PDA

Zobrazit normální verzi : Neslyším vůbec žádný zvuk ve hře

hofy
10-07-13, 22:46
Zdravím,

včera jsem chtěl vyzkoušet jeden zajímavý GUI, ale moc mi nevyhovoval, tak jsem hru přeinstaloval s tím, že budu mít ten defaultní.

Po přeinstalaci ale neslyším vůbec žádný zvuk ve hře. Googlil jsem, co se dalo, ale našel jsem spíš obecné rady, týkající se nastavení zvuku externích aplikací ve Windows, což jsem samozřejmě kontroloval jako první.

Zvuk z jiných aplikací slyším bez problému, v cs mám veškeré zvuky na maximum, zkoušel jsem i default cfg, ale bez úspěchu.

Díky za všechny rady, uživateli, který můj problém vyřeší věnuji VIP kód na měsíc za pomoc ;)

Grakon2702
10-07-13, 23:14
Bod obnovení na dobu předtím než jsi zkoušel GUI.

edit: Pokud bude zvuk pak stále blbnout, bude problém v hardwaru.

edit2: Bod obnovení funguje myslím pouze od windows XP nahoru.

hofy
10-07-13, 23:21
Tak obnovu systému beru jako poslední možnost, ale věřím, že to půjde vyřešit bez toho.

Na HW to nevidím, když všechny zvuky fungují OK, jen z CS nejdou. :(

Grakon2702
10-07-13, 23:25
Pokud jsi zkoušel opravdu ale opravdu všechno, tak bod obnovení bude nejspíš nezbytný. Můžeš se zeptat ještě tady (http://pc.poradna.net/). Jsem si ale jist, že tam ti napíšou to samé (po nějaké době bezvýsledného řešení).

edit: A teď mě napadlo, zkus si tam přece dát nějaký oldpack.

Předně o VIP nehraju, radím zadarmo.
Does byl můj kámoš a navíc VIP mám, takže spíš jsem chtěl poradit taky jen tak.

3necky
10-07-13, 23:49
Předně o VIP nehraju, radím zadarmo.

Musím se zeptat, nemáš po spuštění nastaven příkaz nosound 1? Jinak bych nejdřív checknul jestli nemáš ztlumenou jen aplikaci (CS). Nevím co máš za OS, ale já ve vistách mám možnost, po kliknutí na ikonu zvuku dole na liště, směšovač. A tam jsou všechny spuštěné aplikace a jejich nastavení volume. Zapni cs, otevři směšovač a zkontroluj to.

Jinak bych zkusil aktualizaci driveru zvukovky. Do ovladače se dostaneš přes ovládací panely - zvuk - vlastnosti zařízení - vlastnosti řadiče - ovladač. Podívej se co máš za typ a zkus stáhnout nebo dej přimo možnost aktualizovat ve win (ale tento způsob mi málokdy fungoval).

hofy
11-07-13, 00:03
Díky za odpověď. Příkaz nosound mám na nule. OS mám Windows 7, ten směšovač jsem právě zkoušel hned ze začátku, tam mám "Counter-Strike" a "Hra Counter-Strike" s logem Steamu, vše mám na nejvyšší hodnotě hlasitosti a neztlumené.

Teď si ještě vzpomínám, že jsem tento problém už řešil před nějakou dobou a mám pocit, že mi pomohl příkaz do "možnosti spuštění", bohužel už se mi to nedaří nikde dohledat. Možná se ale pletu a byl to tehdy ten příkaz do konzole "nosound 1", fakt už nevím. Netušíš, jestli by to mohl nějaký příkaz po spuštění, ovlivňovat?

EDIT: Tak přeinstalace ovladače zvukovky fakt zabrala, nenapadlo by mě, že to s tím souvisí, takže ještě jednou díky moc za vyřešení problému. VIP si kupuji PayPalem, takže během zítřka ti Kotel prodlouží VIP na tvoje SteamID. ;)

3necky
11-07-13, 02:15
Hele já nemám VIP a jestli mi ho koupíš, tak už s tebou nikdy nepromluvím. :D Pošli peníze Kotlovi a VIP dej někomu, kdo bude mít z něj radost ! Jsem rád, že jsem pomohl, to mi stačí.

hofy
11-07-13, 02:24
Trochu pozdě, už jsem Kotlovi napsal tvoje SteamID do popisu platby. ;D

ShifterCZ
11-07-13, 10:08
Díky za odpověď. Příkaz nosound mám na nule. OS mám Windows 7, ten směšovač jsem právě zkoušel hned ze začátku, tam mám "Counter-Strike" a "Hra Counter-Strike" s logem Steamu, vše mám na nejvyšší hodnotě hlasitosti a neztlumené.

Teď si ještě vzpomínám, že jsem tento problém už řešil před nějakou dobou a mám pocit, že mi pomohl příkaz do "možnosti spuštění", bohužel už se mi to nedaří nikde dohledat. Možná se ale pletu a byl to tehdy ten příkaz do konzole "nosound 1", fakt už nevím. Netušíš, jestli by to mohl nějaký příkaz po spuštění, ovlivňovat?

EDIT: Tak přeinstalace ovladače zvukovky fakt zabrala, nenapadlo by mě, že to s tím souvisí, takže ještě jednou díky moc za vyřešení problému. VIP si kupuji PayPalem, takže během zítřka ti Kotel prodlouží VIP na tvoje SteamID. ;)

Zkus přehodit CFG, vymaž je..

3necky
11-07-13, 10:26
Zkus přehodit CFG, vymaž je..

Ty jsi to vyhrál. :D Hele doesi napiš ještě Kotlovi, však to je úplně jedno komu to VIP dá. Třeba tady ShifteroviCZ, očividně po tom touží.