Zobrazit normální verzi : ziadost o zrusenie banu
ahoj cesko prepacte ze rusim ale neviem zaco mam ban vet som nic nespravil a bolbisom velmi rad keby te mi to mohli zrusit lebo je to moja oblubena hra moje meno The Ent V.I.P ip
adresa 46.175.0.46
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 55869)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack + Aimbot'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): TeRmInAtOr-xXx
[AMXBANS] Tvuj nick: obukovica
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:1868986508
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:2122813195
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 46.175.0.46
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 46.175.0.46
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Kaarl
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only (de_dust2)
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS] ================================================
obukovica se pripojil k Policistum
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked
Ahoj, máš sdílenou IP s cheaterem, připojíš se tedy pouze s originální hrou. Veškeré info najdeš zde: Sdílená IP (http://csko.cz/forum/showthread.php?18942-Sd%EDlen%E1-IP).
a ket si kupim originalnu hru tak ta mbudem mat vsetke servery ktore mama teras ???
Pokud myslíš uložené servery (favorites), tak nebudeš, ale každopádně si je tam můžeš ručně uložit, případně si je můžeš z NS přesunout na Steam díky jednomu souboru, kde jsou uloženy. Navíc Steam má takovou výhodu, že je možné se na server připojit jen kliknutím na IP z přehledu serverů na www.csko.cz (http://www.csko.cz)
a ket si ju kupim ces sms tak ako mi pride lebo tomu nechapem
Doručení je elektronickou formou, čili si registruješ účet na Steamu, tam tu hru obdržíš do herní knihovny a přes ten program si ji stáhneš do počítače. V místním shopu ale nejde platit z SK, takže doporučuji alternativu STEAMKEY.cz, pokud tedy chceš platit tou SMSkou.
kup si originalku a mas po probleme
Lock
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.