Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Problém ?

Pikii :D
21-09-13, 21:07
Ahoj mám takýto menší problém s Cskom ked zapínam/vypínam csko ,alebo pri načítani novéj mapy mi vždy vyskočí toto začalo mi to robiť potom ako som dal bio "old pack " pred tým som mal problém zo zvukou napr na Jaile 0 hlasitoť dozorcu/väzňu teraz toto : https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/s403x403/1233543_701667916527272_834158765_n.jpg
Presne tam vypisuje : The procedure entry point_RIB_alloc_provider_handle@4 could not be located in thy dynamic link library mss32.dll.
Ďakujem.

Acid
21-09-13, 23:48
To je s old packem normální tušim. Jenom to odklikneš a normálně tě to pustí ne?

22-09-13, 10:19
No pústí ,ale strašne ma to irituje a spomaluje ma to hrať čiťe myslím tým ked zapínam csko/vypínam tak to robí pomaly a musím to odkliknúť ,niekedy mi to ani nevyhodí tak musím isť cez ctrl alt delete bla,bla aby som to odklikol pri načítani mapy to isté ak by som hral napr Jail tak stým by som sa nikdy nedostal k dozorcom :-) tak preto či s tým nejde niečo spraviť.

Acid
22-09-13, 12:35
No pústí ,ale strašne ma to irituje a spomaluje ma to hrať čiťe myslím tým ked zapínam csko/vypínam tak to robí pomaly a musím to odkliknúť ,niekedy mi to ani nevyhodí tak musím isť cez ctrl alt delete bla,bla aby som to odklikol pri načítani mapy to isté ak by som hral napr Jail tak stým by som sa nikdy nedostal k dozorcom :-) tak preto či s tým nejde niečo spraviť.

Jasný jasný, tohle jsem měl taky. Proto už mě old pack začal štvát, tak jsem to už nechal zase updatenout.

Jinak tohle se asi může přesunout, není to problém pc. :)

trew
22-09-13, 16:22
ano ten první oldpack mi dělal to samy. Pak jsem našel jiný a vše bylo ok, problém je, že to video se stažením už neexistuje :/
problém (https://www.google.cz/search?client=ubuntu&channel=fs&q=The+procedure+entry+point_RIB_alloc_provider_han dle%404+could+not+be+located+in+thy+dynamic+link+l ibrary+mss32.dll.&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=Xfs-UuTlNYiatQaM_oDYCg) máš vtom .dll a přímo vtom videu je, kde si ho stáhneš a kam i nainstaluješ do pc

22-09-13, 16:28
Acide tak teda díky skúsim to presunúť ak nepomôže nechám si to updeatnuť.
Díky za radu :-)

Acid
22-09-13, 16:54
Přesunout to může jenom moderátor. ;)

znedlob
22-09-13, 18:01
Přesunuto.

F3@R F@CT0R
24-09-13, 16:51
Ahojte aj ja mam problemi cs nemozem ist na jb lebo nikoho nepocujem a skusal som davat aj old pack a us vobec nezapnem cs

Charon35
24-09-13, 17:12
Ahojte aj ja mam problemi cs nemozem ist na jb lebo nikoho nepocujem a skusal som davat aj old pack a us vobec nezapnem cs

Čo tak rozpísať problém, nie len "nejde mi to". Ak budeš postupovať tak ako máš, tak by to malo ísť. Ja mám oldpack a chybové hlášky zmizli a zvuk ide.