yadort
29-08-13, 08:37
Takže plno hráčů tu píše o nových itemech a classách, Do toho napsal Kotel že má v plánu cod upravovat tak taky něco sepíšu :
co se týče "hp,kondice,int,obrany"
tak tu radar napsal o zvýšení hp na sapperovy ,protože má jen 100 "max 200" a když má tu p90 tak ta ubírá do těla max 15 dmg.
Omezení levelů
Ogy napsal něco že by se na codu2 udělal max lvl 100 "nemohli by tam hráči s lvl 100+ (hráči se 100+ by hráli na cod1).
FS
Minule jsem založil thread ohledně FS (fire support) chtěl jsem aby se aspon odhlasovalo jedno z tohohle
1 "snížit dmg raket,nebo int na FS"
2 "nechat 1 raketu ale nechat i dmg raket"
anebo to nechat tak ale zakázat FS na některých mapách (snad všechny FY,huntic)
Nějaké ty itemy
Tak skoro všichni by byli rádi kdyby se vrátil item "Spicl" a já jsem přemýšlel a zmizel taky item "oslepení" nevím důvod proč byl smazán.
Pak o itemech viz zde http://csko.cz/forum/showthread.php?14667-Nov%E9-itemy
Classy
Kotel už něco psal že je class hodně,ale nebylo by naškodu udělat classu kde je Galil. je to dobrá zbran a skilly k tomu ? tak např (menší gravitace).
A pak třeba dát mac10 a scout, slabé zbraně ale jsou 2 také by nebylo špatné
Mapy
Cs_assault_lol , víc popisovat nemusím
Tot je snad vše :D
Edit : ještě bych se chtěl zeptat na zbrané - děruje m3,p90 ? někdo píše že jo někdo ne,ale nevěřím ale radší převěřím
co se týče "hp,kondice,int,obrany"
tak tu radar napsal o zvýšení hp na sapperovy ,protože má jen 100 "max 200" a když má tu p90 tak ta ubírá do těla max 15 dmg.
Omezení levelů
Ogy napsal něco že by se na codu2 udělal max lvl 100 "nemohli by tam hráči s lvl 100+ (hráči se 100+ by hráli na cod1).
FS
Minule jsem založil thread ohledně FS (fire support) chtěl jsem aby se aspon odhlasovalo jedno z tohohle
1 "snížit dmg raket,nebo int na FS"
2 "nechat 1 raketu ale nechat i dmg raket"
anebo to nechat tak ale zakázat FS na některých mapách (snad všechny FY,huntic)
Nějaké ty itemy
Tak skoro všichni by byli rádi kdyby se vrátil item "Spicl" a já jsem přemýšlel a zmizel taky item "oslepení" nevím důvod proč byl smazán.
Pak o itemech viz zde http://csko.cz/forum/showthread.php?14667-Nov%E9-itemy
Classy
Kotel už něco psal že je class hodně,ale nebylo by naškodu udělat classu kde je Galil. je to dobrá zbran a skilly k tomu ? tak např (menší gravitace).
A pak třeba dát mac10 a scout, slabé zbraně ale jsou 2 také by nebylo špatné
Mapy
Cs_assault_lol , víc popisovat nemusím
Tot je snad vše :D
Edit : ještě bych se chtěl zeptat na zbrané - děruje m3,p90 ? někdo píše že jo někdo ne,ale nevěřím ale radší převěřím