Zobrazit normální verzi : Doplnovani pri modu
Natáčal sem prvý krát tak snád to pujde :D
http://uloz.to/x98at8d/doplnovani-pri-modu-dem
steamid: VALVE_0:0:1703973274
ip adresa: 212.96.160.51
nick: S@TL@MOVE-W@RL0CK
Obdivuju tě :)
Já bych kvůli tomuhle ani nezapnul fraps :)
nabudúce to hádž sem (http://csko.cz/forum/showthread.php?9897-St%ED%9Enosti-hl%E1%9Aen%ED-z-Jailbreak-serveru/page25), ale podľa mňa ne zbytočné dávať takéto veci na fórko :)
Grakon2702
06-08-13, 16:27
nabudúce to hádž sem (http://csko.cz/forum/showthread.php?9897-St%ED%9Enosti-hl%E1%9Aen%ED-z-Jailbreak-serveru/page25), ale podľa mňa ne zbytočné dávať takéto veci na fórko :)
A přesně kvůli takovým názorům ze strany adminů jsem přestal dávat hlášení a točit dema na tyto případy. Myslím, že se ten zákaz může rovnou zrušit.
A přesně kvůli takovým názorům ze strany adminů jsem přestal dávat hlášení a točit dema na tyto případy. Myslím, že se ten zákaz může rovnou zrušit.
myslím že je zbytočné ako zo strany hráča točiť niekoho kto pri móde doplnoval a tak isto zo strany admina pozerať sa nato 5 sekundové demo.. a pritom ajtak max dostane ban na deň. preto to už nikto netočí :)
Psal jsem to já, banuju to in game, ale pouze 3 hodinami, zaleží na pohledu admina a na dané situaci, pokud stojí na healu jak král a jen čeká, tak mu dám aj den, není to takový prohřešek si myslím, banovat toto z dema mi přijde na hlavu.
Grakon2702
06-08-13, 17:50
Psal jsem to já, banuju to in game, ale pouze 3 hodinami, zaleží na pohledu admina a na dané situaci, pokud stojí na healu jak král a jen čeká, tak mu dám aj den, není to takový prohřešek si myslím, banovat toto z dema mi přijde na hlavu.
To je jasné, že záleží na situaci, neřeknu když někdo omylem zavadí o jednu automatickou lékárničku např na mapě snow, toto se ovšem stává v 5% případů. Tobě to třeba banovat z dema příjde na hlavu, mě to příjde normální, protože daný hráč přece porušil pravidla. To už je ale věc názoru a neberu ti to a nechci vyvolávat zbytečné hádky :).
_dAm[A]gEd
06-08-13, 20:36
Konečně dákej rozumnej... Pekne si mu to vysvetlil ... CG
To je jasné, že záleží na situaci, neřeknu když někdo omylem zavadí o jednu automatickou lékárničku např na mapě snow, toto se ovšem stává v 5% případů. Tobě to třeba banovat z dema příjde na hlavu, mě to příjde normální, protože daný hráč přece porušil pravidla. To už je ale věc názoru a neberu ti to a nechci vyvolávat zbytečné hádky :).
Ja to nebanujem aj keď to vidím, príde mi to ako totálna kravina a nechápem, kto tam pridal toto pravidlo. Osobne sa hanbím banovať za doplňovanie hp pri móde, pretože je to trapas.
To jako fakt ?. Takže vám příjde fer když na jedno Ct naletí 4 T a ztoho přežije 1 T s 20 hp, jde si doplnit a ct ma dejme tomu 36.. Jeto tedy fer, takhle si zaslouží Vd jo..
Rovnako ako to T si môže doplniť aj CT, tak nechápem, kde vidíš nevýhodu. Za to, že CT si nevie doplniť ja nemôžem.
Neznamy123
06-08-13, 22:06
No jasné všetci si budú doplňovať, a mód sa bude hrať celú mapu.
Grakon2702
06-08-13, 22:30
Projednám o tom s typem, ten teď má na starosti úpravu pravidel. Ono není zase takový problém, že někdo doplňuje, doplňovat mohu respektive všichni, mi jde jen o to, že je to zakázaný a mělo by se za porušení tohoto zákazu trestat.
Grakone ty si snad sjetej ?. Jednou píšeš, že doplnování při modu, je to zbytečnost banovat, a zato teď tu píšeš, že se za to má trestat(banovat).. Bože, prva rozmýšlej co napíšeš.. Víš, Shini, ono někomu je to blbé doplňovat, já osobně tuhle věc nesnesu, a byl by sem rád kdyby se to třeba na mod blocklo, myslím tím ty healy.. :)
Grakon2702
07-08-13, 11:01
Grakone ty si snad sjetej ?. Jednou píšeš, že doplnování při modu, je to zbytečnost banovat, a zato teď tu píšeš, že se za to má trestat(banovat).. Bože, prva rozmýšlej co napíšeš.. Víš, Shini, ono někomu je to blbé doplňovat, já osobně tuhle věc nesnesu, a byl by sem rád kdyby se to třeba na mod blocklo, myslím tím ty healy.. :)
Já někde psal, že je zbytečnost banovat za doplňování? Jak jsem psal výše. Jde mi jen o to, že je to zkázané a porušení by se mělo trestat. Nic víc, nic míň. Kdyby to zakázané nebylo, tak bych nic nepsal.
shini neviem ako si ct mozu doplnit ked 5 t robi bordel pred ich kempom a 15 si doplni a potom ich dorazia
tcka maju potom velku vyhodu
Někde si to psal tuším(vím).. No a sou za to potrestání, sice né banem, ale dostanou kill, tedy když je tam aspoň spešl.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.