Zobrazit normální verzi : Steam-Online hry
Zdravím..
Dnes jsem si všiml dalšího problému se steamem. Nejdou mi žádné Online hry hrát v MP kromě Cska. Např když spustm Alien swarm a připojím se na server tak to napíše "ať zkontroluji připojení a zkusím znovu". Několikrát jsem to restartoval a nic a s netem také nic. Prosím o nějaké rady. Předem díky
Amazing-Zajic
15-09-13, 21:51
Mě to dělá na GO: Failed to create session. Please check your connections and try again"..
Přesně potřeboval bych řešení ale nikde jsem nenašel..
Amazing-Zajic
16-09-13, 15:14
Máš to hroší, já resetl steam a šlo mi to
Co jsem tak četl, nikdo si s tím nevěděl rady a odkazovali přímo na steam support. Co myslíš tím "žádné online hry"? Alien swarm je třeba přímo od Valve, dělá ti to i u her jiných vydavatelů?
Teď jak byly Black Opsi 2 zadarmo tak to taky nešlo v MP a pak ještě nějaká Free to play ale to už nevím co bylo..
Tak to jo. Všechno co jsem četl odkazovalo na blíže nespecifikovaný bug na ty free weekend play. Očividně to steam nemá úplně pošefované. Někomu to nešlo hned, někomu to přestalo fungovat po pár hodinách hraní.
mě to vždy šlo pořád a bez problému a vše mi jde bez problému.. v čem to asi je?
.. v čem to asi je?
To je to, oč tu běží.
Takže nikdo neví co s tím?
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.