flash_cze
24-09-13, 17:27
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem dhaaqu
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Otravovani hracu'
[AMXBANS] Delka: '30 minut'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:0:43712741'
[AMXBANS] Tvoje IP: '90.176.201.144'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
dhaaqu dropped
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzol
Dotaz za co mám ban? koho jsem já otravoval? hráče? si už fakt děláte srandu omg.. takže oni si tam cheatujou neskrývají to píšu přes váš slavný ! že má WH nikdo nechodí ... jako jak máte mále adminů tak proš si nenájdete další bože.. a další věc 2 admini byli na serveru 2x jsem psal koukněte ho je zapatej co udělali ? odešli super .. fakt náhoda .. a teď já dostanu ban za otravování hráču přitom jsem nikoho neotravoval! Admini za všechny prachy toto.
[AMXBANS] Zabanovan adminem dhaaqu
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'Otravovani hracu'
[AMXBANS] Delka: '30 minut'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:0:43712741'
[AMXBANS] Tvoje IP: '90.176.201.144'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
dhaaqu dropped
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzol
Dotaz za co mám ban? koho jsem já otravoval? hráče? si už fakt děláte srandu omg.. takže oni si tam cheatujou neskrývají to píšu přes váš slavný ! že má WH nikdo nechodí ... jako jak máte mále adminů tak proš si nenájdete další bože.. a další věc 2 admini byli na serveru 2x jsem psal koukněte ho je zapatej co udělali ? odešli super .. fakt náhoda .. a teď já dostanu ban za otravování hráču přitom jsem nikoho neotravoval! Admini za všechny prachy toto.