Zobrazit normální verzi : sdílená IP
dobrý den, mám taký problém že mám zdielanú ip a nemôžem sa pripojiť a niektoré vaše servery kôli tomu že moja ip je zabanovaná, vyrieši tento problém to že ked si kúpim original cs 1,6 tak budem mať vlastnú IP??ďakujem za radu
Ahoj, Ano vyřeší. U Steamu se neberou v potaz bany na Non-Steam. IP bude stejná, ale nemůžeš nikdy mít cizí ban.
takže mi stačí kúpiť tuto hru ? http://store.steampowered.com/app/10/?snr=1_7_7_151_150_1
a malo by mi to ísť
ďakujem velmi pekne za radu ;)
vznikl další problém...kúpil som to cs cez steam a ked ho spustím tak ho spustí a mám stále čiernu obrazovku neviete prečo?
Zkus v knihovně her na Steamu otevřít vlastnosti cska a nastavit možnost spuštění buď:
-nofbo -nomsaa -gl_vsync 0
nebo
-software -window
kde otvorím tie vlastnosti cska...som v tomto amater ešte som v tom nikdy nerobil
Klikni pravým tlačítkem na ikonu Steamu v dolní liště, zvol knihovnu her (moje hry) a u cska klikni pravým tlačítkem myši na vlastnosti a tam už najdeš tlačítko možnosti spuštění.
diky moc za pomoc už to ide...a ešte by som mal jednu prozbu na teba ak môžem...nechce mi vyhladať žiadne servery na internete čím to bude?
Tak to nevím, kde by mohl být problém. Jestli jsi skutečně v záložce internet, tak nemáš tam nastaven nějaký filtr (např nějaký znak v kolonce pro mapu)?
už to jede ... doteraz som hral na vašej ip a teraz som sa šiel znovu pripojiť a píše mi že mám zasa ban...nechápem prečo..dnes som kúpil original cs 1,6 :( tu je konzola
:-)Pateer:-( connected
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 17871)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): /_Red*Bul_/!JotKo
[AMXBANS] Tvuj nick: :-)Pateer:-(
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:60819792
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_ID_LAN
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 217.119.115.245
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 217.119.115.245
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: <^_^BUBEN.>
[AMXBANS] Server: Kotelna - Fy | csko.cz (fy_rox_night)
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
Je to menší bug. Musíš počkat do restartu serverů, restartuje se to kolo 4-5ti ráno. Potom už ti to půjde. :)
Nenačetlo se ti steamID, jak psal šwagrid, po restartu serverů by ses měl už připojit :)
dobre :) diky za odpoved ;)
Mělo by se to týkat konkrétního severu, takže na ostatní by ses měl připojit.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.