Zobrazit normální verzi : Žiadosť o UNBAN
Mal som tu asi pol roka ak nie viac Ban za urážky obzvášť hrubé nadávanie... mám trvalý ban chcem poprosiť o unbAN... Nebude sa to už opakovať za kladné vy&bavenie ďakujem
http://csko.cz/forum/showthread.php?15372-unban jsem proti ub. možná tak zkrátit ale UB vůbec.
Zkrátiť? na kolko ? polroka ban je málo?
Djte mi UB a sledujte si ma každý deň ani vetu do chatu nenapišem ............
vlk taky sliboval... kup sis team a problem bude vyresen
Načo steam? Veď nech si ma raz za čo ja viem týžde*ň skotroluje admin nejaký a nebude tam odo mňa ani . v chate....
Tak čo teda pozrie sa niekto na ten UB ?
Proti zkraceni... Vlastne proti UB celkove, takove lidi tu ja osobne nepotrebuju...
Capture the Flag 18-01-2013 23:26:31 VALVE_0:0:285240246 178.41.154.210 NICITEL jonnyseek musim uz ist tvoja mater mi ide hulit
Capture the Flag 18-01-2013 23:25:47 VALVE_0:0:285240246 178.41.154.210 NICITEL kurvi zidovske
Ano ano pisal som totalne kraviny ja viem.... ale ako som napisal nenapišem už aNI bodku osobne si to kontroluj.. ak do chatu napišem čo i len . tak ma zabanuj znova... za skuušku sa nič nedaaa...
můžeš dostat poslední šanci se steamem, jinak ne:) toho si budeš víc vážit, když to zaplatíš :)
Steam ja ani poriadne neviem čo to je ako sa použiva.... viem akurát že to je platena verzia CS??
vsak si to najdi na internetu, nebo to neumis?
Nevieš buď čiitať alebo neviem ... NEVIEM VôBEC NIČ AKO TEN STEAM KUúPIŤ STIAHNUŤ POUžIVAŤ!!!!
http://www.taksitokurvavygoogluj.cz/
posledni rada pro tebe
Tak mi ho zamietni.............. Ja neviem ako to ani kupiť............
Tak asi to musite zamietnuť ja zo steamom neviem .. ani kupiť to asi neviem ..................... tak asi to zamietnite
Ježiš, to jsi tak negramotnej, že neumíš přečíst pár řádku ?
Kdyby si nebyl takový hovado tak bych ti poradil, ale tebe bych tu viděl nerad i na tom steamu.
Mudrlanti rad radom kašlem cele Csko...........
Jestli to potřebuješ trochu víc analogově, tak o sobotní jarmark v Berouně se dá Steam vyhandlovat za 3 snůšky vajec, nebo jednu nosnou kvočnu...
vidim, ze to opravdu uz nema cenu :-)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.