Zobrazit normální verzi : Hra - Proč by ten před tebou měl dostat ban?
Strany :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
petr_stanisevsky dostane ban, protoze on chodi do prace len pre radost :D
Petr Staniševský
29-06-18, 18:36
noblemar dostane ban, protože do práce chodí kvůli peněz
petr_stanisevsky dostane ban, protoze stale nechape, ze chodim do prace len pre vyplatu, ostatne mam v p... :D
Petr Staniševský
29-06-18, 19:12
noblemar dostane ban, protože má všechno v píči
petr_stanisevsky dostane ban, protoze je zas vulgarni co nie je pre neho pekne
Petr Staniševský
29-06-18, 20:09
noblemar dostane ban, protože tvrdí že jsem vulgární xDDD
petr_stanisevsky dostane ban, protoze sa zas snazi zahmlievat pravdu
Petr Staniševský
29-06-18, 21:20
noblemar dostane ban, protože se nechce přiznat
petr_stanisevsky dostane ban, protoze ma evidentne nejake ... nie si v poriadku
Petr Staniševský
29-06-18, 22:19
noblemar dostane ban, protože potřebuje odbornou pomoc Dr. Chocholouška
petr_stanisevsky dostane ban, protoze je blizsko ku pravde :D
Petr Staniševský
29-06-18, 23:48
noblemar dostane ban, protože pravda se nedá tajit na věky
petr_stanisevsky dostane ban za eyepalm :gg:
Petr Staniševský
29-06-18, 23:58
boneslash dostane ban, protože nenechá Bellu v klidu
boneslash dostane ban za afk na fore
Petr Staniševský
30-06-18, 00:14
noblemar dostane ban, protože udělal co
petr_stanisevsky dostane ban, protoze unban sa tu nedava :D
Petr Staniševský
30-06-18, 00:31
noblemar dostane ban, protože na unban nemá nárok dokud nezaplatí kopečkem xD
petr_stanisevsky dostane ban, protoze tu rozbieha bYznYs
Petr Staniševský
30-06-18, 05:57
noblemar dostane ban, protože je zase proti každé věci tradičně..
petr_stanisevsky dostane ban, protoze je rebel
Petr Staniševský
30-06-18, 20:28
noblemar dostane ban, protože mě označil za rebela a tudíž já jeho označím za dezertéra který utekl z fóra a vymlouvá se na práci a že nemá net v 21. století kdy je wifina častý jev a nebo mob net..
petr_stanisevsky dostane ban, protoze nevidi, ze mozno ho mam v p a preto na neho kaslem :D
Petr Staniševský
03-07-18, 07:21
noblemar dostane ban, protože i my jeho máme na háku čobola jednoho :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protoze uz nema s kym na fore hrat, takze ho to ani nebude trapit :D
noblemar dostane ban, protože je cute
Petr Staniševský
05-07-18, 19:02
boneslash dostane ban, protože už tu není vidět spam od Esmeraldy..
petr_stanisebsky dostane nam, prootže si změním profilovku příští týden :gg:
Petr Staniševský
05-07-18, 19:05
boneslash dostane ban, protože s jeho minimální docházkou změní kulové..
petr_stanisevsky a boneslash dostane ban, protoze su jak teply bratia :D
Petr Staniševský
05-07-18, 20:57
noblemar dostane ban, protože co začal intenzivně pracovat tak mu narostl nosánek až moc vysoko :doge:
petr_stanisevsky dostane ban, protoze zas poti nezmysli a zachadza do fantazie
Petr Staniševský
05-07-18, 21:21
noblemar dostane ban, protože už mě sere :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protoze ho serem, ale on je lenivy sa uťierať :D
Petr Staniševský
05-07-18, 22:17
noblemar dostane ban, protože je drzej a toto by si neměl tady ke kamarádovi dovolovat bo i já umím být zlej.. :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protoze napisal, ze som jeho kamarat. Mne to nikdy nenapisal
Petr Staniševský
05-07-18, 22:27
noblemar dostane ban, protože na své kamarády je zlý ale na lidi co jsou tu k němu zlý tak není jako je KOTEL & ZOID
petr_stanisevsky dostane ban, protoze ma poucuje co mam a co nemam. noblemar je
https://www.youtube.com/watch?v=h2mW39mJKvM
Petr Staniševský
05-07-18, 22:59
noblemar dostane ban, protože je Janek :gg: a nedonesl do pekla Dorotu Máchalovou :gg:
petr_stanisevsky dostane ban a potom ho zoberem do pekla za jeho spravanie
...vsetci sa zideme raz v jednej posteli... = v pekle
https://www.youtube.com/watch?v=YS3CxbfG3M4&feature=youtu.be&t=46
Petr Staniševský
05-07-18, 23:43
noblemar dostane ban, protože je to lhář a podvodník
petr_stanisevsky dostane ban za písmo
Petr Staniševský
06-07-18, 14:26
boneslash dostane ban, protože je neaktivní :-))
petr_stanisevsky dostane ban, protože napisal o mne, ze
noblemar dostane ban, protože je to lhář a podvodník
a tu na kotelne nie je sloboda slova, takze Trvaly BAN :)
Petr Staniševský
06-07-18, 17:55
noblemar dostane ban, protože se to vymlouvá na blbost bo za něco podobného už tu dostal jednou ban hahaha
petr_stanisevsky dostane ban, protoze je jediny adept, nikto iny tu skoro nehrava
Petr Staniševský
06-07-18, 23:20
noblemar dostane ban, protože už je s těmi adepty otravný když sám je adept na BAN
petr_stanisevsky dostane ban, protoze sa asi potrebuje schladit v tomto teplom pocasi :D
Petr Staniševský
07-07-18, 00:09
noblemar dostane ban, protože by potřeboval dostat chvilku času aby si rozmyslel co vlastně chce psát za důvody na bany..
petr_stanisevsky dostane ban behom mrknutia oka, dovod sa vzdy najde. V tomto pripade dostane BAN zato, ze som sa musel rozpisat, aby som uspokojil jeho srdiecko ;)
Petr Staniševský
07-07-18, 13:17
noblemar dostane ban, protože se konečně začal snažit a našel něco co jsem čekal tradičně bla bla bla.. :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protoze sa stara do mojho snazenia, nech sa stara do svojho :D
Petr Staniševský
07-07-18, 15:46
noblemar dostane ban, protože se vůbec ale vůbec nesnaží a to je od něj velmi nezvyklé když je právě ten co tu vymýšlel TOPky
petr_stanisevsky dostane ban, protoze "metaforicky" leze noblemarovi do kakaoveho venceka a on takych ludi nema rad
Petr Staniševský
07-07-18, 20:03
noblemar dostane ban, protože už je to trapné jak se tu snaží vymyslet kde jaký důvod pro ban..
petr_stanisevsky dostane ban pokial sa mu tu nepaci, popripade sa mu uz nechce hrat, clovek si tu zahra aj sam .D
Petr Staniševský
07-07-18, 22:10
noblemar dostane ban, protože teď ukázal že má nos hore.. :harhar:
petr_stanisevsky dostane ban, protoze niekedy sa aj pomyli, som az prilis dobry clovek a velakrat sa to zneuziva
Petr Staniševský
07-07-18, 22:59
noblemar dostane ban, protože jednou napsal zajímavou věc což je změna po dnešku +1 :-))
petr_stanisevsky dostane ban, protoze sa na druhom profile na steame malo snazi, stale tam ma iba level 8
Petr Staniševský
08-07-18, 14:46
noblemar dostane ban, protože sám nemá ani ten level 8 ale jenom 7 lvl hehe xdddddddddd
petr_stanisevsky dostane ban, protoze tu uz hram fakt sam a prestava ma to bavit, takto to dalej nejde
Noblemar dostane ban za doublepost a avatar. :gg:
boneslash dostane ban, pretoze:
1. uz sa na fore nehra
2. nechodieva sem
3. neodpisuje na steam spravy
4. nemeni si avatar na fore
5. nie je uz zeleny
6. zmenil si umiestnenie
7. nepridava prispevky, ktore by mali nejaku vuhu, zmysel...
8. ma 306 prispevkov, ale ako by mal len 1
9. na steame ma uroven 0
10. snazi sa zbalit dievca cez net
atd. Tento uzivatel je proste na Perma BAN
noblemar dostane baz za lež v 4., umístění změním.
boneslash nedostane ban, pretoze on sem aj tak nechodi a bolo by to plytvanie BAN-om na cloveka co ma aktivitu na fore, jak keby mal BAN
Petr Staniševský
16-07-18, 19:00
noblemar dostane ban, protože žádá o UB za kamiqa :harhar:
petr_stanisevsky dostane ban, protoze uz ho vidim
menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej, menej... Peter kde si ?
Petr Staniševský
16-07-18, 22:17
noblemar dostane ban, protože toho frajírka nenechá vykoupat se v tom když sám ten ban chtěl haha :gg:
petr_stanisevsky dostane perma ban od Břitny za údajnou demenci (hlásil Gayrk) :laughing1:
Petr Staniševský
16-07-18, 23:11
boneslash dostane ban, protože podporuje clown fiestu od Gayrka :gg:
petr_stanisevsky dostane ban za clown fiestu o které tu píše.
Petr Staniševský
17-07-18, 14:35
boneslash dostane ban, protože zradil svou Esmeraldu KappaHD :gg: což je velmi šukantné/šokantné/mračkantné :gg:
petr_stanisevsky dostane ban za použití slov šukantné (sprosté), šokantné (paní Samčová-slečna Oňová) a mráčkantné (Maďarsko) :gg:
Petr Staniševský
17-07-18, 14:38
boneslash dostane ban, protože šukantné není sprosté slovo ale Maďarsko ano :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protoze tu pise po madarsky a nikto mu potom nerozumie
Petr Staniševský
17-07-18, 18:20
noblemar dostane ban, protože je dneska kvůli němu u nás hnusně..
petr_stanisevsky dostane ban, protoze si myslis, ze sa vsetko toci len okolo neho.
U nas poobede tiez prsalo. Totalne hnusne. Musel som odparkovat na pumpe, kym prestalo prsat. Aspon som si dal pauzu pri kavicke :)
Petr Staniševský
17-07-18, 18:37
noblemar dostane ban, protože lže a poslal to ošklivé počasí až k nám ://
petr_stanisevsky dostane ban, protože sa zle sprava a este k tomu na seba prilolal zle pocasie
Petr Staniševský
17-07-18, 19:01
noblemar dostane ban, protože klame.. Protože ví že mám já pravdu tak se to snaží okecat
petr_stanisevsky dostane ban, protože o pravde toho vela nevie :)
Pravda je len jedna, ale dá sa všelijak vykladať
Petr Staniševský
17-07-18, 21:12
noblemar dostane ban, protože mě tu nebude psát o pravdě atp.. Kdyby raději našel něco jiného a zajímavého na BAN :harhar:
petr_stanisevsky dostane ban, protože je lenivy nieco vymyslet, ale druheho hecuje k vykonu :D
Petr Staniševský
17-07-18, 22:21
noblemar dostane ban, protože je taky lenivý něco extra originálního vymyslet kéž by byl kreativní jako je kreativní když posílá ty funny obrazky/movie..
petr_stanisevsky dostane ban, protože v paralelnom vesmire je na neho vypsana odmena 1.000.000 flušancov z mugadurangovej kozy. Co je penez jak mraky. Kazdy vesmirny hupatrozendrest by si nenechal taku odmenu ujst.
Petr Staniševský
17-07-18, 22:40
noblemar dostane ban, protože chce po mně večer vždy nějaké věci které bych nedělal nikdy hádanky nebo něco hledat či jiné věci když už jsem KO :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, aby si oddychol :)
Petr Staniševský
17-07-18, 23:10
noblemar dostane ban, protože za celé hodiny napsal konečně nějakou dobrou věc :happy:
petr_stanisevsky dostane ban, protože pekne veci skoncili a postel uz na neho vola: "Dobru noc" :D
Petr Staniševský
17-07-18, 23:49
noblemar dostane ban, protože na něj čeká taky postel ale bez ženy :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože do toho pletie zeny a to je vzdy zle :D
Petr Staniševský
18-07-18, 00:02
noblemar dostane ban, protože bez žen by to nebylo ono :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože po dlhom, dlhom, dlhom... case ma pravdu :D
Petr Staniševský
18-07-18, 08:29
noblemar (ne)dostane ban, protože uznal konečně že mám pravdu :happy:
petr_stanisevsky dostane ban za použití sprostého slova na M :gg:
Petr Staniševský
18-07-18, 09:08
boneslash dostane ban, protože je Bastien a ne Esmeralda :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože novy den prinasa nove prilezitosti :D
Petr Staniševský
18-07-18, 18:52
noblemar dostane ban, protože >>> http://csko.cz/forum/showthread.php?29952-HRA-Vojna-o-kop%26%23269%3Bek&p=505082&viewfull=1#post505082
petr_stanisevsky dostane ban, protože hodil rukavice do ringu. Napis miesto, cas a vyriesime to pastne :D
Petr Staniševský
18-07-18, 19:07
noblemar dostane ban, protože mě chce vyzvat na souboj titánu :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože suboj nepotvrdil ani nenapisal ci vobec bude. Tento chalan si zasluzi uz len z toho dovodu, ze kasle na vsetko :D
Petr Staniševský
18-07-18, 20:41
noblemar dostane ban, protože nechápe že já nepotřebuji souboj stačí takhle lusknout prstem a budeš vyřazený DARKem :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože tu pise rozpravky na dobru noc :D
Petr Staniševský
18-07-18, 21:30
noblemar dostane ban, protože mě nebude psát že tu píši nějaké rozpravky pfff
petr_stanisevsky dostane ban, protože na kotelne je len jedna pravda a to taka, ze kazdy si pravdu vymysli sam :)
Petr Staniševský
18-07-18, 22:41
noblemar dostane ban, protože nechci být rušená při sledovaní Czech vs Canada https://www.twitch.tv/playhearthstone
petr_stanisevsky dostane ban, protože pise o sebe jak o zene a pritom je chlap. Nieco sa zmenilo co sme spolu pisali ?
Petr Staniševský
18-07-18, 23:28
noblemar dostane ban, protože si nedá říct a musí nenápadně rušit spamem uličník jeden slovenský :gg:
Grakon2702
18-07-18, 23:53
Gaytr dostan ban, protože zneužiju práva.
petr_stanisevsky dostane ban, protože je rasista
Petr Staniševský
19-07-18, 00:17
noblemar dostane ban, protože mě nezval rasistou bez důkazu to je na žalobu xddd
petr_stanisevsky dostane ban, protože si nieco nevsimol
Petr Staniševský
19-07-18, 07:56
noblemar dostane ban, protože je pomalý v tom psaní do těch topicu :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože ma stalkuje jak rychlo pisem :D = zaznamenava veci vizualne = nahrava a aj pisomne... Urcite pritom aj... papa pukance :D
Petr Staniševský
19-07-18, 10:17
noblemar dostane ban, protože to nijak neokecá vždycky ty časové rozpětí mezi těmi tématy :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože nie je vdacny, ze s nim vobec niekto hra hry :D
Petr Staniševský
19-07-18, 15:48
noblemar dostane ban, protože čeká od lidi vděk za internetové hry což v dnešní době je nesmysl možná před x lety to bylo jiné!!! :-))
petr_stanisevsky dostane ban, protože sa nezapojil do hry http://csko.cz/forum/showthread.php?64703-HRA-Uprchl%EDk-I-(beta-verzia)
Co je velka skoda
Petr Staniševský
19-07-18, 17:34
noblemar dostane ban, protože z toho udělal slohovku a mě se to nechce číst celé :-)))
petr_stanisevsky dostane ban, protože nie, ze sa mu nechce citat, ale nevie dobre citat, tak kasle na to. Myslim si, ze aj šušle :D
Petr Staniševský
19-07-18, 23:31
noblemar dostane ban, protože už zase delší dobu nezměnil avatar na forku a je škoda že zase sem nedal něco kreativního jako vždy :happy:
petr_stanisevsky dostane ban, protože stale nesleduje moje zvyky. Avatar aj podpis sa meni 1x za tyzden a to v nedelu. Samozrejme, ak na to nezabudnem :D
Kreativita ?
petr_stanisevsky dostane ban, protože mu vymreli napady jak v amerike indiani :)
Petr Staniševský
20-07-18, 19:31
noblemar dostane ban, protože má pravdu hrát všechno ve dvou je pain když se tu daleko více musí spamovat než kdyby to hrálo xy lidi :-))
Grakon2702
20-07-18, 19:32
Noblemar dostane ban, protože je to pisulakuv třetí účet, se kterým obchází a podle pravidel fóra jsou multi účty zakázané.
Grakon2702 dostane ban, protoze uz mysli jak by si na mne zgustol, keby mi dal ban. Taketo nieco tu nie je povolene :D
Petr Staniševský
20-07-18, 21:21
noblemar dostane ban, protože grakon má výjimečně pravdu prý :harhar:
petr_stanisevsky dostane ban, protože leže do kakaového venčeka...
Petr Staniševský
21-07-18, 00:04
noblemar dostane ban, protože zase napsal absurdní důvod a nebyl dostatečně kreativní.. :gg:
Grakon2702
21-07-18, 00:05
Petr dostane ban, protože s ním souhlasím.
Petr Staniševský
21-07-18, 00:10
Grakon2702 dostane ban, protože bude muset překecat Samča aby mu dal práva na OT sekci nějaký mod by se tam hodil na to speciálně.. :gg: akka hlídač lišek xddd
petr_stanisevsky a aj Grakon2702 dostanu ban, protože tu spolu kuju nejake... Nepaci sa mi, ze su 2 na 1 Over jak ... :D No vsak ja si zavolam pomoc. Dievcata vam ukazu :D
Petr Staniševský
21-07-18, 00:38
noblemar dostane ban, protože je slab1 a bojí se overu což by neměl když rád hraje escape :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože hraje v overu a este na nas tlaci. Toto je na spawnkill
Petr Staniševský
21-07-18, 08:10
noblemar dostane ban, protože neví jak se má bránit a chce dát spawn kill i když spíše by si to měl pojmenovat start kill ne? :think:
petr_stanisevsky dostane ban, protože v hre o Kopček je malo kreativny
spawnkill je pri spawne hraca = hned jak sa narodis a zabiju ta do par sekund Ak je over tak na DM, GG, CFT... serveroch sa to stava casto. No nazov moze byt aj to co si napisal. Je to tak jedno :D
Petr Staniševský
21-07-18, 19:36
noblemar dostane ban, protože já nechci být kreativní od toho tu mám tebe a Grakona2702 vy máte vymyslet něco dobrého a já si to rád přečtu..
petr_stanisevsky dostane ban, protože on si ho praje na narodky a jak sa hovori: "Nas zakaznik, nas pan..." :D
Petr Staniševský
22-07-18, 13:41
noblemar dostane ban, protože zaspal svoji hru a nedal výsledky po půl noci hh :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože necital celu temu ohladom hry a teraz robi ramena :D
...2. Čakaj na žrebovanie.
Treba čakať do ďalšieho dňa na výsledky žrebovania. Napr. ráno / poobede / večer napíšeš TIP na žreb a čakáš do ďalšieho dňa na výsledok. Buď bude napísaní po polnoci alebo ráno, poprípade poobede. Každopádne výsledok je vždy až na ďalší deň...
Petr Staniševský
22-07-18, 14:57
noblemar dostane ban, protože se mu tu snaží očůrat ale tyto máš co nejdříve vyhlásit aby se dalo hrát ne každý je tu většinu dne :harhar:
petr_stanisevsky dostane ban, protože tu poti somasiny, ale z toho clovek neschudne :D
1. Napísať tip na žreb.
Žrebuje sa 4x, takže môžeš vybrať 1 zo 4 možností žrebovania. Žrebujú sa čísla od 1 až 6 To znamená, že denne sa môžeš posunúť maximálne o 6 políčok. Príspevok musí obsahovať dátum a číslo žrebovania ! Môžeš napísať denne, len 1 TIP na žrebovanie ! Povoluje sa však TIP na viac dní. Písmeno "z" je skratka pre slovo žrebovanie. Napr. 19.07.18 z3, 20.07.18 z4, 21.07.18 z2, 22.07.18 z2
Samozrejme nepreháňať to, takže nepísať TIP na celý mesiac :whistling: Preto je povolené napísať predTIP maximálne 5 dní dopredu !
Petr Staniševský
22-07-18, 17:50
noblemar dostane ban, protože ten jeho avatar se mi furt vysmívá :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože po dlhom case ma pravdu a prekukol moj zamer :D
Petr Staniševský
22-07-18, 22:51
noblemar dostane ban, protože je vycurany a snazi se mě tu banovat za kde co..
petr_stanisevsky dostane ban, protože sa nudi = http://csko.cz/forum/showthread.php?10622-HRA-Posledn%ED-slovo-vede&p=505661&viewfull=1#post505661
Petr Staniševský
23-07-18, 07:14
noblemar dostane ban, protože se tu člověku nenápadně vysmívá :-))
petr_stanisevsky dostane ban, protože naozaj porusuje pravidla fora = Poznámka: Maximální velikost Vašeho obrázku je 120 x 120 nebo 195.3 kB (obojí musí být men?í).
https://i.imgur.com/BUzYYjk.png
Petr Staniševský
23-07-18, 12:27
noblemar dostane ban, protože já to mám povolené takže nesnaž se hledat důvody kde nejsou. BTW to co píše tak je pro obyč uživatele omezení ne pro adminy.
petr_stanisevsky dostane ban, protože...a jeeeje Peter si nam hraje na admina, to je na TRVALY BAN :D
Petr Staniševský
24-07-18, 00:00
noblemar dostane ban, protože jak moc pracuje nemám tady žádného společníka jak na steamu/forku na spam.. ://
petr_stanisevsky dostane ban, protože sa chce vycekat z BAN-u, lenze sme nekompromisny a BAN mu dame aj tak :D
Petr Staniševský
24-07-18, 00:36
noblemar dostane ban, protože mě usmrtil ve hře a ještě mě chce banovat pfff
petr_stanisevsky dostane ban, protože dnes je uz utorok a specialne dnes dostava BAN kazdy Peter :D
Petr Staniševský
24-07-18, 07:58
noblemar dostane ban, protože se tu vymýšlí své mega pohádky ze Slovenska :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože nema rad slovakov :D
Petr Staniševský
24-07-18, 21:18
noblemar dostane ban, protože se zase někde fláká a dojde beztak kolem půl noci.. :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože predpoveda zaujimave situacie a v minulosti boli za take veci ludia upaleni :D
spal som = funel som do vankusa
Petr Staniševský
24-07-18, 22:14
noblemar dostane ban, protože nemá co spát přes den ale v noci :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože je stale doma a praca mu nic nehovori. Pre neho je to cudzie slovo :D
Viem, ze pracujes, ale nedalo mi to :happy:
Petr Staniševský
25-07-18, 15:57
noblemar dostane ban, protože mě dneska stalkoval na csku a znervoznoval mě xd
petr_stanisevsky dostane ban, protože si neplnil v hre svoje povinnosti, miesto toho behal po mape jak zdivocele zviera :D
Petr Staniševský
25-07-18, 16:33
noblemar dostane ban, protože ta jeho nová hra pro jeho hráče je tak těžká že ani neví co to tak může být HAHA
petr_stanisevsky dostane ban, protože odmietol jak poziciu vymyslaca, tak hadajuceho, preto bude lepsie ked sa do toho nebude miesat. Takto si da pauzu na par dni :)
Petr Staniševský
25-07-18, 21:43
noblemar dostane ban, protože má pravdu nechtěl sem mít nějaké starosti další kor když tu člověk nemá jak to moderovat nejlepší na tkaové soutěže by byl nějaký mod..
petr_stanisevsky dostane ban, protože v poslednej dobe si spájam slovo "výhovorky" z menom Peter Staniševský :)
Petr Staniševský
25-07-18, 22:52
noblemar dostane ban, protože už mě s těma jeho vyhovorkama sere :fyou::fyou::fyou::fyou::fyou:
petr_stanisevsky dostane ban, protože budem potrebovat naskok, ked po mne vystartuje s tym stareckym behom :D
Petr Staniševský
25-07-18, 23:07
noblemar dostane ban, protože Petrovi docházej nápady co tu psát jelikož ve dvou hrát hry je nudá krom Uprchlíka kde jsou lidi KURVA
petr_stanisevsky dostane ban, protože k---- sa neříka !
Petr Staniševský
25-07-18, 23:24
noblemar dostane ban, protože kurva se říká a kde ..
petr_stanisevsky dostane ban, protože aj napriek upozorneniu porusuje pravidla !
Petr Staniševský
25-07-18, 23:38
noblemar dostane ban, protože nemá oprávnění mě upozornovat není moderátor a natož tak admin...
petr_stanisevsky dostane ban, protože si mysli, ze je nedotknutelny, lenze na kazdeho raz pride cas
Petr Staniševský
26-07-18, 00:03
noblemar dostane ban, protože jsem řekl dost a konec..
petr_stanisevsky dostane ban, protože sa mi nepaci jeho nick odzadu "yksvesinats_rtep" No fuj !
Petr Staniševský
26-07-18, 00:20
noblemar dostane ban, protože nechce si dát rename na turbo_pisulak
petr_stanisevsky dostane ban, protože uz nevymiena svoj avatar jak kedysi
Petr Staniševský
26-07-18, 00:42
noblemar dostane ban, protože mě nutí změnit avatar jelikož si furt myslí že tenhle krásný avatar porušuje pravidla.. :harhar:
petr_stanisevsky dostane ban, protože som ho este nevidel hrat "jailbreak" a to hraje kazdy jeho priatel :)
Petr Staniševský
26-07-18, 20:41
noblemar dostane ban, protože jailbreak je pro děti funny mod a to už není naše věková kategorie..
petr_stanisevsky dostane ban, protože zo seba robi dospelaka, mozno dochodcu :D
Petr Staniševský
26-07-18, 21:17
noblemar dostane ban, protože je opět zase jako dříve drzej jako opice.. :-))
petr_stanisevsky dostane ban, protože sa tu netoleruje vlastny nazor BODKA
Petr Staniševský
26-07-18, 22:28
noblemar dostane ban, protože je kokos..
petr_stanisevsky dostane ban, protože potrebuje oddych, dochadzaju mu napady :teehee:
Petr Staniševský
26-07-18, 22:45
noblemar (ne)dostane ban, protože jednou má zase pravdu ono furt jenom psát ve dvou je už únavné docela.
petr_stanisevsky dostane ban, protože sedi len za pocitacom a treba si vecer zajst do spolocnosti.
Mensia priprava :D
https://www.youtube.com/watch?v=zmRUQHILz_o
Petr Staniševský
26-07-18, 23:06
noblemar dostane ban, protože je pomalej a přitom je to TURBO pisulak :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože sa vysmieva mojmu hendikepu
Petr Staniševský
26-07-18, 23:18
noblemar dostane ban, protože je pomalej a pomalejší :gg: (sorry už nevím co psát nápady prostě dochazeji)
petr_stanisevsky dostane ban, protože je nevsimavy... Mam zeleni nick a on to ignoruje, jak keby som bol nejaky "Nováček" Myslim si, ze dalsiu sezonu ho z klubu vyrazia :whistling:
Petr Staniševský
26-07-18, 23:37
noblemar dostane ban, protože už se má pomalu přivovat na Uprchlika
petr_stanisevsky dostane ban, protože podvadza. Nejakym zazrakom ziskal 4listok ako ja :blink:
Petr Staniševský
27-07-18, 11:52
noblemar dostane ban, protože začal haxovat i na fóru
petr_stanisevsky dostane ban, protože zas nepodlozene obvinuje cloveka z podvadzania, ked on sam sa nejakym zazrakom prebojoval ku 4listku
Petr Staniševský
27-07-18, 20:18
noblemar dostane ban, protože jeho super hra se nedá dohrát.. :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože pouziva zakazane praktiky v hre ako ň, ř...
Petr Staniševský
27-07-18, 22:03
nobemar dostane ban, protože není čech ale slovák a nezná tyto písmena no
petr_stanisevsky dostane ban, protože sa nezucastnil hadania na co myslim a ani to neskusil, lenivec jeden. Pozname vitaza http://csko.cz/forum/showthread.php?64782-HRA-H%E1daj-na-&%23269;o-mysl%EDm-I-(beta-verzia)
Petr Staniševský
27-07-18, 22:48
noblemar dostane ban, protože protože tu spamuje hry do banu wut..
petr_stanisevsky dostane ban, protože sa na mna tak pekne neusmeje jak Bella v jeho podpise :cray:
Petr Staniševský
27-07-18, 23:14
noblemar dostane ban, protože je náročný na požadavky..
https://jpeg.cz/images/2018/06/11/71.png
petr_stanisevsky dostane ban, nech mam od neho aspon den pokoj :D
Petr Staniševský
27-07-18, 23:22
noblemar dostane ban, protože se Petr už chystá pomalu spát..
petr_stanisevsky dostane ban, protože je aj tak offline, takze trvaly ban bude ez :)
Petr Staniševský
28-07-18, 08:51
noblemar dostane ban, protože si mohu jít spát kdy chci a on na to nemá žádný vliv
petr_stanisevsky dostane ban, protože si tu nebude robit co chce, na to je tu este maly pan
Petr Staniševský
28-07-18, 20:19
noblemar dostane ban, protože je sám zabanovaný jako turbo pisulak :gg:
petr_stanisevsky dostane ban-ananove prekvapenie, len ci sa mu bude pacit :)
https://coolinarika.azureedge.net/images/_variations/1/0/1044b15d846791cfe6b08be527ce8854_header.jpg?v=2
Petr Staniševský
28-07-18, 22:47
noblemar nedostane ban, protože za celý den mi udělal radost a to se musí ocenit.. :§-))
petr_stanisevsky dostane ban-ner na čelo, že "Mám rád teecka"
Petr Staniševský
28-07-18, 23:15
noblemar dostane ban, protože teď vymyslel docela zajímavou věc heh :gg:
petr_stanisevsky dost a ne-ban-uj tolko, ze ti to nejde, pretoze si lamka :laughing1:
https://slovnik.azet.sk/pravopis/slovnik-sj/?q=banova%C5%A5
Petr Staniševský
28-07-18, 23:42
noblemar dostane ban, protože dneska už napsal toho dost málo a já jdu tudíž spát..
petr_stanisevsky dostane ban-krot, ak bude neustale kupovat VIP na fore
Petr Staniševský
29-07-18, 07:28
noblemar dostane ban, protože bude novým sponzorem kotelny ale ještě o tom neví.. :harhar:
petr_stanisevsky dostane ban, protože
Boli ste vykázaný s fóra! Dôvod: BAN za pozvanie dementa na forum.
Boli ste vykázaný s fóra! Dôvod: BAN za pozvanie užívateľa na fórum ktorý sa nevie správať....
Boli ste vykázaný z fóra! Neoprávená manipulácia s cudzím účtom
atd.
Vyber si svoj dovod :D
https://www.warxtreme.com/banlist.php?mode=&order=&start=0&sid=acbbbb1e05771d1ba7995b8663cde526
Petr Staniševský
29-07-18, 18:42
noblemar dostane ban, protože opět musel využít svou fantazii aby něco vymyslel heh
PetR_StaniSevskyD ostane ban, protože na unban to este nevyzera
Petr Staniševský
29-07-18, 20:58
noblemar dostane ban, protože neustále porušuje pravidlo o multi acc.. :harhar:
petr_stanisevsky dostane ban, protože melie z posledneho. Mal by konecne zabrat :)
Petr Staniševský
29-07-18, 22:39
noblemar dostane ban, protože je to loupak a nic víc..
petr_stanisevsky dostane ban, aby mu clovek mal kam napisat dovod, kde je chyba :D
Petr Staniševský
29-07-18, 22:56
noblemar dostane ban, protože by si měl aktualizovat TIP na filmy & seriál :-))
petr_stanisevsky dostane ban, protože ani nevie, ze sa tam stalo :)
Petr Staniševský
31-07-18, 22:39
noblemar dostane ban, protože si ho jako jedinej zaslouží
petr_stanisevsky dostane ban, protože
si vytocil v kole nestastia jednu po chrape, potom dostane ban a ide dalsi sutaziaci
https://www.youtube.com/watch?v=zSjvSXeU2go&feature=youtu.be&t=190
Petr Staniševský
31-07-18, 22:53
noblemar dsotane ban, protože se mi snaží vysmát pomoci yt videa :///
noblemar dsotane ban, protože se mi snaží vysmát pomoci yt videa :///
petr_stanisevsky dostane ban, protože šušle v pisanej komunikacii, co je aj na neho velka zaujimavost
Petr Staniševský
01-08-18, 18:12
noblemar dostane ban, protože zapomněl na svou hru a není jak pokračovat styď se.. ://
petr_stanisevsky dostane ban a mozno mu umyselne nahodime zle cislo v zrebovani :devil2:
Petr Staniševský
01-08-18, 21:32
noblemar (ne)dostane ban, protože si vzpomněl na hru a dodal výsledky :-))
petr_stanisevsky dostane ban, protože meni naladu jak to pocasie, poobede prsalo a teraz je zas vedro
Petr Staniševský
01-08-18, 21:57
noblemar dostane ban, protože má dobrý postřeh není každý den vždy super nálada bohužel.. A to počasí je taky nic moc vedro.
petr_stanisevsky dostane ban, protože jeho avatar ma uz po expiracnej dobe
Petr Staniševský
01-08-18, 22:05
noblemar dostane ban, protože mě už po xté nabádá ke změně avataru.. :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože aj napriek infu. / upozorneni stale porusuje pravidla fora. Ako prevencia bude udelenie banu a k tomu jedna vychovna za ucho
Petr Staniševský
01-08-18, 22:31
noblemar dostane ban, protože mi neporadil dobré místo na stahovaní serošu..
noblemar dostane ban, protože mi neporadil dobré místo na stahovaní serošu..
petr_stanisevsky dostane ban, protože nespolupracuje a caka, ze spravim vsetko za neho, ale mozem sa na neho vy... :shit:
Petr Staniševský
01-08-18, 22:48
noblemar dostane ban, protože v tomhle vedru mě ještě nepozval ani na pivo nebo zmrzku aby se člověk osvěžil ...
petr_stanisevsky dostane ban, protože ma nuti ho niekam pozvat a este za neho zaplatit. Kto zaplati benzin a cas co stravim trepanim sa na koniec sveta = kde byvas :D ?
Petr Staniševský
01-08-18, 23:25
noblemar dostane ban, protože v chat boxu píše o nějakých penumatikách WUT
petr_stanisevsky dostane ban, protože mu robia problemy cudzie jazyky :D
Petr Staniševský
01-08-18, 23:50
noblemar dostane ban, protože je lenivec a vyhorava se..
petr_stanisevsky dostane ban, protože ma nepozval na pivko alebo zmrzlinu:whistling:
Petr Staniševský
02-08-18, 05:28
noblemar dostane ban, protože beztak má ještě půl noc :gg:
petr_stanisevsky dostane ban, protože je lenivy a nikdy tu od neho nenastavu exploze
Petr Staniševský
03-08-18, 08:45
noblemar dostane ban, protože mě tu veřejně uráží a to si nenechám líbit od čobola jednoho.. :gg:
noblemar dostane ban, protože mě tu veřejně uráží a to si nenechám líbit od čobola jednoho.. :gg:
petr_stanisevsky dostane https://i.imgur.com/66JxCs0.gif, protože sa nevie zmestit do koze a dostane jednu za ucho https://i.imgur.com/hPosR28.gif
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.