Zobrazit normální verzi : Okopirovani nicku!
RENDY.VICHER
30-08-11, 16:24
Prosim, nejsem VIP a jeden hrac mi okopiroval nick a ted se mi za to směje. Už jednou dostal bann od Pana Kotela! Admin sILV3 mu nechce dát další bann, že prý nemůže:-( Je nějaká možnost, že by dostal delší bann? Děkuji Ayezz - IP: 89.29.91.174
kup si VIP a mas to vyreseno
Ayezze znam z W3U, dobrej hráč. Není to fér, že někdo hraje na jeho rank.
Tito hráči si berou jeho nick. Je to výtah z chatloggeru od 27.8.:
<STEAM_ID_LAN><95.103.47.128>
<STEAM_ID_LAN><178.41.238.194>
Ayezz, asi ti nezbyde nic jinýho, než koupit VIP.
kup si VIP a mas to vyreseno -1
Nebo běž na jiný server viď! To by mě zajímalo od kdy jdou na Kotelně na první místo peníze před spokojeností hráčů! Že by si tady někdo bral vzor z GS? Hnus. Hráči by si měli VIP kupovat, protože Kotelna je kvalitní server, ne proto, že admin nedokáže dát ban nějakému tupci co si kopíruje nicky!!
VIP není milostivé povolení hrát SE SVÝM VLASTNÍM NICKEM, ale právo se vždy připojit na kvalitní server, urvat místo neVIPákům. A pokud vím, tak kopírování nicku je ZAKÁZÁNO v PRAVIDLECH! Pokud zakladatel tohoto fóra není jurob nebo nějaký @@@@@ a může doložit, že si vybudoval na nicku nějaký rank než mu za něj začli hrát, tak nevidím důvod proč ho takhle odbýt! Du se vyzvracet...
chmod a+x /bin/laden
02-09-11, 12:13
ParadoXX ho kdysi hlásil jako kopíranta, prý Ayezz je Chmeldosův alternativní nick:
kopírant nicků.Už před tim měl chmeldosův nick
Teď 89.29.91.174 VALVE_0:0:89175180 (1)ayezz
Až někdo na serveru potkáte MildaLa, USMA WOOFa nebo přímo Chmeldose, raději se je přeptejte jak to doopravdy je
chmod a+x /bin/laden
02-09-11, 12:29
okopiroval nick a ted se mi za to směje.
Prošel jsem komplet chat, nikde ani náznak po tom, že by se mu smál (vůbec se s ním nebavil). Takže minimálně v tomhle lhal.
Stálo by za to porovnat jejich war3ulti expy a toho slabšího zabanovat, to je jediné spravedlivé řešení, jaké mě napadá
Prošel jsem komplet chat, nikde ani náznak po tom, že by se mu smál (vůbec se s ním nebavil). Takže minimálně v tomhle lhal.
Stálo by za to porovnat jejich war3ulti expy a toho slabšího zabanovat, to je jediné spravedlivé řešení, jaké mě napadá
+1 :-)
Ještě je možné, že se mu vysmíval někde jinde, což je ale dost nepravděpodobný... zakladatel topicu by měl další podklady předložit sám a pokud tak neučiní, tak to bude nejspíš on kdo kopíruje...
Pry se mu smal na skypu. Dostal ban.
ahoj prosim mam otazku proc mi to vzdy pise kick tady mas ban podival jsem se na banlist a nikde nejsu co stim je aj sem odinstaloval a nainstaloval hru a na vsech serverech kotelna mam stejnak ban :( prosim pomoc moje ip 90.176.58.214
Stiahni si CS odtialto a mal by si sa pripojit.
ParadoXX ho kdysi hlásil jako kopíranta, prý Ayezz je Chmeldosův alternativní nick:
Až někdo na serveru potkáte MildaLa, USMA WOOFa nebo přímo Chmeldose, raději se je přeptejte jak to doopravdy je
Čus,ne Ayezz Není Chmeldosův alternativní nick.
Kde jste to vzaly?
paradoxx ho kdysi hlásil jako kopíranta, prý ayezz je chmeldosův alternativní nick:
Až někdo na serveru potkáte mildala, usma woofa nebo přímo chmeldose, raději se je přeptejte jak to doopravdy je
tak hosi to by me zajimalo kde a kdy to kdo vzal ja hraju jen pod jednim nickem a to chmeldos
jj sry hosi nectu poradne ayeez kopiruje muj nick me to neva me kazdej pozna krz knife maniactvi a nemuze si myslet ze mu jmeno pomuze NAJIVKA XD XD XD
Zdravi usteckej kowboj
CHMELDOS
jj sry hosi nectu poradne ayeez kopiruje muj nick me to neva me kazdej pozna krz knife maniactvi a nemuze si myslet ze mu jmeno pomuze NAJIVKA XD XD XD
Zdravi usteckej kowboj
CHMELDOS
xD
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.