Zobrazit normální verzi : Zákaz na jb
Chtěl bych se zeptat proč se dává tak dlouhej zákaz k CT na JB.......????
ja npriklad sem omylem dal FK ,hned sem se omluvil a rekl ze ten dotycny dostane VD....
Ale nijakej Admin si rekl ze se mu to nelíbí a dal mi hned zákaz.....a když sem se mu to snažil vysvětlit napsal že ho to nezajímá a kicknul mě......... prostě nechápu proč ho ůbec mam....!!! A proč je tak dlouhej???? :( :( :(
A ještě jedna otázka..... Dá se zákaz nijak zrušit...????? Díky předem
Pokud si dobře pamatuju, tak ty jsi zrovna nebyl nejlepší Simon, takže ten ban je oprávněnej. Zrušit se to dá.
Zrušit se to samozřejmě dá, ale až mi pošleš 10.000 Kč na můj účet, tak ihned dostaneš povolení k CT
tak ty jsi zrovna nebyl nejlepší Simon njn ,to sem se to učil ,ale ted sem casto hral na gamesites (nehci deat reklamu) a tam mi to celkem slo nikdo si nestěžoval..... Co musim udělat proto aby se mi ten zakaz zrusil...????
To není k smíchu.... :(
Myslím, že ted už nic :D
Toto neni gamesites, platia tu uplne ine pravidla a takisto je tu ina uroven hrania. Tam kde oni koncia, my zaciname. Zakaz k dozorcom trva zatial tyzden, takze rusit ho nikomu (pravdepodobne) nebudeme. Pockas si ako kazdy, kto porusil pravidla. :)
omylem sem dal FK ,hned sem se omluvil a rekl ze ten dotycny dostane VD... stava se ze CT da FK ,ale pak se omluvi a da mu VD....a je vyreseno jak CT tak i to VD-ecko jsou happy..... nerikej ze se ti to nikdy nestalo grEyi.......!!!!
Hraj tak tyden za vezne a perfektne se to naucis.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.