PDA

Zobrazit normální verzi : Špatný vliv z určitých serverů

Grakon2702
21-09-13, 19:38
Zdravím, je to taková trošičku stupidní otázka, ale mají na vás některé servery špatný vliv? Na mě ano. Před jistou slavnou dobou jsem začal hrát na serverech COD:MW, protože se mi herní mód zalíbil. Od té doby si ale všímám, že kdykoliv jsem na serveru COD:MW, mé chování je takové emh ,,dětinské". Nevím proč, ale skoro vždy, když mě někdo zabije, dostanu z toho nehorátzně obrovské nervy a normálně si musím v duchu zanadávat (a že těch sprostých slov je v mé hlavě spousta :D). Jde to hodně poznat z mého chatlogu, kdy tam je spoustu výrazů právě ze serveru COD typu ,,lamo, lamičko s knifem". Hlavně po tom co mě zabijou ,,borci" s knifem nebo s raketami. Nevím proč a hodně mě to mrzí, že jinak na tak dobrém módu musím chytat takové nervy. Z žádných jiných módů jsem nikdy tak často nechytal nervy tak jako právě na CODU. Budu s tím muset holt něco udělat :-/. No tak se chu zeptat, jestli i na bás mají některé herní módy takový špatný vliv.

fake?
21-09-13, 20:32
Co fetuješ , já chci taky .. :cray:

Eso./digl
21-09-13, 21:12
Nefetuj, sportuj!

Charon35
22-09-13, 11:40
Na fóre.

lynx
25-09-13, 11:24
Tiež som začal poslednou dobou trochu viac parit COD než klasic.mody, no z tých rakiet a knifov ma namiesto zlosti skor chytá nechuť hrať. Často to riešim tak, že sa prepojím na druhý server (ak je s kým hrať) a to aj v prípade ak sa votne nejaká lolz mapa. A zanadávam si asi len na dust2ke, páč tam je asi napojených najviac lamiek
ala:
-spawnkempy
-blokeri
-defuseri
-stojme v tej kate mesiac ved plant sa dobije sam
-bomba nas nezaujima
-za žiadnu cenu nepustím ten shift
-vo dverach sa najlepsie stoji a afkuje
-5x mi hodis smog na mid ked mam awo aj ked som ta 5x poprosil nehadz to tam.

a kopa, naozaj kopa dalsich veci, ktore by ma ani vo sne nenapadli, ale lamky proste vzdy s niecim novym prekvapia :D

Zoyer
25-09-13, 11:29
toty "hrace" nezmenis. zapomnel si dodat team flash :D ten teda atspon ja porad dostavam :D a jeste miluju kdyz maj 8/10 lidi wipo a vseci jdou spolu...

lynx
25-09-13, 12:02
na dust2ke(only) nieje teamflash. CHVALABOHU :D a ani ff. I ked by mohlo byt aspon take ff ako je na Classicu. A napadlo ma ešte:
-zákonite 80% hráčov od ct musi byť na longu.
-ak už chceš niečo potichu walknuť tak na 99% ti tam spoluhráč dupne, switchne gun, blikne baterkou
-ak rushujes, tak vybehnes sam proti XY hracom, a XY spoluhracov na teba z tej katy bude pozerat ale nevybehne ti pomoct ani ked už vyprazdnis cely zasobnik (vybehnu az ked zomres).
-ak mas wipo za T, tak sa pred teba postavia min. dalsi dvaja, co zoomuju na mid, ale pritom ani nevystrelia na prebiehajuce ct vo dverach.
-ak zabiješ 8 enemies z 8 neznamená, že defusuješ bombu -> hyeny typu 1.
-je jedno koľko hráčov zabiješ, nemáš nárok ani na jednu ich zbraň, rýchlejší vyhráva -> hyeny typu 2.

mirous
27-09-13, 11:46
Jaj to jste ještě nehráli GG. Vést o 12 lvl a pak nedat HE a prohrát, to je teprve o nervy.

3k a Jerry
27-09-13, 12:24
Jaj to jste ještě nehráli GG. Vést o 12 lvl a pak nedat HE a prohrát, to je teprve o nervy.
Jak říkáš :D nebo když si dáš 5 killů zbraní jako je glock, fiveseven apod. a vtem okamžiku vám dá někdo nožem :)
Ale tohle prostě ke hře patří jinak by to nebylo ono :)-

Eidam
04-10-13, 22:09
Já zase chytám "nehorázně obrovské" nervy, když na JB tvoří CT team neschopný děcka :D

ObriJahoda
04-10-13, 22:37
ja si umotam speka a uplne EASY :D

vedouci venny
12-10-13, 17:20
mé chování je takové emh ,,dětinské". Nevím proč, ale skoro vždy, když mě někdo zabije, dostanu z toho nehorátzně obrovské nervy a normálně si musím v duchu zanadávat

neboj z toho vyrostes

Britny
20-10-13, 13:50
na dust2ke(only) nieje teamflash. CHVALABOHU :D a ani ff. I ked by mohlo byt aspon take ff ako je na Classicu. A napadlo ma ešte:
-zákonite 80% hráčov od ct musi byť na longu.
-ak už chceš niečo potichu walknuť tak na 99% ti tam spoluhráč dupne, switchne gun, blikne baterkou
-ak rushujes, tak vybehnes sam proti XY hracom, a XY spoluhracov na teba z tej katy bude pozerat ale nevybehne ti pomoct ani ked už vyprazdnis cely zasobnik (vybehnu az ked zomres).
-ak mas wipo za T, tak sa pred teba postavia min. dalsi dvaja, co zoomuju na mid, ale pritom ani nevystrelia na prebiehajuce ct vo dverach.
-ak zabiješ 8 enemies z 8 neznamená, že defusuješ bombu -> hyeny typu 1.
-je jedno koľko hráčov zabiješ, nemáš nárok ani na jednu ich zbraň, rýchlejší vyhráva -> hyeny typu 2.

Tyjoo, no jako bych teď hrála na d2 .. Úplně si to vystihnul :D :D