PDA

Zobrazit normální verzi : špatné rozlišení

Tix_Tax
12-08-13, 14:02
Zdravim,

mám problém s hrou, přeinstalovel jsem si PC a když jsem si přes STEAM nainstaloval CS, tak se mi strašně sekala hra, myš mi lítala ze strany na stranu, tak jsem si zkoušel hrát s rozlišením a vzniklo z toho tohle a nevim jak to vrátit na původní rozlišení, poradí mi někdo? :)http://imageshack.us/photo/my-images/545/fn3w.png/

'Seiter
12-08-13, 18:39
1) dej CTRL + ALT + DEL
2) Nahoře soubor - nová úloha.
3) napiš regedit a enter.
4) ted si vpravo rozbal slozku HKEY_CURRENT_USER, pak Software, pak Valve, pak Half-Life a klikni na slozku settings.
5) Ted se ti tam ukazalo asi 15 souboru. Tak otevri soubor ScreenHeight a zmen to cislo v nem na 100 a dej OK.
6) A pod nim je jeste jeden ScreenWidth, tak to cislo v nem zmen taky na 100, dej OK, cele to zavri a zkus teraz.

Bujoon.
14-08-13, 19:22
Zdravím, mám ten istý problém ako kolega. Po stačení enteru pri kroku číslo tri mi vyhodí toto nepríjemné okno.

2990

Nejaké nápady ?

Ďakujem.

*EDIT:
Už to mám.

Ako sa to môže stať ?
Jednoducho v options si prepnete resolution na widescreen a automaticky vám to hodí rozlíšenie na 320/200 ( vy si to nevšimnete a náhodou to potvrdíte ) s tým sa nedá pohybovať v CSku a ste nahratý.

Riešenie
V steame si kliknete pravým na conter-strike -> ďalej vyberiete properites -> set launch options -> napíšete tam 4:3 resolution -> a potvrdíte :)
Pri ďalšom prehadzovaní obrazovky na širokoulhú stačí pred potvrdením hodiť nejaké rozumné rozlíšenie.

Pri non steam stačí odinštalovať a následne nainštalovať CS.