Zobrazit normální verzi : Furien
Na furienu ve spectatu je vidět vždy jen pohled dopředu. Takže je například vidět že střílí do zdi.
mohl bi to prosim nekdo opravit je pekne deprimujici dekuju
http://csko.cz/forum/showthread.php?1223-Obraz Zdá se, že se to ještě nedořešilo.
Jn ale tenkrát to pak zase fungovalo.
Bug nastává když zemřete jako AntiFurien. Pak spectujete spoluhráče (AF) se zaseknutou myší v jednom bodě. Jdou slyšet zvuky střelby, seknutí i chůze.
Když zemřete jako Furien, a následně sledujete své spoluhráče (Furieny), je to v pořádku. OK je to i v případě, že se od Furienů přesunete k AF (naopak jsem to zatím neskoušel, protože je přesunutí k Furienům málokdy možné)
Ale nikdo mi to jeste nedokazal popsat.
Ja myslim, ze spoon to popisal..
Bug nastává když zemřete jako AntiFurien. Pak spectujete spoluhráče (AF) se zaseknutou myší v jednom bodě. Jdou slyšet zvuky střelby, seknutí i chůze.
Když zemřete jako Furien, a následně sledujete své spoluhráče (Furieny), je to v pořádku. OK je to i v případě, že se od Furienů přesunete k AF (naopak jsem to zatím neskoušel, protože je přesunutí k Furienům málokdy možné)
Hodinu po napsání komentáře jsem to zkusil a funguje to. Nejde spray, měnění nožů u Furienů, jdou baterky, ale SPEC se zadrhnutými myši už je pryč.
Nejsem si jistý, ale možná je tu ještě jeden problém. Při spectu u AF nejdou vidět pohybující se Furieni (možná jsem při spectu za celou hodinu nenarazil na hráče, který by uviděl Furiena, ale to je méně pravděpodobné).. Zkusím to ještě "cheknout" ;-)
BTW: Díky za opravu
Ja myslim, ze spoon to popisal..
To jsem prave napsal.
Aha tak, nepochopil som, pardon :)
Souvisi to s tim, ze hraci si stezuji na to, ze si ostatni radi, kde jsou furieni nebo pouzivaji wh. Proto vy furieni nemeli byt videt. Vedlejsi projevy vyresim.
Mám ještě jednu připomínku ohledně peněz. Jak se získávají (např. za vyhrané kolo, za zabití nepřítele)? Protože před chvílí jsem hrál, a i přes prohrané kolo jsem měl minimálně 5× po sobě 16K.. Nedivil bych se, kdyby v tom byl nějaký bug, protože není běžné, aby měli 4 kulomety a u Furienů skoro samej SK.
+ 1 př.: Minulé kolo něco pod 6000. Nové kolo 16K, koupím karabinu (4K) a pak ukáže se, že mám 4500.
PS: Mohl by se Paintball2 nahradit jiným, více navštěvovaným módem.. např. Furien, Zombie apod.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.