PDA

Zobrazit normální verzi : Palcovanie

Joseph
12-09-13, 17:52
Zdravím, už ma dosť serie to palcovanie, jednoducho môžeš tu postnúť aj panenku máriu a dostaneš thumbs down, tak ma napadlo či by sa dalo kuknuť kto ti ten palec dal, napríklad ako na FB klikneš a máš zoznam mien ktoré ti dal. like a tu by to bolo tak isto aj s palcami, určite niesom jediný kto by to uvítal, určite by sme sa pri pár menách prekvapkali. Čo nato poviete ?

S pozdravom Joseph.

PS. nezabudniťe ma poriadne opalcovať :) !!!

karl0b
12-09-13, 17:55
to by mě zničilo

Trey
12-09-13, 18:00
tdown

Acid
12-09-13, 18:03
Administrátoři nebo moderátoři tuším mají oprávnění podívat se, kdo co palečkuje.

Trey
12-09-13, 18:05
Admini nemaju a myslim ze ani modi. Iba Kotel asi.

Btw je to zbytocnost. Takto ta to vnutorne znici ked nevies, ze ti Tdownujem kazdy prispevok

Bezdak
12-09-13, 18:06
Administrátoři nebo moderátoři tuším mají oprávnění podívat se, kdo co palečkuje.

Jen fórum admini a ještě jistý šašek co má přístup do databáze.

Joseph
12-09-13, 18:09
tdown

Hlavne že ma palčekuje tento kokotko ktorý si myslí že ked má 1,152 príspevkov a holu piču na obrázku že je majster sveta. Už ma to vážne štve, čo si myslíš že si niečo viac alebo čo ? s Paintera si tu robíš prdel a snažíš sa tu trolkovať ale v tej tvojej 15ročnem makovičke nepochopíš že trolkuješ aj seba, a niekedy tie tvoje príspevky stoja za bačove hovno v črpaku od žinčice. Teba len poriadne prefackať....

Daj tu svoju fotku nech ta opalčekujem aj ja.

Piču si tu s každého robiť nebudeš.

Facened
12-09-13, 18:09
To už radšej zrušiť palce

Trey
12-09-13, 18:12
Hlavne že ma palčekuje tento kokotko ktorý si myslí že ked má 1,152 príspevkov a holu piču na obrázku že je majster sveta. Už ma to vážne štve, čo si myslíš že si niečo viac alebo čo ? s Paintera si tu robíš prdel a snažíš sa tu trolkovať ale v tej tvojej 15ročnem makovičke nepochopíš že trolkuješ aj seba, a niekedy tie tvoje príspevky stoja za bačove hovno v črpaku od žinčice. Teba len poriadne prefackať....

Daj tu svoju fotku nech ta opalčekujem aj ja.

Piču si tu s každého robiť nebudeš.

Piču máš na obrázku aj ty, tak by som mlčal.

E: Matika ti asi nejde. 15 som mal, keď som žiadal o práva, čo bolo pred 501120 minútami, čo je 8352 hodín a to je necelý rok
E2: Neviem prečo si každý kokot (ty, kazki) myslí, že mi záleží na postoch, ale nechám vás v tom

Joseph
12-09-13, 18:17
Piču máš na obrázku aj ty, tak by som mlčal.

Konečne ti niekto napísal pravdu do očí to si nečakal :) ešte niečo zmysluplné ?

E: niekto napíše niečo normálne a už si nadržaný ako mu to ohodnotíš. Sa ti aj teraz trasú ruky ako mi aj na tento príspevok hodíš palček dole že mám pravdu ?

Trey
12-09-13, 18:23
Konečne ti niekto napísal pravdu do očí to si nečakal :) ešte niečo zmysluplné ?

E: niekto napíše niečo normálne a už si nadržaný ako mu to ohodnotíš. Sa ti aj teraz trasú ruky ako mi aj na tento príspevok hodíš palček dole že mám pravdu ?

Si p4nk0. Sam seba chváliš, že jaké disky na mňa dávaš.
Hej ohodnotím. Vďaka, že si mi to pripomenul.

DarwiN
12-09-13, 18:24
Trey dúfam že sa neurazíš ale , neviem čo sa s tebou stalo , keĎ si bol admin a to si ešte pamatám tak si bol v pohode . Normalny k luďom žiadne trolenie či pokusy o trolenie a ked jeného dňa , to už si práva nemal ,sa to začalo troliť každý post čo sa dal ? Čo sa stalo ?

Dúfam že začneš písať o moje gramatike a jaky som kar.. a pod . skús odpovedať na otázku bez toho aby si nadával či trolil . Prosím

Joseph
12-09-13, 18:24
Super tak už máš 16. to si už veľký chlapec. Si myslíš ked tu napíšeš zopár čísel že sa s toho poseriem ? Ja mam posty tak akurát na saláme ja neprežívam pubertu ako kazki a nemením si mená aby som zaujal alebo neviem očo mu ide ale ide mi o to aký si človek.....
Amen.

Trey
12-09-13, 18:25
Super tak už máš 16. to si už veľký chlapec. Si myslíš ked tu napíšeš zopár čísel že sa s toho poseriem ? Ja mam posty tak akurát na saláme ja neprežívam pubertu ako kazki a nemením si mená aby som zaujal alebo neviem očo mu ide ale ide mi o to aký si človek.....
Amen.

Ok, super.

Trey dúfam že sa neurazíš ale , neviem čo sa s tebou stalo , keĎ si bol admin a to si ešte pamatám tak si bol v pohode . Normalny k luďom žiadne trolenie či pokusy o trolenie a ked jeného dňa , to už si práva nemal ,sa to začalo troliť každý post čo sa dal ? Čo sa stalo ?

Dúfam že začneš písať o moje gramatike a jaky som kar.. a pod . skús odpovedať na otázku bez toho aby si nadával či trolil . Prosím

Nn, z teba som si robil piču furt.

E: Ja som ti to napísal. Furt som si robil piču z niekoho, len o trochu menej.
E2: Nuda

DarwiN
12-09-13, 18:30
E: DIky za odpovedď :)
E2: Ale vtedy to nebolo take "drastické" , vieš ma len zaujímal čo sposobilo tú drastickosť ?

E3: Oky , diky za odpoveď:)

kono159
12-09-13, 18:42
to by bolo druhe YT

Trey
12-09-13, 19:02
Som už písal rok a pol dozadu.
http://csko.cz/forum/showthread.php?4283-T-up-amp-t-down

Palcovanie úplne zrušiť, keďže trištvrtinu fóra vrátane adminov tvoria zakomplexovaní kokoti, ktorí si zväčšujú čuráky kde sa dá. Už dávnejšie som si všimol, že ak má príspevok 9/9, dostane takmer určite aj ďalšie aj keď s tým "hlasujúci" za normálnych okolností nesúhlasí. Platí to aj naopak s palcami dole - Volume dostane zakaždým 0/10 (bez ohľadu na to, že je retard) no aj keď napíše niečo normálne, proste si niekto musí zväčšiť ego, aj keď ho nepozná. Mňa osobne už dávno žiadne palce dole nerozhodia (možno kedysi keď som tu začínal), ak má niekto niečo proti mne nech mi to povie narovinu aj keby mi mal pourážať všetkých od matky po škrečka. That's all.

Ty máš škrečka?

Joseph
12-09-13, 19:06
Ty máš škrečka?

O5. si ukázal hodnotu tvojho IQ. na rozumný, výstižný názor si odpísal vetou ako retard.

caHor
12-09-13, 19:10
úprimne, mna by tiež zaujímalo to, že kto mi dá palec dole za príspevok v žiadosti typu: ,,Niekto ďalší?" :D :D :D

Trey
12-09-13, 19:11
O5. si ukázal hodnotu tvojho IQ. na rozumný, výstižný názor si odpísal vetou ako retard.

Ok

Eso./digl
12-09-13, 20:24
Nema zmysel sa tu hadat JR. Ked je raz niekto v zivote zakomplexovany vid tu hore mas priklad tak nicoho nedocielis. Ty si vytvoril tuto temu hlavne kvoli tomu aby sa tu diskutovalo o tom ci je to dobry napad alebo zly a drbov je lepsie ignorovat. Poznam z vlastnej skusenosti tu na fore. A urcite podporujem tvoj napad alebo rovno tie palce zrusit.

Charon35
12-09-13, 21:36
... ak má niekto niečo proti mne nech mi to povie narovinu aj keby mi mal pourážať všetkých od matky po škrečka. That's all.

Smrdí ti škrečok. hh

Palce sú dobré aké sú.

Joseph
12-09-13, 21:52
Smrdí ti škrečok. hh

Palce sú dobré aké sú.

Hlavne ked ich rozdava ten spravny clovek :) ze ano Trey

Zoyer
12-09-13, 22:46
http://www.youtube.com/watch?v=uwisvd7HYzo

E: ok tedka chcu vedet kdo mi dal palec hore! :D

Joseph
12-09-13, 22:55

E: ok tedka chcu vedet kdo mi dal palec hore! :D

Toto som musel opalčiť aj ja :D

vedouci venny
12-09-13, 23:35
ahoj

Giussepe
12-09-13, 23:38
Buď pozdraven

Flash
12-09-13, 23:42
Nejsi sam, kdo se trapi kvuli palcovaniu http://www.zdravie.sk/forum/31139/palcovanie-bolelo-ma-to/

Joseph
13-09-13, 00:02
Nejsi sam, kdo se trapi kvuli palcovaniu http://www.zdravie.sk/forum/31139/palcovanie-bolelo-ma-to/

Flashh zaujímave veci čítaš :D tak ona zato nemôže že ju má ešte malú ale podaktorý ako ehm trey ehm zato môžu. Ju to po 5x už bolieť nebude ale či sa aj trey stane lepším človekom a prestane palcovať to už nezaručujem.

E: ale toto je moc :D :D http://prntscr.com/1qwscm

Trey
13-09-13, 00:04
Flashh zaujímave veci čítaš :D tak ona zato nemôže že ju má ešte malú ale podaktorý ako ehm trey ehm zato môžu. Ju to po 5x už bolieť nebude ale či sa aj trey stane lepším človekom a prestane palcovať to už nezaručujem.

E: ale toto je moc :D :D http://prntscr.com/1qwscm
Takže kto ti dá tdown je zlý človek? Lol.

Joseph
13-09-13, 00:07
ešte mimo témy :D http://prntscr.com/1qwstt :D :D
trey, s tvojich príspekov čo som mal zatial česť prečítať som nepostrehol že by si oplíval dobrom. Len si neviem vysvetlíť prečo... si zakomplexovaný shrek alebo nemáš nič iné na robote ako brázdiť príspevok za príspevkom a palcovať ?

E: áno daj si palček dole, ak ti len to zahreje dušičku :)

Trey
13-09-13, 00:10
Niekto komu vadí, že má palce dole mi tu ide vravieť, že som zakomplexovaný, aha.

Joseph
13-09-13, 00:13
Niekto komu vadí, že má palce dole mi tu ide vravieť, že som zakomplexovaný, aha.
myslím si že za kokota v tomto vlákne niesom to mi úplne stačí...

Trey
13-09-13, 00:15
myslím si že za kokota v tomto vlákne niesom to mi úplne stačí...

Založíš thread, kde ti vadí, že dostávaš palce dole. To určite nie si za kokota.

E: tdown

Joseph
13-09-13, 00:21
Založíš thread, kde ti vadí, že dostávaš palce dole. To určite nie si za kokota.
Mne vadí že ich dostavam od takeho hotentota ako si ty. Je mi maximálne jedno aj keby som ich mal 30 ale jednoducho neprežijem ked si namne honi ego niekto ako si ty. Asi to máš v živote hrozne, v škole si si asi užil dosť, ale neboj sa prídu aj lepšie dni a možno jedného dna ked dospeješ a prečítaš si čo za kokotiny si tu popísal tak sa ti zastaví rozum.

Trey
13-09-13, 00:24
Mne vadí že ich dostavam od takeho hotentota ako si ty. Je mi maximálne jedno aj keby som ich mal 30 ale jednoducho neprežijem ked si namne honi ego niekto ako si ty. Asi to máš v živote hrozne, v škole si si asi užil dosť, ale neboj sa prídu aj lepšie dni a možno jedného dna ked dospeješ a prečítaš si čo za kokotiny si tu popísal tak sa ti zastaví rozum.

Nevedel si, od koho ich dostávaš a zakladal si túto sračku, tak nepíš, že ti vadí, že ich dostávaš odomňa. Nie je ti to jedno aj keby ich máš 30. Zakladal si toto hovno, už keď si mal 1 tdown. V živote to mám v pohode a v škole tiež, díky za opýtanie. A čo ty?

Joseph
13-09-13, 00:30
Nevedel si, od koho ich dostávaš a zakladal si túto sračku, tak nepíš, že ti vadí, že ich dostávaš odomňa. Nie je ti to jedno aj keby ich máš 30. Zakladal si toto hovno, už keď si mal 1 tdown. V živote to mám v pohode a v škole tiež, díky za opýtanie. A čo ty?

Je mi to už jedno, nebudem sa tu do rána hádať, palcuj si čo chceš, ak ťa to robí šťastným tak prosím. Ale dúfam že si si aspon niečo s tejto sračky zobral a aspon trošku sa zmeníš.
Bye.

Lakaj
13-09-13, 01:56
necital som tu nic....ja len ze nazov "palcovanie" mi pride celkom perverzny...cize som od tohto threadu cakal viac :)

Joseph
13-09-13, 02:00
necital som tu nic....ja len ze nazov "palcovanie" mi pride celkom perverzny...cize som od tohto threadu cakal viac :)

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcStZ0GXL79YQetTou7FfNnVHWiXHQbTB n-5w3Cig8qCmO_-n577zA

Lepšie ? :)

vedouci venny
13-09-13, 08:17
nevim jestli je to k placi nebo k smichu ze dnesni generace ma takove ego ze nesnese nejaky palecky

Acid
13-09-13, 08:48
Já palečky vůbec neřeším. Pokud někde dostanu thumb up, ok,někdo souhlasí s mým názorem, je to fajn.

3k a Jerry
13-09-13, 09:15
Nechat tak, každý kdo to má v hlavě pořádku a unese něco má snad uprdele nějakej palec ..
Každý už dávno pochopil co tu běhá za mimozemskou populaci a že nějakej palec nic nezmění ..
3 Stránky hádek, gl vyřešeno

Joseph
13-09-13, 12:02
nevim jestli je to k placi nebo k smichu ze dnesni generace ma takove ego ze nesnese nejaky palecky

Neviem jestli nechapes jednu vec, mne ja maximálne jedno kolko paleckov dostanem, mne ide o to aby si nim. nehonil ego taky šaško ako je trey. Lebo taky smradok si to ego na mne honit nebude.

J3ZUsSs*
13-09-13, 12:54
Kto ešte nezarastá ?

Byznis
13-09-13, 13:35
Asi tolko k palcom :D

ZEUS
13-09-13, 14:52
Řešit palce je úplná hovadina. Jinak ztotožnuju se Jerrymým a s Acideovým názorem.

caHor
13-09-13, 14:59
joseph, zbytočne si to tu písal, teraz budeš mať viacej a viacej haterov ..
viacej haterov = viacej palcov dole .. to je priama úmera, učivo ZŠ

Trey
13-09-13, 15:00
Neviem jestli nechapes jednu vec, mne ja maximálne jedno kolko paleckov dostanem, mne ide o to aby si nim. nehonil ego taky šaško ako je trey. Lebo taky smradok si to ego na mne honit nebude.

Zdravím, už ma dosť serie to palcovanie, jednoducho môžeš tu postnúť aj panenku máriu a dostaneš thumbs down, tak ma napadlo či by sa dalo kuknuť kto ti ten palec dal, napríklad ako na FB klikneš a máš zoznam mien ktoré ti dal. like a tu by to bolo tak isto aj s palcami, určite niesom jediný kto by to uvítal, určite by sme sa pri pár menách prekvapkali. Čo nato poviete ?

S pozdravom Joseph.

PS. nezabudniťe ma poriadne opalcovať :) !!!

:*

Zoyer
13-09-13, 15:21
Asi tolko k palcom :D

pozde :P ja to tu postnul driv :P :D

Eso./digl
13-09-13, 15:31
Jednoznacne tam pise ze ho serie palcovanie ale to neznamena ze mu nemoze byt jedno kolko dostane on tych palcov dole, nerozmyslas?

Trey
13-09-13, 15:33
Jednoznacne tam pise ze ho serie palcovanie ale to neznamena ze mu nemoze byt jedno kolko dostane on tych palcov dole, nerozmyslas?

Keby mu je jedno koľko palcov dostane, tak asi nepíše, že ho to sere.

Joseph
13-09-13, 15:57
Keby mu je jedno koľko palcov dostane, tak asi nepíše, že ho to sere.

Napíšem to tu posledný krát, mne je úplne na kokote koľko palcov dostanem, mne ide o to od akého kokota ich tu dostávam. A nikdy ma to neprestane srať takých debilkov ako si ty som už niekoľko spoznal ale ty zatial vedieš rebríček. Ja nemám 15rokov aby som tu reval že mi niekto dá x palcov dole. Ja len nemôžem prežiť že mi ich dáva taký kokles ako ty. Cahor mne je to na klobaske koľko mám haterov neprežívam to, niesom Eminem. Jednoducho každý intel. človek by niečo také ako robí tuto treyko nespravil a spravte si úsudok. pár príkladov: http://prntscr.com/1r0jle
http://prntscr.com/1r0jnc
http://prntscr.com/1r0js7
No napíšte mi či je toto normálne....
Trey, ja by som rád za tebov skočil na jedno pivko a som veľmi zvedavý či by si mi tieto omáčky povedal do očí.

Trey
13-09-13, 16:08
Napíšem to tu posledný krát, mne je úplne na kokote koľko palcov dostanem, mne ide o to od akého kokota ich tu dostávam. A nikdy ma to neprestane srať takých debilkov ako si ty som už niekoľko spoznal ale ty zatial vedieš rebríček. Ja nemám 15rokov aby som tu reval že mi niekto dá x palcov dole. Ja len nemôžem prežiť že mi ich dáva taký kokles ako ty. Cahor mne je to na klobaske koľko mám haterov neprežívam to, niesom Eminem. Jednoducho každý intel. človek by niečo také ako robí tuto treyko nespravil a spravte si úsudok. pár príkladov: http://prntscr.com/1r0jle
http://prntscr.com/1r0jnc
http://prntscr.com/1r0js7
No napíšte mi či je toto normálne....
Trey, ja by som rád za tebov skočil na jedno pivko a som veľmi zvedavý či by si mi tieto omáčky povedal do očí.

Ja napíšem posledný krát, že tebe nevadí to, že ich dostávaš odomňa, ale to, že ich máš. Keby ti to je na kokote, tak asi nezkladáš takúto kokotinu, no nie?
Možno nemáš 15 rokov, ale reveš tu kvôli palcom jak nejaký Volume alebo Kroxy. Vadilo ti, že si tie palce dostával, aj keď si nevedel od koho sú, tak tu už nepíš kokotiny, že nie. Keby je ti uprdele, že ťa nemám rád, tak tu nepíšeš aký som kokot, lebo ti dávam tdowns. Podľa tých príkladov, čo si sem dal je 3/4 aktívnych používateľov fóra neinteligentných. A ísť na pivo kvôli tomu, lebo si potrebuješ vydiskutovať aby som ti nedával palce dole je trochu divné, nemyslíš?
E: Ja už sa tu s tebou nejdem hádať, len ti budem potichúčky dávať palce dole, až kým sa psychicky nezrútiš.

E2: Bože ty si dement. Zakladal si tento thread preto, lebo si chcel vedieť, kto ti dáva palce dole a teraz mi tu jebeš do hlavy, že vies, že som to ja. Najprv pouvažuj nad tým, čo píšeš, až potom to odošli. Btw, ako negramotný somár nepíšem, moje posty majú aj hlavu aj pätu, takže ďalší fail.

Joseph
13-09-13, 16:14
Ja napíšem posledný krát, že tebe nevadí to, že ich dostávaš odomňa, ale to, že ich máš. Keby ti to je na kokote, tak asi nezkladáš takúto kokotinu, no nie?
Možno nemáš 15 rokov, ale reveš tu kvôli palcom jak nejaký Volume alebo Kroxy. Vadilo ti, že si tie palce dostával, aj keď si nevedel od koho sú, tak tu už nepíš kokotiny, že nie. Keby je ti uprdele, že ťa nemám rád, tak tu nepíšeš aký som kokot, lebo ti dávam tdowns. Podľa tých príkladov, čo si sem dal je 3/4 aktívnych používateľov fóra neinteligentných. A ísť na pivo kvôli tomu, lebo si potrebuješ vydiskutovať aby som ti nedával palce dole je trochu divné, nemyslíš?
E: Ja už sa tu s tebou nejdem hádať, len ti budem potichúčky dávať palce dole, až kým sa psychicky nezrútiš.

Ja som si nevšimol že by mi niekto iný tie palce dole dával. Lebo nepíšem ako negramotný somár, alebo niečo od veci. Ale všimol som si že jediný karko ktorý mi tie palce dole dáva si ty. A odkial že to si ? Ja ti to rád prídem vysvetliť aj osobne.

E: k tomu pivku, áno je to divné chcem ti jednu jebnúť do frnáka prekukol si ma.
E2: locknite to niekto nemá to zmysel.

vedouci venny
13-09-13, 16:35

takze kdyz zjistis kdo ti dal palec dole tak nebude tvuj kamarad protoze ti dal palec ↓ a to je nepripustne takze by se lidi meli ted hezky priznat kdo ti dal neco dolu aby si je mohl nenavidet a flejmovat ? ( ja vim ze jo)

Joseph
13-09-13, 16:41
takze kdyz zjistis kdo ti dal palec dole tak nebude tvuj kamarad protoze ti dal palec ↓ a to je nepripustne takze by se lidi meli ted hezky priznat kdo ti dal neco dolu aby si je mohl nenavidet a flejmovat ? ( ja vim ze jo)

Ja nemám záujem tu flejmovat a pod. len ma to zaujíma, za ten rok co som sa tu regol, som uz spoznal ludí co za nieco stoja a o kazdom mám svoj obraz. cize mi ani nejde o to kto bude kamarat a kto nie. Len nemám rád takých ludí ako p. Trey ktorý tu každého trolkuje, ako sa chová, a pritom sa aj on chová ako kokles, alebo sa tu smeje niekomu ako vyzerá a svoju fotku sem nehodí.

Trey
13-09-13, 16:45
Ja nemám záujem tu flejmovat a pod. len ma to zaujíma, za ten rok co som sa tu regol, som uz spoznal ludí co za nieco stoja a o kazdom mám svoj obraz. cize mi ani nejde o to kto bude kamarat a kto nie. Len nemám rád takých ludí ako p. Trey ktorý tu každého trolkuje, ako sa chová, a pritom sa aj on chová ako kokles, alebo sa tu smeje niekomu ako vyzerá a svoju fotku sem nehodí.

Nie, ty nemáš rád ludí, ktorí ti dávajú palce dole.

Joseph
13-09-13, 16:47
Nie, ty nemáš rád ludí, ktorí ti dávajú palce dole.

Ty uz ma neser chlapce, fakt mi dochadza trpezlivost. Ja viem ze ta to naplna. Fakt mi napis kde byvas a ja dojdem a vysvetlíme si to osobne.

Trey
13-09-13, 16:49
Ty uz ma neser chlapce, fakt mi dochadza trpezlivost. Ja viem ze ta to naplna. Fakt mi napis kde byvas a ja dojdem a vysvetlíme si to osobne.
Nie, teba neserem ja, ale to, že ti dávam palce dole :*

Acid
13-09-13, 16:53
Josephe, nemyslíš, že je trošku na hlavu rozbít někomu hubu jenom kvůli palcům na foru? U crazy.

Joseph
13-09-13, 17:01
Josephe, nemyslíš, že je trošku na hlavu rozbít někomu hubu jenom kvůli palcům na foru? U crazy.

Nie len preto. Neznášam takých ľudí ako je on, a službu by som tým spravil asi veľa ľudom.

matis
13-09-13, 17:06
o com to je?

Lock na ziadost zakladatela