Zobrazit normální verzi : furien nadávky DUREX
Tento hráč mě neustále obtěžuje , kdykoliv se připojím na server, začně mi nadávat do všeho možného ... tentokrát to šlo do rodiny tak to dám už i sem ..
Nadává mi jen protože jsem ho kuchnul když byl poslední furien
~Lo0rdS~ DUREX : to mi tvoje mamka rikala taky :
19 ~Lo0rdS~ DUREX VALVE_0:0:1148360629 212.4.133.117 C
tohle je z doby kolem 20:30 furien 2 můžete si projít chatlog , a během celého dne kdy mě potká okamžitě jde do mě ... a nejen do mě
co se týče ega, je přiměřené tomu jak hraju... ale nikdy nenadávám, pokud jsi to ty, doufám že pro příště si tz svoje žvásty necháš pro sebe ... mám svoje názory a nelíbí se každému,ale nikdy nenadávám
Na serveru se věčně chová jako s prominutím "dement" a jeho rejpání do hráčů mě taky štve. Ban na ukldinění by mu jenom prospěl.
díky za podporu eustre. ... už mi vážně vadil tka hlásím
Grakon2702
06-08-13, 22:48
Prohlížel jsem jen tak letmo celý chatlog od 1. 8. 2013 a nic, co by porušovalo pravidla serveru jsem nenašel (možná se tam něco ale najde). Jsou i horší chatlogy.
E:
Ježiš jde o to že neustále otravuje hráče, zřejmě vůbec nevíš o co tu jde.
Ne nevím, na furien moc nechodím. Je snad ale v pravidlech něco o otravování hráčů?
E2:
3. Urážky/Otravování hráčů - je zakázáno vulgárně napadat ostatní hráče a jakkoli jim znepříjemňovat hru - kick/ban
Tak teda je. Ovšem pod ,,otravování hráčů" si předtavuji něco jiného než neustálý spam o tom, že ho dostal kemper. Naví jsou tu i horší chatlogy a nebyl na udělen ban.
Prohlížel jsem jen tak letmo celý chatlog od 1. 8. 2013 a nic, co by porušovalo pravidla serveru jsem nenašel (možná se tam něco ale najde). Jsou i horší chatlogy.
Ježiš jde o to že neustále otravuje hráče, zřejmě vůbec nevíš o co tu jde.
E: Ano Jiří, ale Dexter neustráží 4 servery naráz.
E2: A to je právě to Grakone, když tam nechodíš a nevíš o co jde, tak bude lepší se nevyjadřovat.
Jeho chatlog určitě v pořádku není, ale nejlepší by takového hrače řešit přímo na serveru si myslím, můj názor.
jiří dnes jsem hlásil ze serveru 5x a odezva nebyla ani jednou , nahlášení tu dnes proběhlo 2x přímo na forum za nadávky 1x tebou vyřešeno za což děkuju , a tohle je druhé a to je v řešení a pokud by mělo být jedno nebo druhé řešeno si myslím , že spíše tento by měl být vyřešen , neustále napadá slovně každého lepšího hráče než je on , a to je poněkud zlehčeně řečeno každý , když si projdeš jeho hcatlog obouvá se naprosto do každého neustále .. Ale očividně jsem já první kdo se naštval a po úrážce do rodiny ho sem nahlásil, aby dostal banánek klidně i na hloupej 1 den jen aby si uvědomil, že něco s jeho chováním vůči lidem na serverech není v pořádku, třeba by si koenčně dal říct
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.