PDA

Zobrazit normální verzi : Kde je?

Acid
01-08-13, 12:42
Ahoj, mám menší problém.

Nemohu nalézt csko v počítači - Programy a funkce

Udělal jsem si downgrade na steamu, počítám tak měsíc zpět a dnes jsem chtěl csko přeinstalovat, ale nemohu ho najít. Ve steam library ho klasicky mám, hrát ho můžu také.

Nevíte, co s tím?

Nebo aspoň, jak lze csko ještě jinak přeinstalovat?

Zoid
01-08-13, 12:48
Library - pravym na hru, das properities -> local files a verify integrity of game cache.

To by mohlo fungovat.

Acid
01-08-13, 12:53
Díky moc, akorát mám teĎ pocit, že mi ta myš ve hře nějak plave :D

3necky
01-08-13, 13:52
Ten pocit taky nesnáším. U mě se to stalo během těch updatu, pak to přestalo, taky když nefungovali noforce příkazy. Teď mám taky někdy pocit, že není v pořádku, ale to byly momenty kdy se mi něco vesměs aktualizovalo a ve hře mi padali i fps.

Jinak jestli si chtěl reinstall cska a nenašel v programech a funkcích, tak můžeš buď použít nějaký software (jako ccleaner) nebo pr. tl. na cs v knihovně na steamu a delete local content a nainstalovat/stáhnout znova.

Acid
01-08-13, 14:00
Ten pocit taky nesnáším. U mě se to stalo během těch updatu, pak to přestalo, taky když nefungovali noforce příkazy. Teď mám taky někdy pocit, že není v pořádku, ale to byly momenty kdy se mi něco vesměs aktualizovalo a ve hře mi padali i fps.

Jinak jestli si chtěl reinstall cska a nenašel v programech a funkcích, tak můžeš buď použít nějaký software (jako ccleaner) nebo pr. tl. na cs v knihovně na steamu a delete local content a nainstalovat/stáhnout znova.

No je to hnus no. Zkusil jsem si zvýšit citlivost myši v nastavení pc a je to trošku lepší. Fps normálka 60-100.

Díky Vám za čas. :)