Zobrazit normální verzi : Zombie 5
Ako sa divam na server zombie 5 tak je mi luto toho ze tam nikdo nehrá...
Mohlo by sa z toho spravit zombie server tak kde ma kazdy VIP a možu si zakupit EVIP alebo niečo podobne aby sa to rozbehlo.
Jaký e-vip? Přišla jsi z GS či tak něco ? e-vip je hloupost, a komereční srágora jak z lidí vytáhnou prachy :-)
tak je ten server lepšie nehať prázny ? Nieje mi to fuk z tymi zombie servermy ... a rád pomôžem z naplnenim serveru zombie 5
Takže si myslíš že zavedením e-vip příjdou hráči? Hm Hm hezky pěkně. Je to o kvalitě komunity a né kvalitě VIPka :-) Naplň vedení a admini budou jenom rádi :-)
budem sa snažit plnit server uz raz som tam zavolal 8 ludi takze dufam ze to pojde hladko a bez komplikaci :DD
Blbost.. Som pre zrusenie Zombie5 !!!
Napiste svoj nazor
Pozri ja osobne som chodil zm escape super mod sice na kotelne nie moc ponastavovany nikto tam nehral.Ale zavolal som kamošov vždy som čakal na nejakého hráča a oplatilo sa z 0 hračov som vyťiahol na troch priemerne potom tam zavolam kamošov a už bol dnes aj plny server :) Osobne som za zrušenie rc cars a zm 5 priestor dať do zm escape na 16 prerobiť mód a ešte vetší surf kill.
Prečo chceš rušiť rc cars ?
Preže tam nikto nehráva a dokým sa toho nechytí schopný admin alebo hráč tak to aj bude vypadať kamoš sa chytil schovky a hráva sa tam :) Ja skúšam rozbehnúť schovku lenže keď ignorujú moje príspevky na zlepšenie escape pridanie map upravenie modu atď. hold bude to ako na rc cars.
zbytočne dalšie zm serveri dost dlho som nevidel aby bol plni zm 1,2,3 a nie este zm 5
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.