Zobrazit normální verzi : Stížnost na adminy při hlášení přes ! na serveru knife nebo BB.
Ahoj,
Když už se tu budu rozepisovat, tak by jste si mohli odpustit věty příkladu: Třeba někdo nemá čas, nebo - Já jsem nemohl...
Když někdo napíše na Knife a BB serveru stížnost, tak by ji admini ignorovat nemuseli...
Dnes jsem měl takový problém na BB... Někdo zastavil vchod na BB_Alley - čímž terroristé hned vyhráli...
Nebo jsem si postavil air bunkr, a CTčka se všichni "nasra.li" do mého úkrytu.. /autolock jsem si vypl.. byli tam celkem normální lidé kteří nekradli, ale lezli do cizých úkrytů....
Nebo předchvilí na knife... Každý tam blokoval, a vlakoval, a někdo tam měl SH a laggoval...
Včera tam byla partička nerdů, na mapě 1hp_final_3 a házeli se na bednu, na jedné bedně jich tam bylo celkem 5... Nepřijde vám to lamerské?-.-
A to nejsem jen já, komu se to stává...
Jako já jen, že admini by měli zejména banovat, a ne si někde mastit svůj klacík...
Pokud by jste taky chtěli na mě "hejtovat" tak už prosím s důvodem... Díky za přečtení..
P.S: Toto není úrážka NĚKTERÝCH adminů, jen jsem chtěl poukázat na to, že by jste mohli přijít, a vyřídit problém...
Jsme taky jen lidi a netravíme 24/7 času ve hře. Knife a BB jsou problémové servery to vím, na obou jsem dnes byl alespoň 3 nebo 4 hodiny a řešil, co se dalo. Někdy si ale vlivem hry hlášení nevšimnu, nebo zrovna nejsem ve hře..
Teď jsou ve hře 4 admini, kteří ale knife ani BB nehrají a třeba tam nemají ani práva.
Jestli chceš, tak si mě přidej na Skype a když budu online, bude to asi nejrychlejší způsob.
Jen tak mimo téma. Neznáš nick [FK]Luc!k ;* ?
Chodte uz do prdele s tymi beta ziadostami o prava
Ahoj
Chcel by som sa postazovat na hracov a prosim nepiste mi, ze to brat, sestra, babka....ze su tardi, deti a podobne
Takze kazdy den som na serveroch cca 10 hodin a denne zabanujem hracov perma banom cca 10-15 kuskov...
Denne mi chodi cca 30-40 hlaseni a skoro na 80% idem skontrolovat, zbytok mi ujde, alebo fail...
Nebo pred chvilou som si chcel konecne zahrat s kolegami a furt nekto spamuje somariny, prosim urobte s tym nieco....
Alebo vcera som hral na servery a pokazde si niekto cupne a fulouti...nezda sa vam to lamerske?
A to nie som sam co sa nato stazuje...
prosim hraci by mali predovsetkym hrat cisto a nie stahovat si cheaty....potom si ja nemozem mastit klacek
neberte to osobne, tyka sa to len cheaterov
dakujem za vyriesenie
Jsme taky jen lidi a netravíme 24/7 času ve hře. Knife a BB jsou problémové servery to vím, na obou jsem dnes byl alespoň 3 nebo 4 hodiny a řešil, co se dalo. Někdy si ale vlivem hry hlášení nevšimnu, nebo zrovna nejsem ve hře..
Teď jsou ve hře 4 admini, kteří ale knife ani BB nehrají a třeba tam nemají ani práva.
Jestli chceš, tak si mě přidej na Skype a když budu online, bude to asi nejrychlejší způsob.
Klidně si tě přidám :D.. nick?
Ahoj
Chcel by som sa postazovat na hracov a prosim nepiste mi, ze to brat, sestra, babka....ze su tardi, deti a podobne
Takze kazdy den som na serveroch cca 10 hodin a denne zabanujem hracov perma banom cca 10-15 kuskov...
Denne mi chodi cca 30-40 hlaseni a skoro na 80% idem skontrolovat, zbytok mi ujde, alebo fail...
Nebo pred chvilou som si chcel konecne zahrat s kolegami a furt nekto spamuje somariny, prosim urobte s tym nieco....
Alebo vcera som hral na servery a pokazde si niekto cupne a fulouti...nezda sa vam to lamerske?
A to nie som sam co sa nato stazuje...
prosim hraci by mali predovsetkym hrat cisto a nie stahovat si cheaty....potom si ja nemozem mastit klacek
neberte to osobne, tyka sa to len cheaterov
dakujem za vyriesenie
Aha... můj názor:)
Jen tak mimo téma. Neznáš nick [FK]Luc!k ;* ?
Asi mi nebudeš věřit... sestra -.- :D
Já jen, že tvoje sestra má u nás ban za wh http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=64778
A používej tlačítko edit. Příště ti to opravovat nebudu.
Já jen, že tvoje sestra má u nás ban za wh http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=64778
A používej tlačítko edit. Příště ti to opravovat nebudu.
Tvoja sestra :D :D :D
Ahoj,
Když už se tu budu rozepisovat, tak by jste si mohli odpustit věty příkladu: Třeba někdo nemá čas, nebo - Já jsem nemohl...
Když někdo napíše na Knife a BB serveru stížnost, tak by ji admini ignorovat nemuseli...
Dnes jsem měl takový problém na BB... Někdo zastavil vchod na BB_Alley - čímž terroristé hned vyhráli...
Nebo jsem si postavil air bunkr, a CTčka se všichni "nasra.li" do mého úkrytu.. /autolock jsem si vypl.. byli tam celkem normální lidé kteří nekradli, ale lezli do cizých úkrytů....
Nebo předchvilí na knife... Každý tam blokoval, a vlakoval, a někdo tam měl SH a laggoval...
Včera tam byla partička nerdů, na mapě 1hp_final_3 a házeli se na bednu, na jedné bedně jich tam bylo celkem 5... Nepřijde vám to lamerské?-.-
A to nejsem jen já, komu se to stává...
Jako já jen, že admini by měli zejména banovat, a ne si někde mastit svůj klacík...
Pokud by jste taky chtěli na mě "hejtovat" tak už prosím s důvodem... Díky za přečtení..
P.S: Toto není úrážka NĚKTERÝCH adminů, jen jsem chtěl poukázat na to, že by jste mohli přijít, a vyřídit problém...
Já jsem na serveru skoro pořád. Když vidíš , že tam má někdo speedhack či jiný cheat , tak napiš přes ! a pokud nikdo nepřijde , natoč ho a dej ho na forko . Jsme přece jenom taky lidi a né chodící roboti.
Tohle jsou stížnosti úplně k ničemu. Jeden si stěžuje, že nikdo nepříjde na hlášení, druhej zase, že banujeme blbosti. Nikdy se nikomu nezavděčíš. Nelze pokrýt servery 24/7/365. Nejsme věznice, abychom tu měli směny strážných. Každý admin má práva na určitý server a prostě se stane, že si třeba zrovna admini na knifu dovolí žít svůj osobní život, být v práci, s přítelkou, se psem nebo si jak píšeš hnusně, třeba mastí svůj klacík :) A je to věc té osoby a nikdo nemá právo jí do toho kecat :). Takže příště trochu chladnou hlavu, než napíšeš podobnou stížnost. Zkus se zamyslet nad tím, že nikdo nejsme u kompu minutu co minutu.
Ja len dodám, že treba aj zavolať admina cez "!". Niekedy idem pozrieť na knife, vlaky, bloky, na JB bordel na hovado, Tak pozriem či niekto niečo hlásil a .... nič. Bez vetra sa ani lístok nepohne a pri takom počte serverov nie je reálne, aby boli admini VKUSE na serveroch.
BTW pozri si toto a potom sa nečuduj, že na niektoré hlásenia jednoducho nikto ani nejde: http://csko.cz/forum/showthread.php?13300-Perly-z-hl%E1sen%ED-cheaterov-quot-!-quot/page11
Taký/á Sally vtedy nahlásil/a tuším 5 "cheaterov" (vrátane mňa) za 10 minút. All clear, alebo leftli... A zabil som s takým vyše pol hodiny, pričom som mohol riešiť niečo iné.
Všem adminům kterých se tento příspěvek dotkl se omlouvám.. Už mě z těch d...e...mentů ruply nervy, a když nikdo nepřišel, tak jsem chtěl podat "trestní oznámení :D:D:D:D" .. Teď už jsem doufám klidnej.. Jen jsem chtěl aby jste se více zaměřili více na to hlášení..:)
Jop, dakujem, ze sme sa vzajomne porozumeli...my sa budeme snazit viac chodit na knife a BB a vy viac a hlavne normalne hlasit cez "!"....
vyriesene - lock
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.