le0heisback
30-07-13, 15:35
"BLUEsmile" 602 VALVE_0:0:1332580369
Dnes 30.7.2013
Priblizne 14:20
WH
Vzhledem k tomu ze se zde jedna pravdepodobne jen o WH nepokladam za dulezite zde uploadovat POV demo.
Navic mam pomalejsi iNET nez si dokazete predstavit tkz samotny upload by trval strasne dlouho.
Snad minimálně po třetí toto. Jestli budeš psát hlášení bez důkazů (nahraného dema nebo odkazu na hltv), bude se ti to rovnou lockovat! V době, kdy si napsal stížnost, nebylo ani nahrané hltv.
30/07/2013 14:45 <le0heisback> Meli by jste byt radi ze tu jsou hraci kteri nahlasuji cheatery a ne se chovat jak arogantni ******
30/07/2013 14:44 <le0heisback> 3necky proc bych mel davat odkaz na HLTV??? Vzdyt si ho kazdy muze lehce dohledat.... Prestan se chovat jak nervak
Nervák vypadá trochu jinak, a jsem ten poslední kdo by měl být arogantní. My jsme rádi, že hráči nám pomáhájí a postují nahrané cheatry, ale ty mezi ně nepatříš, protože nejsi schopný pochopit toto http://csko.cz/forum/showthread.php?5755-Jak-spr%C3%A1vn%C4%9B-napsat-nahl%C3%A1%C5%A1en%C3%AD-st%C3%AD%C5%BEnost.
Konkrétně toto hlášení si napsal úplně zbytečně, protože jednak jsem mu dal ban ingame a ty si to hlavně napsal dřív než se vůbec dohrála mapa a HLTV uložilo. A z tvé strany to je trochu zvláštní přístup vzhledem k tomu, že se HLTV někdy neuloží. Připadá mi to jako "tady vám házím cheatra a doprdele udělejte si s tím co chcete". Dokaž mi, že se pletu ve tvém příštím hlášení.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.