Zobrazit normální verzi : 3d přestřelka
Nu dle názvu zjistíte, že se jedna o tzv. "mod". Tedy píši to sem, jelikož to napsat mezi mody, tak si to přečtou 2/100 lidí.
Jedna se o přestřelku, kde budou stejné žbraňe, jako u teto naší, chci jen aby se do menu přestřelky dalo 1. Normal(klasicka)
2. 3D - rozdíl je v tom že u 3D přestřelky vidíte svého panáčka zezhora.. Jestli nekdo zna prikaz /cam tak ví o co jde.
Omlouvám se za chyby, píši na mobilu.
S pozdravem kNAz ~
Pište své názory. :-)
Nevydržíš bez cska, co? :D
Nápad pěknej, ale každýmu by to nepadlo do oka..
Trefil ses, nevydržím bez něj.:'( :D
jinak dík, snad se pak ještě někdo vyjádří.
Je to dobrý nápad, ale ten pohľad dosť blbý, stačilo by, keby tam bol,pohĺad zo zadu a do zadu.
E: ale aby bolo vidieť cross a Charon asi nemá rád Tomb Raider
Fuj. Mne sa teda pocit, že by som panáka v csku videl ako Tomb raidera moc nepáči. :huh:
Grakon2702
30-07-13, 22:20
Promiň knězi, ale už jsem četl mnohem lepší návrhy na módy a nemusely mít na to speciální thread. A přesto jsem ještě neviděl, že by se nějaký návrh od tud opravdu přidal na server.
Chápu, no a jak si to myslel ?. "že by se nějakej návrh od tud opravdu přidal na server." Když sem navrhoval gangster, tak sem to psal kam ?.
Mne by sa asi ten pohľad z hora nepáčil. A ako povedal grakon už tu boli mnohé dobré návrhy na mód a zatiaľ nič.
:) Napad je to dobrý ale 3D pohled patři do her jako Assassin Creed ne cska :) člověk by ani nic netrefil
Ten mod vidim i na jinem portalu, a je to blbost, misto toho by se mělo spíš přidat něco jineho.
Juj, blbé ste to pochopili, viděli by ste pamacka jakoby ze zad. No dobra, mod se nelibí chápu.:)
Mě se líbí.Určitě super nápad,ale nevím ak by si mířil.
:) Napad je to dobrý ale 3D pohled patři do her jako Assassin Creed ne cska :) člověk by ani nic netrefil
To je tutová blbost co si napsal:)l.A to že by nic netrefil stačí čup a full out nevim ak sa to píše:D
The Frisco
31-07-13, 13:43
Jestli myslíš ten pohled, co je na knife po stisknutí R, tak to nevím, jestli by prošlo. Ta ovladatelnost s tím hodně klesá.
Ved tam by išlo o tu zabavu a nie o aim :D ..
Good idea :), mě se to líbí zase další zpestření JB.. :) jsem PRO
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.