PDA

Zobrazit normální verzi : Láska

BiA Fz
14-08-13, 16:15
Dneska se mi hned dvakrát tak silně rozbušilo srdce a mám takovou náladu, že to prostě musím vytroubit do světa! :-D

Nejprve to bylo, když sem viděl výplatní pásku za červenec :-D Dělám brigádu v krámě, poprvé pracuju férově a ne na černo, a nestačím se divit, co vymyslel Kalousek se superhrubou daní :-D Počítá mi procenta z dvojnásobku toho co sem vůbec dostal na ruku a ve finále to vypadá tak, že zatímco jsem si za 14 dní občasné práce "vydělal" - "podnik mi zaplatí" - 3000, tisícovka z toho jde daň státu :-D Prostě třetinu času co sem vůbec v práci třeba devět hodin tak tři hodiny dělam na dluh státu + nějaký ty poplatky atd..cože? :-D Kde to k*va sme? Třetina peněz mi protíká kapsou? A pořád ty samý politici co za to můžou, oni pořád sedí v tom parlamentu a berou desetitisíce měsíčně, místo aby viseli na oprátce? :-D To je fakt moc tahle země...

Ale o tom sem psát nechtěl! :3 Jak asi z názvu topicu vytušíte! :-D Nevěřil sem, že se mi to v mým věku může stát, ale stalo O:) Do krámu přišla tak nádherná holka, že sem měl pocit, že mi oči z důlků vypadnou a srdce z hrudi vyskočí :3 A ona se na mě ještě tak culila :3 no, nebudu popisovat jak byla dokonalá, prostě každej centimetr čtvereční na ní byl hezčí, než sem si nějak kdy představoval. A tak jsme se na sebe usmívali, ona si nakoupila, dala mi peníze a odešla. Z mrákot mě probral až další člověk, kterej chtěl už taky zaplatit. Jako by nemohl počkat až odejde...stejně sem se na ní koukal do poslední chvíle, než zašla za roh :-D No a to je půlka. Ona se totiž za nějaký čas- o kterym sem ztratil pojem, možná to bylo 5 minut nebo pět hodin, no asi něco mezi tím; vrátila se, měla na sobě trochu jiný oblečení (a já si toho všimnul!) a koupila si nějaký pití za pět kaček. A já prostě v tom stavu jak malej kluk úplně ztratil řeč, tak sem ze sebe vysoukal jenom: "..to si zapomněla jo?" Jak se tý totální blbině co sem ze sebe vytlačil zasmála a zaculila, za ten úsměv bych vraždil, pro něj bych umřel! TO néééé :-D A tak sem zase koukal jak odchází...bože ten zadek...ne, vlastně nebudu, nechci popisovat detaily!! xD Tak nějak sem se dovtípil, že asi bydlí poblíž a pravděpodobně tam chodí nakupovat častěji. A teď mi furt hlavou probíhá: Je možný, že se pro nějakou hnusnou šťávu za pět korun vrátila, aby mě zase viděla? xD Je možný, že do toho krámu zase přijde? A když jo, co jí mám říct? Rozhodně už jí nemůžu nechat odejít jen tak! :< Vlastně, když sem vycházel z krámu po šichtě domu, měl sem chuť si před ten krám sednout a jenom čekat, až tam znovu přijde. Ale tak nějak nebylo pravděpodobný, že by přišla ten den potřetí a navíc by to nebylo to nejlepší řešení. V tom jedinym sem se asi ponaučil, když se mi podobné věci stávali dříve, kdy sem se považoval za mladého. :-D

No, co si myslíte, mám šanci? :D A co mám dělat, když jí příště uvidím? Stalo se někomu něco podobnýho a jak to dopadlo? :-D Mám chuť obejmou celej svět a vůbec mě nes*e nějakej politik co mi krade z kapsy, ani cheater s unbanem na classicu, všechny bych objal a řekl jim: Ten svět je ale kráááásnej. :3 :D A neni? :D

EDIT: lol ta reklama na seznamku tady, to je znamení!! :DDDD http://666kb.com/i/cgnool3i24m327j3f.jpg

Toreto
14-08-13, 16:22
Hah..niekto sa nám tu zamiloval :D

beather
14-08-13, 16:22
dokázal jsi mě rozesmát... no každopádně zkus něco že ty tu bydlíš blízko? ještě jsem tě tu neviděl a něco tak.. zkus něco vyzvídat... třeba z toho tvého příběhu někdy bude nějaká kniha :happy:

Acid
14-08-13, 16:25
A kolik je tobě vůbec? :D Jinak, je asi 90% pravděpodobný, že tam šla kvůli tobě ;D

Nice topic :D

hofy
14-08-13, 16:25
Hmm.. poutavější text jsem dlouho nečetl :D Držím palce ;D

Acid
14-08-13, 16:26
Ale jako smál jsem se u toho docela :D

Acid
14-08-13, 16:27
http://666kb.com/i/cgnool3i24m327j3f.jpg

:ddddd

BiA Fz
14-08-13, 16:27
Hah..niekto sa nám tu zamiloval :D
ne asi :-D

třeba z toho tvého příběhu někdy bude nějaká kniha :happy:
pokud jo, snad to bude autobiografie s pěkným koncem a ne žádná fantasy :-D

A kolik je tobě vůbec? :D Jinak, je asi 90% pravděpodobný, že tam šla kvůli tobě ;D

Nice topic :D

90%? no kéžby! :-DD Mě je 24 ´-.- hihi, díky :D

Hmm.. poutavější text jsem dlouho nečetl :D Držím palce ;D
díky dík :-D :-))

Kámo tak to jsi ještě v cajku ;DD
nóó, už to neni žádná sláva :-/ :-D

Acid
14-08-13, 16:28
Kámo tak to jsi ještě v cajku ;DD

beather
14-08-13, 16:29
to je jasný že tam šla kvůli němu.. buďto že se jí líbil, nebo aby zjistila kdo to je že po ní tak čuměl =D

AlternativníPravda
14-08-13, 16:31
Získej její telefonní číslo -->
https://www.youtube.com/watch?v=v0ZZo5zdmag

Cip3r
14-08-13, 16:32
A teď nám řekni pravdu, ty si ještě neměl holku? :D

yadort
14-08-13, 16:43
je to ufon nemněl
docela jsi mně rozesmál ale pokud se vrátí nic nezačne samo,musíš rozjet konverzaci atd,pak to pude samo (pokud má o tebe zájem :D)

BiA Fz
14-08-13, 16:45
Získej její telefonní číslo
not bad :-D

A teď nám řekni pravdu, ty si ještě neměl holku? :D
Tohle není dotazník o mě, ale diskuse o lásce sakra! xD A rady pro mě, kterej už tyhle pocity zapomněl :-D Ale jestli tě to fakt zajímá, přítelkyně, se kterýma sem doopravdy chodil a který stojí za zmínku, byly dvě. S jednou to bylo cca 6 tejdnů a s druhou bez mála dva roky, možná by to bylo víc, jenže před nějakým časem sem musel navštívit její pohřeb, no není to téma, které bych chtěl veřejně dále rozvíjet. x) Spíše tento dnešní zážitek, který sem fakt už něvěřil, že někdy ještě přijde. O:-D A co ty jak si na tom pochlub se nám taky, když já sem odpověděl! :-D

pak to pude samo (pokud má o tebe zájem :D)
jak tento zájem vzbudit a poznat zda byl probuzen, to už je horší :-/ :-D

tutoriál : http://csko.cz/forum/showthread.php?6902-Ako-zbali%26%23357%3B-diev%26%23269%3Ba-D

jak díky no, to si počtu :-D :-D třeba na něco kápnu díky za tip :-)) úplně sem na ten topic zapomněl 8-)

je těžký radit, když o tý holce vím prakticky jen to, že chodí k tobě do krámku, asi jsme na tom v podstatě stejně :D. . . každopádně hodně štěstí :) . . . pokud se něco "pohne" tak to sem napiš :D
díky že mi fandíš a rozhodně dám vědět, modlím se ať tam přijde v sobotu, kdy mám další směnu :-)) :3 budu informovat :D

určitě by jsi tedy měl zkusit toto =)
http://www.youtube.com/watch?v=Q9Y_YQn6ygs
to jsou ty věty co zkusíš jenom jednou; vtipný no, možná když budem u ní doma a bude mít 2 promile... :-D ale šikovně vymyšlený to se musí nechat :-D

beather
14-08-13, 16:47
Získej její telefonní číslo -->
https://www.youtube.com/watch?v=v0ZZo5zdmag

pochybuji že mu dá telefon ;D

yadort
14-08-13, 16:48
tutoriál : http://csko.cz/forum/showthread.php?6902-Ako-zbali%26%23357%3B-diev%26%23269%3Ba-D
edit : ok

Acid
pochybuji že mu dá telefon ;D

Vsadím VIP že dá :DD

EDIT: knot opět nezklamal

Toy
Podle mě to pravděpodobný je, jenže holky jsou v jistým smyslu vyčůraný jak díra do sněhu, usměje se, culí se, ale pomlau ti nepoví půl slova, holky prostě věděj jak na nás, každopádně z toho textu mi vyplynulo, že jseš do ní paf jak blázen :D. . . podle mě by si jí měl nějak naznačit, že o ní máš zájem, třeba, že se jí líbíš i ty, ale málo která holka ti to poví a udělá ten tzv. 1 krok, jen je těžký radit, když o tý holce vím prakticky jen to, že chodí k tobě do krámku, asi jsme na tom v podstatě stejně :D. . . každopádně hodně štěstí :) . . . pokud se něco "pohne" tak to sem napiš :D

E: Smekám klobouk, že si tak osobní věc napsal veřejně

beather
14-08-13, 16:55
určitě by jsi tedy měl zkusit toto =)

http://www.youtube.com/watch?v=Q9Y_YQn6ygs

beather
14-08-13, 16:59
+ ještě toto
http://www.youtube.com/watch?v=GYPHl0_G6B8

E: toto si vážně pust koukal jsem to celé a je to celkem useful borec ví o čem mluví

BiA Fz
14-08-13, 17:17
+ ještě toto http://www.youtube.com/watch?v=GYPHl0_G6B8

E: toto si vážně pust koukal jsem to celé a je to celkem useful borec ví o čem mluví

tomu chlapovi se to řiká, tim hlasem a vůbec jak to vypráví, visim mu na každym slově, ten by sbalil i mě xD ale jo jako dobře to říká, a pravdivě! +1! :-)

Joseph
14-08-13, 17:54
Jirík to napísal presne... Ten prvý krok sprav ty. Od ženy sa ho nedočkáš :) hlavne nanu len nečum :D viem že je to tažké ale musíš nadviazať konverzáciu :) ked nebudeš vedieť čo tak ju pozvi na tu vodu čo si kupovala :D ved niečo vymyslíš..
Vela štastia :) !!!

Trey
14-08-13, 18:16
skus toto :D

http://www.youtube.com/watch?v=lI1cU1ohfbM

Inak GL :) Hadam sa ti to podari potom napis :D

beather
14-08-13, 18:19
Jirík to napísal presne... Ten prvý krok sprav ty. Od ženy sa ho nedočkáš :) hlavne nanu len nečum :D viem že je to tažké ale musíš nadviazať konverzáciu :) ked nebudeš vedieť čo tak ju pozvi na tu vodu čo si kupovala :D ved niečo vymyslíš..
Vela štastia :) !!!

přesně !! mlčení je nejhorší

karl0b
14-08-13, 18:59
jsem zvědavej jak tohle dopadne

Idea
14-08-13, 19:04
Ak si odvazny mozes skusit mat pripraveny papierik s lepidlom na ktorom bude tvoje cislo a ked pride a kupi si napr. vodu nenapadne ho tam nalepis :)

Charon35
14-08-13, 19:45
Láska je len prechodné šialenstvo. Časom sa to zmení len na priblbnutý zvyk a strach, aby človek nezhebol sám. mucQ, sory, realita.

tyger103
14-08-13, 19:48
Inspirace
http://www.youtube.com/watch?v=-AL1gwu3VVk

Acid
14-08-13, 20:13
Keď nabudúce príjde do obchodu, jebni ju lopatou po hlave a zatiahni za roh.

(Ďakujem, za vašu priazeň)

Gogooooo

BiA Fz
14-08-13, 20:20
Děkuju všem za podporu :3 Zatim bych to viděl tak, že se ji zeptam jestli bydlí poblíž, že si jí pamatuju, pochválit nějakou část těla (možná? a jakou když jsou všechny tak perfektní? :D ) a pak předám nějaký vzkazík... :3 :D :( jaj to je blbost asi co xD ..Nalepený papírek by byl fajn romantika, už mě taky napadlo dát ji nějaký lístek, zprávu ale ...pak čekat jestli se ozve, a co když se neozve? :-/ To je blbé, kdybych tak viděl do budoucna co udělá a kdy tam přijde :-/ Nějaká křišťálová koule na prodej nebo půjčení? :D no zatim lepší mít nějaký plán než žádný :-D a asi by to neměl být obyčejný papír, ale nějakej luxusní, ale ne trapnej se Shrekem :D musim to domakat, jinak nebudu moc klidně spát, i když....asi si dnes o ní nechám zdát :3 :-D nejhorší variantou je, že už do toho krámu nepřijde :-/ nyní moje noční můra. jsem tak šťastný a zároveň zoufalý.... super pocit :-D a co napsat do toho připravného papírku, jenom číslo, nebo "zavolej" nebo nějakou delší slohovku..sakra fakt nevim; nejhorší je, že to stejně nakonec musím udělat sám a nikdo jiný to za mě neudělá. ach ta odpovědnost za svoje činy :x :-( :D

AlternativníPravda
14-08-13, 21:09
napiš ji vzkaz na účtenku. To zaručeně bude fungovat

Joseph
14-08-13, 22:14
podla mna je to číslo somarina... radšej by som napísal že nech príde do závrečnej že by si ju rád pozval na jednu kofolku :) napríklad :) ak ju zaujmeš tak ti to číslo potom ponúkne sama :) ale nech hlavne nenastane to trápne ticho... kecaj kecaj a kecaj :D aj o počasí :D

The Frisco
14-08-13, 22:29
Dobrá nálada se pozná. Těch smajlíků.. :D
Byl by odjeb, kdyby byla z kotelny a tohle si přečetla.. :D

Acid
14-08-13, 22:41
Dej jí to pití na účet podniku a zacvakej to za ní! ;)

Acid
15-08-13, 01:26
Celý

Hruusa
15-08-13, 02:40
Hele něco podobného se mi stalo letos když jsem dorazil do svého rodného města :-D Jelo se na koupák pro mne, pro hráče nudnej den s rodinou ale co "žijeme len raz" takže pohodička. Den utíkal jak voda, jeden zrzek se do mé osoby vešel. A tak se chystám balit věci a suším si záda. Jenomže za mnou seděla slečna která prodávala zmrzlinu :-D A jak si tu osušku beru, tak jsem jí omylem plesknul po hlavě. Podívala se na mě úplně pohledem -> "CO DĚLÁŠ VOLE?!". Já rudej až na zadnici, ale něják do mě hrklo sebevědomí + strýc do mě hučel abych se odvděčil tringeltem :-D Lehce jsem ze sebe udělal debila a mluvil jsem o tom že nevím kterej nanuk je nejdražší, a taky aby byl dobrej (jsem hroznej požitkář) a ona že Pegas. Říkám že ten je hnusnej že si jdu vybrat, tak jsem zaplatil, dal tringelt, jím ten super nanuk a jdu balit věci. Jsem rdy abych odešel a ještě tak ze zajímavosti jí říkám "Přeju hezkej zbytek prázdnin!" - ona to opětovala svým krásným úsměvem a já byl absolutně K.O ... Tenhle pocit jsem dlouho nezažil :-D Takže omámen "láskou na první pohled" jsem šel na WC že si obléknu triko. Ale co se mi nestane - zůstalo přesně vedle židle na které seděla tato krásná slečna. S nadšením se vracím, plný sebevědomí že jí požádám o facebook, popř. o jiný kontakt že bych jí rád ještě někdy viděl :-D Jenomže šla rodinná kamarádka a to tričko mi nesla :-DD Takže jsem byl celej naštvanej. Poté v autě jsem zaslechl že by se na tento koupák mělo jet i další den :-DD Proto jsem již byl celý natěšený, a plný očekávání :-D Takže cesta pohoda, smích - haha. Ale pak přišel zlom! Pomalu přicházím k pokladnám a ve dveřích pro zásobování vidím ten úsměv. Ten božský úsměv který mě nabil velice dobrým pocitem. Bohužel kolem mne projelo stvoření na kole a rychle to mastil ke dveřím, kde stála má "drahá". Tak procházím kolem nich a slyším pouhé - "Ahoj miláčku, jaký jsi měla den?". Rána do zad :-D Proto jsem už neměl chuť na tu blbou zmrzlinu. Koupil jsem si zrzka a šel se věnovat vodě, a dalším adeptkám :-D Toť má "love story" - PS: Určitě jak říkali kluci, hodně mluvit, bejt hlavně sebevědomej a svůj. Pak to jde ruka v ruce ;-) Dej echo jak to dopadlo :-D)
Omlouvám se případně za pravopisné chyby, lehce na to už nevidím :-D

S pozdravem :-)

BiA Fz
15-08-13, 09:33
koľko ma rokov? ( alebo aspon ka koľko vyzera) :D
Tipnul bych tak 17. Holky vždycky vypadaj nejlíp v sedmnácti :3 :D Vidim to na svejch bejvalejch spolužačkách, který za těch 7 let kdy nám bylo 17 zestárly tak o 20 let a třeba i zdvojnásobily svojí váhu... -.-´ Hlavně ty co už od tý střední kouřej tak maj teď kůži jak koberec, prostě hnus, málokterá se po dvacítce "zachová" že o sebe pečuje, i když pár takových taky znám :-D ty jsou samozřejmě všechny zadaný :-D

Dobrá nálada se pozná. Těch smajlíků.. :D
Byl by odjeb, kdyby byla z kotelny a tohle si přečetla.. :D

To by bylo skvělé, ale nevypadala, že by hrála csko; neměla takový ty pařanský oči utahaný z kompu :-D

Dej jí to pití na účet podniku a zacvakej to za ní! ;)

no, určitě bych ji tim zaujal, to by nemuselo bejt špatný..pokud se ta možnost naskytne :)

"CO DĚLÁŠ VOLE?!".

jé no to je blbý, já taky nejsem ten typ co by šel do zadaný holky- i kdyby to vyšlo, dyt měla ještě před pár dnama jinýho, fuj :-! :-D no ale to riziko tam je dycky no to předem lze jen těžko poznat :-I každopádně díky za první pořádný příspěvek do diskuse :-))

beather
15-08-13, 10:06
na účtenku jí to nepiš.. víš co s účtenkama většinou lidi udělají když vyjdou z obchodu

caHor
15-08-13, 10:12
mal som jednú skúsenosť s dievčaťom. Chodila k nám do obce - mala tu babku. Tak som sa s ňou za pomoci kamaráta zoznámil. Chodili sme vonku, sem tam na kofolu, pozval som ju na zmrzlinu. Chtiac nechtiac ma s ňou videl môj jeden hater. Tak za ňou začal doliezať. Pchal sa jej pod sukňu. Ja som o ňom nevedel. Jeden deň som sa s ňou chcel stretnúť, ísť na kofu, ale ak som to zistil, tak som bol sklamaný. Ten "hejter" si na mňa navymýšlaľ kokotiny - doslova - a ona so mnou neprehovorila. Na silvestra to budú 3 roky čo som ju spoznal a asi 2 roky si ma nevšíma..
Ak ti mám poradiť, tak ak máš takého "kamaráta" tak si ju dŕž od neho ďalej

Hruusa
15-08-13, 11:33
jé no to je blbý, já taky nejsem ten typ co by šel do zadaný holky- i kdyby to vyšlo, dyt měla ještě před pár dnama jinýho, fuj :-! :-D no ale to riziko tam je dycky no to předem lze jen těžko poznat :-I každopádně díky za první pořádný příspěvek do diskuse :-))

Jasně že tu je vždy riziko, ale zase když si to otočíš - To by ses pak ale s nikým neseznámil ;-) Jak jsem řekl, buď šarmantní, hlavně na nic netlačit vím jaký my chlapy dokážeme bejt pro jeden bod do deníku :-D (neber si to osobně ;-) ) A co se stalo mě, beru to spíše jako pozitivní zkušenost ;-) Ještě jedna rada - nenech aby si z Tebe udělala kamaráda. Skončí to tak že budeš pak akorát nas*anej ;-) Opět další zkušenost, pokud budeš chtít rozepíšu to :-)

S pozdravem.

beather
15-08-13, 12:03
mal som jednú skúsenosť s dievčaťom. Chodila k nám do obce - mala tu babku. Tak som sa s ňou za pomoci kamaráta zoznámil. Chodili sme vonku, sem tam na kofolu, pozval som ju na zmrzlinu. Chtiac nechtiac ma s ňou videl môj jeden hater. Tak za ňou začal doliezať. Pchal sa jej pod sukňu. Ja som o ňom nevedel. Jeden deň som sa s ňou chcel stretnúť, ísť na kofu, ale ak som to zistil, tak som bol sklamaný. Ten "hejter" si na mňa navymýšlaľ kokotiny - doslova - a ona so mnou neprehovorila. Na silvestra to budú 3 roky čo som ju spoznal a asi 2 roky si ma nevšíma..
Ak ti mám poradiť, tak ak máš takého "kamaráta" tak si ju dŕž od neho ďalej

to ani není kamarát ne?

caHor
15-08-13, 12:16
nie.. dostal vtedy poriadne na piču ale dievča mi to s5 nevrátilo :(

Hruusa
15-08-13, 12:28
beathere - I takový jsou lidi v našem věku. Ono stím neuděláš nic. Je to nastavený společností že čím víc bab, tím větší debil. Honič ega a tak dále.

S pozdravem.

Eso./digl
15-08-13, 14:50
Super text :) a k teme co by som ti poradil. Podla toho ako som cital tvoj text je jasne ze si sa do nej hned buchol a to byva to najhorsie. Kludne sa tam mohla vratit druhy krat len tak ze naozaj zabudla kupit to co chcela. Par krat som sa v laske sklamal a vzdy som si potom hovoril aky som bol hlupak takze lepsie bude, ked to nebudes brat zatial nijako. Proste len tam prisla krat nakupit a to je vsetko. A teraz k tomu baleniu :) Mozem ti poradit len priklady z vlastneho zivota a mohol by si nieco z toho skusit :) Ked som videl jednu peknu babu sedet na zastavke tak som pristupil ku nej a opytal sa ze ci nevie kedy mi ide autobus (cislo 5 na moje sidlisko), odpovedala ze za 15 minut a tak som nadviazal kontakt a mohol sa dat do reci. Ty byvas na tom sidlisku ako ja? Este som ta tam nevidel.. kam si chodila do skoly a pod :) Ked ti pride znovu nakupit tak by si mohol skusit: Este som ta tu nevidel, byvas tu niekde blizko? Pristahovala si sa tu? A pod... :D

E: A samozrejme drzim palce nech to vide :) a este sa pekne navonaj.. staci aj AXE alebo Adidas.. nemusia byt zas 100eurove vonavky :) Vzdy mi zalezi aj na voni dievcata.

cFc|Lu!z
15-08-13, 19:23
Hoď po ní třeba zmrzlinu :yay: Asi se do tebe nezamiluje, ale vzpomínat na tebe bude dlouho :)

'Seiter
15-08-13, 19:46
Hlavne bud sam sebou a nepretvaruj se. Pokud je to ta prava, tak ti odpusti hodne veci ,) Proste si rekni o cislo, zmiň, že si moderator na prestiznim portalu a mas ji hnedle :D gl.

BiA Fz
15-08-13, 21:45
na účtenku jí to nepiš.. víš co s účtenkama většinou lidi udělají když vyjdou z obchodu
jj to už sem říkal že to bude chtít kdyžtak nějaký papír se swagem :-D

nie.. dostal vtedy poriadne na piču ale dievča mi to s5 nevrátilo :(
jaj to je smutný příběh :-/ no to já dycky držím tyhle "kamarády" dál a chce to informovat o nich dřív, než to udělají oni.. to je mi líto :-/

E: A samozrejme drzim palce nech to vide :) a este sa pekne navonaj.. staci aj AXE alebo Adidas.. nemusia byt zas 100eurove vonavky :) Vzdy mi zalezi aj na voni dievcata.
děkuju a tohle je určitě věcná poznámka; občas když letím na poslední chvíli tak zapomenu použít, díky! :)

Hoď po ní třeba zmrzlinu :yay: Asi se do tebe nezamiluje, ale vzpomínat na tebe bude dlouho :)
haha :D a co bych pak odpověděl, když se zeptá "co děláš?!" :D

Hlavne bud sam sebou a nepretvaruj se. Pokud je to ta prava, tak ti odpusti hodne veci ,) Proste si rekni o cislo, zmiň, že si moderator na prestiznim portalu a mas ji hnedle :D gl.

+ 1 no jasný :-DD na to balím už dlouho holky, že jsem admin na kotelně, stačí to zmínit a už padají k nohám :D ale já chci, aby mě měla ráda, i když tuhle velkou věc o mě nebude vědět! nechci aby mě milovala jen, proto, že jsem zde s fialovým nickem !! :D :D o číslo si říct musím, to máš pravdu! >.<

'Seiter
15-08-13, 21:55
+ 1 no jasný :-DD na to balím už dlouho holky, že jsem admin na kotelně, stačí to zmínit a už padají k nohám :D ale já chci, aby mě měla ráda, i když tuhle velkou věc o mě nebude vědět! nechci aby mě milovala jen, proto, že jsem zde s fialovým nickem !! :D :D o číslo si říct musím, to máš pravdu! >.<

Kamo rekni ji, ze mas fialovej nick na counter strike foru a ja ti garantuju, ze uz ji neuvidis.:DD Ne, hod se do klidu, nemas vcelku co ztratit.:) Ber to jako vyzvu.

AlternativníPravda
15-08-13, 22:05
Kamo rekni ji, ze mas fialovej nick na counter strike foru a ja ti garantuju, ze uz ji neuvidis.:DD Ne, hod se do klidu, nemas vcelku co ztratit.:) Ber to jako vyzvu.

Nebo se napí alkoholu to dodává sebevědomí
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQd95hphzoxHIgtw33-Zp8_K4ZNceiRZmXlgc8pz49YlN7L_PeVhg

cFc|Lu!z
15-08-13, 22:12
haha :D a co bych pak odpověděl, když se zeptá "co děláš?!" :D

"Tohle sis tu zapomněla"

MARTiii
15-08-13, 22:32
pozvi ji na hovezi a rekni ji, ze ji milujes jak cednik, to je tutac

Despe
15-08-13, 23:26
pozvi ji na hovezi a rekni ji, ze ji milujes jak cednik, to je tutac

Jo, možná to zabere, co když je vegetarian ?. Co potom MARTiii, to už potom stratí smysl jí to říkat !:D

No ktomu témátku, co ti napsat, držím palce, a třeba řekni svému kolegovy ať to veme za tebe a jí nabídni zase že jí odneseš nákup.. :D Pak jí řekni o nějaké spropitné, a pak jen řekni, ale to byl žertík, můžu tě pozvat na oběd, bo coffe.:) :D

Giussepe
16-08-13, 11:24
Nebo to skus přes love song:

http://www.youtube.com/watch?v=xwC5g9Xkk-o

Acid
16-08-13, 15:21
To zas bude kapitola :D

Toreto
16-08-13, 18:26
cahor nemaš 14 ? :D To si vtom tvojom príbehu mal 11 rokov pravdepodobne.

AlternativníPravda
16-08-13, 20:48
Tak jak Bio ?

grEy
16-08-13, 23:54
http://www.bravoweb.cz/poradna

Acid
17-08-13, 00:38
http://www.bravoweb.cz/poradna

Na tohle se vyser :D :D

Eso./digl
17-08-13, 13:20
Nic nove BiA? Neprisla tam uz?

BiA Fz
17-08-13, 17:06
Nic nove BiA? Neprisla tam uz?

dnes neprisla :,( taky je sobota, asi jela nekam na vikend...

Eso./digl
17-08-13, 18:22
Dufaj ze tam nebola len na dovolenke a pod. :) a ze sa este vrati.

'Seiter
17-08-13, 19:51
Se v ty praci musej hodne divit, ze dobrovolne delas 12tky denne :D

Cip3r
18-08-13, 19:02
Ukaž jí tento theard at ví jak moc jí chceš XD

beather
18-08-13, 23:36
Ukaž jí tento theard at ví jak moc jí chceš XD

haha

Piner
18-08-13, 23:40
Abych ti něco radil je nesmysl... Stejně zpanikaříš a všechno tady zapomeneš :D Já ti jen přeju hodně štěstí s tou holkou, a snad ti to vyjde :thumsup4:

Hruusa
21-08-13, 10:17
Refresh! Jak jsme na tom? :-)

t.twisted
21-08-13, 11:58
Řekní jí - chtěl bych ti vylupat myšáka!

BiA Fz
21-08-13, 20:39
Je to v pytli, páč sem doma marod a už sem tam skončil. Nevim co budu dělat. Asi až se uzdravim, tak si postavim před tím krámem stan a pozorovatelnu. O_O

Despe
22-08-13, 10:38
Jo, udělat by si to mohl. :D A cože si marod ?. :D