Zobrazit normální verzi : Rank
Môže mi prisim niekto vysvetliť ako ten rank na furiene funguje ? Bol som na F2 a keď som napisal /rank tak mi v pohode všetko naskočilo a snažil som sa nájsť svoje skore "zabita, smrti". Našiel som nejake čislo niečo okolo 450:250 alebo tak nejak. Neviem či to je možne ale furiena som začal hrať zasa po roku od včera keď som si zakupil steam :D + nieje ten rank prepojeny na všetky servery furien ? Nedokazal by som dať 400 killov za deň na F2 :D Ak som našiel nejake zle čislo tak sa ospravedlňujem ale potreboval by som to fakt vysvetliť.
Edit: Dnes som na F2 pisal /top15 a nešlo mi to ale včera myslim na F3 mi top15stka šla tak neviem...
After =(^.^)=
17-07-13, 18:01
Je to drobný BuG mne keď to takto BuGne pozrem si to cez hlx. Tam ti ukáže niečo také ako tabuľku a môžeš si vybrať. Cez tento príkaz mi to vždy ukáže to čo potrebujem.
TU (http://csko.cz/statsx/hlstats.php?mode=players&game=furien)sa najdi ....
Môže mi prisim niekto vysvetliť ako ten rank na furiene funguje ? Bol som na F2 a keď som napisal /rank tak mi v pohode všetko naskočilo a snažil som sa nájsť svoje skore "zabita, smrti". Našiel som nejake čislo niečo okolo 450:250 alebo tak nejak. Neviem či to je možne ale furiena som začal hrať zasa po roku od včera keď som si zakupil steam :D + nieje ten rank prepojeny na všetky servery furien ? Nedokazal by som dať 400 killov za deň na F2 :D Ak som našiel nejake zle čislo tak sa ospravedlňujem ale potreboval by som to fakt vysvetliť.
Edit: Dnes som na F2 pisal /top15 a nešlo mi to ale včera myslim na F3 mi top15stka šla tak neviem...
K tomu prvnímu rank se počítá na všchny furieny stejně (co nahraješ např. na 2 bude se počítat i na 4).
Ta /top15 funguje normalně akorat to nesmíš často psát.Taky se mi stalo občas že se to buglo ale to není až tak zavažné po chvilce mi to zase šlo.
Ďakujem za vysvetlenie . :) Večer už mi ta top15stka šla aj na F2 čiže ako ste pisali len nejaky bug .
A nyní pokud já vím nefunguje rank na Furienu 5 který je jen ForFun :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.