Zobrazit normální verzi : Žádost o unBan
[AMXBANS] Tvuj nick: Regnestro
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:862185009
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:862185009
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 86.49.106.237
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 86.49.106.237
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: hop
[AMXBANS] Server: csko.cz | Aim (aim_00)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru
nerozumim tomu, proč jsem dostal ban, každopádně mi to napsalo za wallhack a aimbot... pokud by bylo ňáké video, vůbec by to nebylo špatné, ale nerozumím tomu.. v té hře jsem dostal několikrát hlavu a to přes zeď, když o mě nikdo nemohl vědět.. a ban jsem dostal já... prosím o prošetření
kratke a jasne
http://csko.cz/dema/upload/dir/nasrat.dem
v čem si to mam pustit prosim ?
napal to na dvd a potom pusti v obyvacke , cheaty vies najst a zapat a demo si pustit nevies :slap:
v čem si to mam pustit prosim ?
Stáhni demo a přehod si to do C:Program files-Valve-cstrike a potom si to spustíš v csku - console- napíšeš viewdemo a název dema..
já nějak nevim, ale zaprvé tam nevidim vubec sebe, jen tam preskakuji jini hraci a třeba takovej eSo pořád střílí přes zeď ... a nikdo s mým názvem tam neni, tak nerozumim tomu, co to dokazuje
aky si mal nick v hre? ban je podla ID tvoj
Regnestro, pořád mam Regnestro...
Zvláštní, ban na toto ID i IP je hráči, který je na demu, ale v chatlogu je jak na IP, tak ID záznam jen 9. - 11. na nick Jarmilka a Jaruska. Ani není dneska v logu z aim serveru záznam o hráči s takovým nickem, ID ani IP.
celkově je to divné... nějak tomu nerozumim.. navíc já hraju tak jednou za týden, jen na odreagování a ani nevim jak fungujjí cheaty... proto mě to překvapilo tohle... tak jestli by s tim šlo něco udělat...?
Vyřeší se to, ale musíš počkat.
celkově je to divné... nějak tomu nerozumim.. navíc já hraju tak jednou za týden, jen na odreagování a ani nevim jak fungujjí cheaty... proto mě to překvapilo tohle... tak jestli by s tim šlo něco udělat...?
Na demo se podívat nemůžu, ale co vím, tak jsem jednou točila hráče a na demu měl úplně jiný nick, než měl ve skutečnosti ve hře.. Ani nevím čím to bylo..Prostě si pořid originální hru a už necheatuj :D
BTW.. Ani nedodal úplný výpis z console..
Regnestro, pořád mam Regnestro...
na taky nick nieje ziaden zaznam v chatlogu....
Však byl daný na nick "nasrat!!!" říkám nedodal celý výpis.. Ale jak psal 3necky v chatlogu je jenom Jarmilka a Jaruška..
nerozumim tomu, proč jsem dostal ban, každopádně mi to napsalo za wallhack a aimbot... pokud by bylo ňáké video, vůbec by to nebylo špatné, ale nerozumím tomu.. v té hře jsem dostal několikrát hlavu a to přes zeď, když o mě nikdo nemohl vědět.. a ban jsem dostal já... prosím o prošetření
Tak ale je to on. Píše, že v té hře byl a dostal i hlavu přes zeď, což je pravda (někdo mu ji tam nasadil v čase 12:03) a za mě - Cheater!
Dodej celý výpis z console..
Pokud hráč ve hře nic nenapsal, tak v chatlogu nemusí být. Co jsem si všiml, tak chatlog vypisuje jen polovinu připojených hráču, možná ani to ne. ( myslím toto Fiur [pripojen] )
E: nikdo jiný to být nemůže. Je to on
To by tam měl taky psát, ale stejně ban je jeho, podle mě jenom si změnil nick, aby to vypadalo, že to je někdo jiný.. ID i IP sedí
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 73854)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack + Aimbot'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): nasrat!!!
[AMXBANS] Tvuj nick: Regnestro
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:862185009
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:862185009
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 86.49.106.237
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 86.49.106.237
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: hop
[AMXBANS] Server: csko.cz | Aim (aim_00)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
Regnestro se pripojil k Policistum
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontrolu
Takže ve hře si měl nick nasrat!!! dostal si banned, pak sis změnil v options nick na Regnestro a děláš že to ty nejsi (asi zkoušíš jestli nejsme úplně blbí) .. A jestli chceš dál hrát, tak si musíš pořídit originální hru 1.6 a nezapínat kody :))
Tak ale je to on. Píše, že v té hře byl a dostal i hlavu přes zeď, což je pravda (někdo mu ji tam nasadil v čase 12:03) a za mě - Cheater!
jasne, ze je to on a v tom case tam boli dvaja chytraci, on aj tento tu dostali ban
já žádný cheaty nemam, nevim jak se to dělá.. hraju jen pro zábavu tak jednou týdně, když mám volno v práci :D nerozumim tomu, proč jsem dostal ban, nic jsem neprovedl .. a nic neobvyklého jsem v té hře neprovedl...prostě jsem normálně hrál .. a nick mam už pár let na všech hrách stejný ...
já žádný cheaty nemam, nevim jak se to dělá.. hraju jen pro zábavu tak jednou týdně, když mám volno v práci :D nerozumim tomu, proč jsem dostal ban, nic jsem neprovedl .. a nic neobvyklého jsem v té hře neprovedl...prostě jsem normálně hrál .. a nick mam už pár let na všech hrách stejný ...
radsej neklam.....pozri si demo, kde si jasny, tu si uz nezahras...tvoja posledna nadej je, kupit si originalku...
já ale tomu videu vůbec nerozumim... automaticky to přepíná hráče pořád a já tam vůbec nejsem.. natož abych viděl, že střílim... tak mi prosim poraďte, ať se na to alespoň můžu v klidu podívat
já ale tomu videu vůbec nerozumim... automaticky to přepíná hráče pořád a já tam vůbec nejsem.. natož abych viděl, že střílim... tak mi prosim poraďte, ať se na to alespoň můžu v klidu podívat
To ti vůbec psát nemusíme a ani nebudeme! Pokazil sis to tím, žes nám tu lhal. Demo je hlavně pro adminy, ať se podívají a udělají závěr.
tak jsem si to prohlédl celé a ke konci videa jsem našel hráče s nickem nasrat!!!, což jsem podle vás já.. a i ta hra odpovídá, protože jsem tam dostal tu hlavu přes dveře a pak jsem byl chvilku afk... tak pak nevidim nic, co by mělo dokázat ňáký cheat :-D dal jsem náhodnou hlavu přes krabici, protože jsem do ni vystřelil asi 15ran, tak je jasné, že se stane, že dam hlavu :-D nechápu, co vás přesvědčilo o tom, že tam cheatuju ..
opravdu dostanu ban za to, že jsem zabil 2hráče asi na 30ran s tim, že dam jednomu hlavu přes bednu, protože je vidět, jak tam zaběhl a já tam několikrát vystřelim a pak, že zabiju hráče, který se zdánlivě skrývá za rohem a kouká mu ruka se zbraní ? :D opravdu vám to přijde jako cheating ? :D
a navíc mi rozum nebere, jak mě může ňáká parta dětiček obviňovat z toho, že lžu... to si příště laskavě odpusťte
Hráč nasrat jsi opravdu ty.. Banlist se nemýlí a tvá console to taky potvrdila, je to tvé ID i IP .. akorát sis změnil nick a zkoušíš tu z nás dělat blbce, že to ty nejsi.. i demo to potvrzuje, že tě to ještě baví :)) Dětičky?? Néé notorický lhář, nemůže být starší než já :D
a můžu se zeptat tedy na moment, který vás přesvědčil o tom, že cheatuju ? jestli ňáký takový je, neměl by být problém mi ho ukázat
já tam opravdu nevidim důvod zabanování, pokud vám přijde fér, že já vyběhnu proti zdi a dostanu headshot asi na 3 rány, které všechny jdou směrem na mě, tak se na mě nezlobte, ale máte to ňáké pomotané
a můžu se zeptat tedy na moment, který vás přesvědčil o tom, že cheatuju ? jestli ňáký takový je, neměl by být problém mi ho ukázat
Kopírování pohybu od začátku dema, AB v 11:56 a děrování v 13:04. Když jsem si stáhl HLTV, v čase 9:58 stejný projev AB jako v 11:56. A ten frajér, který tě dal přes zeď dostal ban taky, nevím ale proč ho tu řešíš, když jsme ve tvoji žádosti.
co to je za kravinu ? :D tak mířim směrem, kde by někdo mohl být, si nebudu mířit pod nohy ne ? :D a kdybych měl ab, nedal bych ho na jednu ránu ? :D
tento je jasný
locknite to, nech si robí blbcov doma
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.