Zobrazit normální verzi : Bomba na jail_teknosmanli
Ahoj, chci se zeptat jestli se nějak bude řešit ta místnost s bombou na jail_teknosmanli :) ?? :confused1: :think:
Ahoj řešit se to bude do té doby budu zneužívání toho bugu banovat.
Ahoj řešit se to bude do té doby budu zneužívání toho bugu banovat.
Zdravim, dneska bola Mapa jail_teknosmanli.. a ked bolo Hvd tak minimalne.. 3/4 ludi vyuzilo ten bug.. pisal som pres ! a nikto neprisiel.. jak obvykle.. co uz.. no. tak to je aj ked raz tam mal niekto Sh zasa som pisal pres ! a zasa nikto..tak predca 7 admins online a nikto nepride, dokonca ked tam dakto beha jak srnka.
Už jednou jsem to detailně popsal Kotlovi a říkal že s pokusí s tím něco udělat. Pokuď se nepletu tak jsem mu psal asi 2 dny po přidání mapy ale zdřejmě na to asi zapomněl nebo se s tím nic dělát nedá. A ta teknosmanli si myslím, že by se mohla i smazat protože ta mapa se tam odhlasuje jednou za uherský rok :))
Hlasuje sa tam asik tak isto ako aj warden, brazilia, mafia, funny2 a aj kizkulesi nakoľkož tam je málo spawnou. Aj tieto chceš odobrať ? :)
Hele řeknu to takhle :) Tuhle mapu jsem už nehrál přes 2 týdny a to jsem hrál v kuse např 6 hodin.. Osstatní mapy co si sem napsal tak se hraje docela hrajou.. Vsechny ty mapy co si napsal jsem hral za dnesek a vcerejšek,
Warden a funny sa hrajú iba keď padne server, inak sa odhlasujú max raz do týždňa. A na Kizkulesi to leftne pólka serveru lebo ich to furt zabíja :) inak sa tam točia iba mountains, snow, oasis, crime, minikule, exdoplazmik, temple a assault občas aj anzo no.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.