Zobrazit normální verzi : Unban - mrtve deti v zivom plote
Ahoj ,,
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 80696)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'HITLER V LOGU'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): Maros
[AMXBANS] Tvuj nick: Maros
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1541635503
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1541635503
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 93.99.103.120
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 93.99.103.120
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Grzegorz Brzczyszczykiewicz
[AMXBANS] Server: csko.cz | COD:
Chtěl bych požadat o unban protože jsem dostal ban za takou menši blbbost :) Už sem dal to spraylogo pryč nemyslel jsem si že to bude vadit když to je tak rozmazane :) Doufam že se by to šlo
A jen tak jsem si znova přečetl rpavidla a nikde jsem nenašel že by nesměl byt hitler v spraylogu ?
snupes, alebo co? akakolvek propagacia fasizmu je trestna, a ty myslis, ze my tu na kotelne to budeme tolerovat?
sa uz zobudte a konecne zacnite rozmyslat tym mozockom.....
UB zalezi cisto iba na adminovi co ti ho dal....
http://s15.postimg.org/sa9k0ck2j/fy_snow0000.png
Davam sem aj screen , a ak si myslis ze to je mensia blbost tak to mensia blbost nieje. Je to trestne , ak otom este nevies.
Nech sa tu vyjadria ostatny admini , zatial nechavam permanent , pri takychto veciach som sice nekompromisny ,ale nakolko si pisal ze si to dal prec mozno budem za skrcatenie banu ,iba v tom pripade ak stym budu suhlasit ostatni admini.
Poprosim ostatnych adminov za ich navrch na kolko by mal mat ban.
Vadsine sa prisposobim a podla toho ho znizim alebo ponecham. Dik
kup si steam, toje tvoje druha sance .. jasem PROTI ub
Daj mu to na 2 mesiace nech sa uvedomí.
Daj mu to na 2 mesiace nech sa uvedomí.
btw cital si co pisal aviatik?
som pre ub ak si to dal prec
to akoze za nechtenu reklamu dame permu a napiseme aby si ju zmazal a isiel si na forko pre ub a toto nechame tak?
viem ze je to trochu ine ale ide o ten princip, ak je to ochotny odstranit tak preco nechavat ban?
Takze bude UB aj tem lidem (cloveku) ze SOE?
za tohle UB ode me nikdy!
Přesně, moc dobře věděl co dává za spray, stejně jako ti dva ze SOE, jako tu píše Tupl - taky jim nikdo nick nezměnil, nebo neřekl, že tím porušují daná pravidla. Takže stejný metr pro všechny..
Takze bude UB aj tem lidem (cloveku) ze SOE?
za tohle UB ode me nikdy!
To som nevedel . Som proti UB. Na každeho rovnaky meter jak píše Britny .
ti zo soe su iny pripad, on si to priznal a chce to napravit, ti idioti zo soe su extremisti a nie takyto vykuk.
ale asi tak ako aviatik, ak zavazne nenarusil hru, ze pisal sracky do chatu, tak nevidim kde je problem?
Hm nic jsem nepsal do chatu nebo tak jen sjem měl ten obrazek v spray logu .. A děkuji těm co sou pro unban doufam že ho dostanu
A to si nevěděl, že je to zakázaná tato propagace? Já jsem pro zkrácení v případě, že se takhle budou řešit všechny podobné případy, jinak ne.
Tak jako veděl jsem že je to zakazane , ale netušil jsem že to bude vadit ve spray logu , ale kdyby mě admin upozornil že to mam dat pryč tak to dam ihned pryč ale dostal jsem hnedka bana . Ale tak doufam že to nezustane na perma
zásadne som PROTI ub!
E: ten screen...
to akoze za nechtenu reklamu dame permu a napiseme aby si ju zmazal a isiel si na forko pre ub a toto nechame tak?
viem ze je to trochu ine ale ide o ten princip, ak je to ochotny odstranit tak preco nechavat ban?
Protoze tamto byl asi neci kamos.
Nechcena reklama a SPRAYLOGO v ktorom propaguje FASISTU a VIE KTO TO JE je trosku FAKT DOST ROZDIEL .
Sory ale fakt ti pomoze iba steam (originalka) a poucit sa s toho ze toto neni len taka obycajna vec , napr . daj si spravit take tricko stym logom a chod von do spolocnosti resp sa postav pred policajta napr. a potom zbadas co to je . To je len priklad.
LOCK
Jestli dava jeste nekdo perm za neumyslnou reklamu, tak budu muset zase smaznout ty bany.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.