Zobrazit normální verzi : Natalka :* unban ...
Ahoj :) Dostala jsem pernamentní ban na celou kotelu za wh :P Ale bylo to nedorozumění, už jenom to že jsem holka tak sem neměla v umyslu ho používat nemám to za potřebí nehraju zas tak ,,nejhuř'' :D A prostě jo dobře přiznám se chtěla jsem to prsotě zkusit, vim prostě jsem ho měla a nikoho to nezajímá ale tak sakra dostat ban na pořád ? A navic neřeknu kdyby sem si je s tím wh nejako davala navic sem mela skore ještě horší než když ho nemam :D No doufám že pochopíš moji situaci a skusime se nějako domluvit :) Takže žádám o unban... :slap: :slap: :slap: :slap: :slap:
Zapla si a nepomozu ti ani pusinky ani 80000 smajlikov. Kup si originalku.
... a skusime se nějako domluvit :)
Přes internet to na kluky nepůsobí. Prostě ne.
Nemam k tomu co dodat, priznala se sama... videl sem, ze sis je nedavala, ty ses s tim wallhackem totiz motala jak vitr v bedne, kazdopadne domluvit se nezkusime.
jako by to psaL NEJAKEJ NATALEK
Za použití cheatu je ban permanentní, nebo si jako myslíš že ti ho dají na pár měsíců? Tak kde to jsme :D Jestli sis to chtěla jenom zkusit, máš tu dalších x portálů a nebo lépe na botech, za blbost se platí, tak si zaplať originální hru no -> http://csko.cz/shop/
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.