Zobrazit normální verzi : Unban na jméno cool25
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack' na jméno cool25 já nemám wallhack jestli je možné nějak si to skontrolovat udelejte to prosím mě se na vašich serverech líbí a chtěl bych na nich hrát dál .:sad:
boli ste tam 4 s wallhackom , 2 som hned natocil , dalsi ty a este jeden je tu na HLTV , nateba sa stacilo pozriet ako strielas do bedni , aj ked som ta hned nesledoval ale az po case , no na HLTV staci pozriet zaciatok a pekne sa kukas do stien a do bedni http://csko.cz/hltv/27056/27056-1308261248-awp_india.zip
E: SKODA ZE SOM SI TA NEVSIMOL SKOREJ , ZAPATY SI BOL OD ZACIATKU MAPY , TAK TU ASPON NEKLAM
Casovat to HLTV sa neoplati lebo by som napisal asi 100 casov.
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 79395)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): cool25
[AMXBANS] Tvuj nick: cool25
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1662682600
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1662682600
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 109.71.213.7
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 109.71.213.7
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: ABC
[AMXBANS] Server: csko.cz | Fun (awp_india)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
Jo já sem střílel do beden ale nevidně víš takže ban za nic fakt nepotřebuju nic proti tobě ale myslim že je to blbost
za nic ????? trosku porozmyslaj , hore je HLTV ked si ho pozrie hocijaky admin uz od zaciatku si tam zapaty!!!
wh potvrzeno, ub nedostanes
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.