15:19
Nebudete tomu věřit ale já stále čekám, jako jestli je váš verdikt že mam ab na základě "nepřehlídnutelného" cukání tak jste docela vtipálci.. A když už jsme u toho, kaufly prosímtě mohl bys mi napsat přesné časy v tom demu kdy se tam vyskytuje to "nepřehlédnutelné" cukání, protože já ho neustále přehlížím a nemohu ho najít ale to bude pravděpodobně kvůli tomu že to hraju já což je pochopitelné..Dík
zaujímavé to je, hlavne keď ideš na Bčko od spawnu. akonáhle si mal pred sebou dvoch hráčov a skúšal si fastzoom, tak ti to riadne cukne vždy
BenderKoky
15-07-13, 17:10
Jo, už konečně vím co myslíte..Takže kdo je z okolí Plzně? Rád bych mu to ukázal na živo :)) Jde o to že mam na myši nastaveno kolem 4 tisíc dpi a když prostě mířite ten fastzům a vystřelíte tak tou rukou cuknete, respektive prostě zmačknutí dvou tlačítek najedou v tom sledu a v té rychlosti vyvolá určitou reakci no a jelikož to ta myš zachytí tak vždycky následuje nebo vlastně přímo při tom nastane to cuknutí..Jestli nevěříte říkam kdo je z okolí plzně klidně si pro něj dojedu autem a posadim ho vedle sebe :) + adrenalin při skóre 20:0 vede taky k rozklepanej ruce :D.. Je tam prostě víc faktorů
ja teda neviem, čo myslia odstatný, ale ja som si hneď všimol toho
bydlím v plzni, a klidně se přijdu podívat :)
Edit: po shlédnutí dema, bych řekl že tam AB není, cuká s tím awp nějak divně ale nebanoval bych to, chce to demo jak střílí s čímkoliv jiným než z awp a dglem..
tady to bude asi na unban taky jsem hrával na 2500Dpi , je fakt že pak to dělá blbosti , teda pokud nekecá. už jsem sensitivitu za rok snížil o 4/5ny
BenderKoky
17-07-13, 18:27
No já hraju s 3330 dpi, takže to skáče no..Říkam vám to pořád že ab to neni :D
OT: jak s tím vlastně můžeš hrát? Já když nastavím 3600DPI na myšce tak ani nejmenší sensitivita ve hře mi nepomůže a při posunu myši o milimetr se otočím o 360° :D
A přijde mi jako blbost to softwarově zase snižovat v OS
BenderKoky
19-07-13, 18:17
Já mam 3330 dpi ve win a v csku sensitivitu 3.0.. a výsledek je že za celou hru popojedu max 2cm na každou stranu, je to rychlejší řešení než tahat myš po celým stole to je jasné ne? :D A ten unban teda?...
BenderKoky
22-07-13, 10:40
Lidi já už bych si fakt chtěl zahrát, dyť se podívejte z okna tam se nedá být, tak kde to vázne? Aspoň nějaký vyjádření chci slyšet, zas tu odpovídáte všem okolo ale na mě kašlete..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.