Zobrazit normální verzi : unban :) - Luiz
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem cFc|Lu!z
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Wallhack'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:0:119297'
[AMXBANS] Tvoje IP: '88.212.36.22'
Zdravim :). Zapol som totu nezmyselnu hru asi po mesiaci a cca po 3 kolach mi nejaky Pán admin da ban za WH, ktore nemam :D.. Rád by som videl nejaky dôkaz.. Demo alebo niečo podobne :/
S pozdravom AREST . :)
http://csko.cz/dema/upload/dir/arest.dem
a teraz sa ta spýtam :D.. čo z toho bolo WH??? diera cez dvere na T spawn je default, okrem toho som poriadne žiadne diery nedal aspoň o nich neviem. A tie reflexy?? nejake by som už mal mať za 10 rokov hrania ..
Musím se přiznat, že když jsem se na to demo zpětně koukl, trochu jsem znejistěl. Ale v posledním kole už je ten první zoom na t spawn dost divnej. Vždyckys zoomoval hned nahoru na awp, teď najednou když šel někdo spodem tak prvně tam. A potom ten kill na schodech. Pouštěl jsem si to tak 10x a protsě jsem ho ani neviděl, ani neslyšel. Ale pokud někdo z adminů potrvdí, že je to čisté, dostaneš UB a mou omluvu.
tie schody pozeram stale ked mam awp... :D.. ale dobre ja sa tu hadať nebudem :) akurat že sa mi tam hralo dobre a ked som to zapol po mesiaci tak som necakal takuto reakciu :) a ked sme pritom jeden zoom na ine miesto ti nemôže dosvedčiť či som mal wh alebo nie..
tie schody pozeram stale ked mam awp... :D.. ale dobre ja sa tu hadať nebudem :) akurat že sa mi tam hralo dobre a ked som to zapol po mesiaci tak som necakal takuto reakciu :)
ano, já ale myslím ten první kill na schodech v posledním kole. Já ho prostě neviděl ani neslyšel. Poušel jsem si to i zpomaleně.
a čas 34:02 taky zajímavě přená díra
možno nahoda?? a možno nie... a keď usudzuješ z jedneho killu WH tak to sa potom s tebou nemam o čom baviť asi... nič v zlom.. ale mal si si ma spectovať dlhšie a až potom uvážiť ban.. a nie že mam jeden deň voľna a človek si nemôže ani na normalnom servery zahrať...
možno nahoda?? a možno nie... a keď usudzuješ z jedneho killu WH tak to sa potom s tebou nemam o čom baviť asi... nič v zlom.. ale mal si si ma spectovať dlhšie a až potom uvážiť ban.. a nie že mam jeden deň voľna a človek si nemôže ani na normalnom servery zahrať...
v pohodě, měl jsem nahrávat déle, to ano, ale za wh si stojím.
za WH v jednom čase?? :D tak to potom česť takym ako si ty :) viac jak polovica ľudi za jednu nahodnu dieru dostane ban za wh :( a nehovorim o tych čo to hraju 10 rokov jak ja :)
ne, spectoval jsem tě už před tím. Na demu je toho málo. HLTV je naštěstí k dispozici http://csko.cz/hltv.php?port=27049
30:47
31:15
zalagovane hltv toho vela ukaže.. že som ja po mesiaci zapol totu kockatu smiešnu hru aby som zbytočne sa tu hadal s 15 ročnym Pánom adminom čo vie hovno o WHčku.. prajem ti GL v tejto hre lebo nič ine okrem toho nerobiš.. :) bye
zalagovane hltv toho vela ukaže.. že som ja po mesiaci zapol totu kockatu smiešnu hru aby som zbytočne sa tu hadal s 15 ročnym Pánom adminom čo vie hovno o WHčku.. prajem ti GL v tejto hre lebo nič ine okrem toho nerobiš.. :) bye
já se s tebou nehádám, jak jsem již řekl, pokud se prokáže že jsi byl čistý, uznám svoji chybu. ale podívej se na to hltv, nějaký lagy jsou absolutně odvěci.
Dalsi saso pocmarany co sa tu ohana rokmi.....a co ako, myslis, ze sa poserieme, lebo to hras 10 rokov? a kolko mas ty rokov? 48? a nezapol si nahodou tuto kockatu smiesnu hru aj so smiesnym WH? ci myslis, ze ti zozereme vsetky tie nahodne diery?
demo v podobe HLTV, ktore nieje vobec zalagovane (http://csko.cz/dema/upload/dir/27049-1309221725-de_dust2.dem)
casy :
30:40 - tu cca zacinas
30:49 - diera jak svina...nahoda?
30:50 - cakas pokial ti vybehne
31:09 - po kom si tam asi vystrelil?
31:18 - nahodna diera? dost presna
33:24 - nice nahodna diera na zalagovaneho hraca
36:05 - hopla nahodna diera na skody
a este si dal lampicku na kolecko
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.