Zobrazit normální verzi : Chat
Měl bych takový menší dotaz s chatem, jestli by se nemohlo udělat to, že by chat viděl každý jak už mrtvý nebo živý (jak na deathrunu). Docela mě stvě, když píšu někomu něco delšího a ten hráč se zrovna zabije, pak to musím psát celé znovu.
PS: Nevím jestli už tu takový dotaz byl, kdyžtak se omlouvám.
ono kdyby se to zavedlo na střílecích servrech, tak by ti mrtví radili těm živým, kde jsou enemy.
Já nic nepsal o střílecích serverech. Dával jsem do tématu o zombie serverech.
Hráči jsou mrtví jen při hejnech a zamoření ne? A to pokud vím, není moc často. Není to trochu zbytečné? A Když něco napíšeš a on to nevidí, tak si to zkopíruješ v konzoli a pouze pošleš znovu ne?
Myslel jsem to i přitom, že když tě nekdo zabije, tak trvá takových cca 5-6 sekund než se znovu respawneš. A místo toho, aby se normálně hralo, tak musíš čekat než se znovu oživí, aby si mu mohl něco poslat.
Myslel jsem to i přitom, že když tě nekdo zabije, tak trvá takových cca 5-6 sekund než se znovu respawneš. A místo toho, aby se normálně hralo, tak musíš čekat než se znovu oživí, aby si mu mohl něco poslat.
Podle mě zbytočné ked si mrtvý ani ne těch 5-6s..
Kyblík Hnoje
25-07-13, 14:04
Já bych to naopak uvítal. Když je třeba zamoření, tak někdy trvá i několik minut, než se dočkáme výsledku.
Navíc je v poslední době docela rozšířené, "sázet se", zda Nemesis se svou misí uspěje nebo ne. Takovou diskuzi by měli vidět všichni, ne? :-)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.