Zobrazit normální verzi : problem zo stemom
miki je pan
12-07-13, 16:29
Neviete mi poradiť? isliel som hrať JB 4 STEAM ale moj steam nepocuje mic ok tam mi povedali stiahni si old pack . ok . stiahol som ho. ale nefunguje . a nefunguje preto lebo mam na steame nieco nastavene tak co mi vracia vsetko spet . napr dam si spray do cs ale pridem na server a ten sprey tam nieje pozeram do zložky a ten sprej čo som tam daval tam nieje a to idte sa mi stalo aj z old packom vimenil som half live zložku a vratilo ju naspeť do pôvodneho stavu :((
POOOOMOOOC PROOOSIIIIIIM :((
Tak takto. Prv sa trochu nauc pravopis...... Nazov temy ze PROBLEM ZO STEAMOM?? to ma co znamenat? :D skor by som povedal ze to ma byt problem so steamom.. Snad vies aky je rozdiel medzi so a zo. A v texte? Ze half live?? :D Take nepoznam. Nema to byt Half Life? Trochu porozmyslaj.
Tak takto. Prv sa trochu nauc pravopis...... Nazov temy ze PROBLEM ZO STEAMOM?? to ma co znamenat? :D skor by som povedal ze to ma byt problem so steamom.. Snad vies aky je rozdiel medzi so a zo. A v texte? Ze half live?? :D Take nepoznam. Nema to byt Half Life? Trochu porozmyslaj.
Post co ? :)
Zkus zakázat aktualizace hry.
Jak vidím tak se jen povyšuješ, nemáš ho opravovat, ale poradit mu.
Vzhledem k tvému problému, no možná ti hráči s kterymi si tam byl, tak ti mohli mít tzv. "Old pack" (Stará verze hry), Jelikož cca 14. února byla aktualizace no a neslyšeli se hráči, bla bla bla...
Tuším ti kdo nemají ti old pack, tak se navzájem slyší, ale ti co ho mají neslyší ti bez něj a naopak. :)
miki je pan
13-07-13, 13:30
no tak sorry za pravopis :((( aj za chyby :((( ale dakujem tím čo mi poradili ne ako ten prvý :)
no tak sorry za pravopis :((( aj za chyby :((( ale dakujem tím čo mi poradili ne ako ten prvý :)
No dovoľ :D :D Ja mam aj meno.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.