Zobrazit normální verzi : Staznost / Malý Buu a paleckaren
Chcem nahlásiť moderátora Maly Buu preto lebo hunti posty a Matisovy nenechá nič !
Dúfam že toto téma lockne Matis :)
Ked tu bude 10 like tak sa vyfotím ked budem spať :lazy:
chcem nahlasit matisa preto ze chodi na hlasenia ked tam uz niekto je a banuje skorej ako by som banoval toho co som mal banovat :D
Nahlašuju J3ZUsSs* za to, že mi ukrad všechny zuby
E: Ještě bych chtěl nahlásit Tupelka, že nemá strach.
Stejným způsobem jako Byznis chci nahlásit Kashpiho. Ten má navíc tu drzost, že je často na tom serveru ještě dřív než já... :-P
Edit:
Ještě bych chtěl požádat Jezuse ať tentokrát fotí suchý sen... díky
Nahlašuju Kashpiho, že nedal Vikernesovi DEVELOPERA na TS když mu napsal: tak určitě. :D
http://www.hkskoba.sk/images/73/tma.jpg
Sorry nemal som blesk :) (Fotil som včera)
Stejným způsobem jako Byznis chci nahlásit Kashpiho. Ten má navíc tu drzost, že je často na tom serveru ještě dřív než já... :-P
Edit:
Ještě bych chtěl požádat Jezuse ať tentokrát fotí suchý sen... díky
Ses uz poomalej :-)
Nahlašuju Kashpiho, že nedal Vikernesovi DEVELOPERA na TS když mu napsal: tak určitě. :D
:blink: a co ja s tim? Developera je tezke ziskat. Vis jak pro me bylo tezky ho zase ziaskat? Nemuzu ho nikomu dat :-) a navic sem nevedel kdo to je a ani sem ho nemohl najit v jake je roomce
To je v klidu Kashpi :D já to zkouším na každýho :D
tak ok,byznis mne porad prejmenovava na knokot,knotkot,knobot a porad mne slayuje a navic mne porad knifuje a ja nemuzu strilet
edit : palečkujte nahoru !!
to preto ze si knokot hras jak knotBOT stale len knotkodakas a slapujem ta preto lebo chodis zamnou a blokujes a potkynas ma :taunt:
tak ok,byznis mne porad prejmenovava na knokot,knotkot,knobot a porad mne slayuje a navic mne porad knifuje a ja nemuzu strilet
to preto ze si knokot hras jak knotBOT stale len knotkodakas a slapujem ta preto lebo chodis zamnou a blokujes a potkynas ma :taunt:
hahahaha,jasne knot vyhodim ta az do oblak :D
Chci nahlásit admina -Mr.Vikernes lebo neuznává mé fajné kempy na BB !!!(ja nemuzu za to ze ten tunel ma 3 vchody :D)
Chci nahlásit admina -Mr.Vikernes lebo neuznává mé fajné kempy na BB !!!(ja nemuzu za to ze ten tunel ma 3 vchody :D)
Však si dobrej stavitel :D
ObriJahoda
31-08-13, 21:05
chci nahlasit vsechny co hrajou na BB ( vcetne adminu a samozrejme krome me : D ) , ze mi kopirujou /stavi podle me kempy :D !!!
jo a eště když dam byznisa ( to je porad) tak mi dava slap. :(
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.