Zobrazit normální verzi : zelvicka STEAM_0:1:46916649 unban - Maly Buu
Ted před malinkou chvilinkou se mi stalo, že admin "Maly Buu" mi dal ban, bez jakýhokoliv důkazu na wallhack,,,
------------¨
prosím projednat tento ban a udělit unban thx,
STEAM_0:1:46916649
16-08-13 CZ zelvicka v batuzku Maly Buu wh, uz si dohral Trvalý (steam)
by zelvicka
Tvuj nick: zelvicka v batuzku
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:46916649
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:46916649
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 109.73.208.109
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 109.73.208.109
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Maly Buu
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only (de_dust2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
Ghost of Player/Patro/OTT killed No Sound Quintana with aug
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
rekl bych, ze neni co dodat panove a damy :-)
http://leteckaposta.cz/uploaded/954324589 ...
Za todle mi chceš dát ban? sluchátka+aim lehké.. primitivní public.... dál todle řešit nebudu, tak někde na Laně Bye
Když bys ty chetay neměl zaplé tak by ses tu hádal až do konce ale když to takhle rychle vzdáváš tak je to asi jasné :)
Bože, tolikrát sem na pubu už dostal ban :D si myslíš, že tvých nonstemákov budu resit? :D asi né... Chlape prober se.. podívej se na to demo a zamysli se, kdo je lepší je si ty nebo já.. :D
--------------------------------
Tak co? jak se vyjádří nějaky hlavnější admin?/CHH? pome... chci si jít už zahrat na pub kde někdo aspon hraje :)
mam taky sluchatka ... :-)
Tak si pán.. :D a čeho si dosáhol v cs? hraješ od začatku do ted na publicech? :D
Tak co bude unban? pome pome pome
tak si pán.. :d a čeho si dosáhol v cs? Hraješ od začatku do ted na publicech? :d
:d :d
ty máš tady jaký slovo? si myslíš, že dáš někomu ban za wh, který ani neměl tak si se vyjádřil správně? iný adminov/chh chci slyšet jejich rosudek
Hlavně, že ti ještě na tom demě psali tak co ten zelva? "já si myslím, že nic nemá" Ty: já to zelve nezeru.. :D ty si směšný..
Hlavně, že ti ještě na tom demě psali tak co ten zelva? "já si myslím, že nic nemá" Ty: já to zelve nezeru.. :D ty si směšný..
ty si směšný, wh tam je.
A jaké wh tam je? já tam žádné nevidím, a to jsem si ještě pustil s wh to demo a za toto bych v životě nebanoval.. a to jsem byl admin aj chh na lize.. a za toto urcitě ban bych nikdy nedal...:) Když neuneseš, že je někdo lepší jak ty, tak tu hru nehraj.. a zahraj si něco v čem si lepší ty :)
Stále trvám o unban.
WH bohuzial je :)
´http://www.undzwei.eu/?option=team&task=details&id_team=228180
Tu si zaco dostal ban ? :)
moc nedoufej https://shifters.eu/profile/FRANTISEKKK
To jsou zase řeči jednou: ,,co jsi na cs dokázal ty." Tohle může napsat opravdu člověk, co hraje jen CS a vlastně nic jiného ani dokázat nemohl.
My jsme nuly co nikdy nic nedokázaly, hlavně v CS. Želva je bůh, modlete se...Amen.
PS: když je tohle stupidní public, tak už vůbec nechápu proč tady hraješ.
je tam wh
E: ale ja by som za toto ban nedal, chcelo by to viacej
To, že si myslím, že nič nemá, som písal ja. Asi som si ho s niekým pomýlil, už sa mi mýlia tieto nicky, zelvicky, lednicky, noznicky... Takže od toho nech sa tvoja teória o tom, že nič nemáš, ani neopiera. Inak by mu možno pomohli nejaké časy na osvieženie pamäti.
Hlavne si toho urcite dokazal hodne na steamu, kterej je starej 8mesicu :-)
A jaké wh tam je? já tam žádné nevidím, a to jsem si ještě pustil s wh to demo a za toto bych v životě nebanoval.. a to jsem byl admin aj chh na lize.. a za toto urcitě ban bych nikdy nedal...:) Když neuneseš, že je někdo lepší jak ty, tak tu hru nehraj.. a zahraj si něco v čem si lepší ty :)
Stále trvám o unban.
No když už si pouštíš demo s WH není pro tebe problém si ho pustit i při hře.. UB bych nedal..
Jasné WH, čisté předstřely...
Co máš za ty sluchátka prosím tě??
Jinak koukal jsem už i na becausovo demo, to samé...
Jak už ti to někdo psal v Buu-ově demu ( na každou svini se vaří voda )
Tady si dohrál panáčku :bye:
E: GJ Maly Buu
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.