Zobrazit normální verzi : Prava na Jail Break
Zdravím všechny pařmeny a pařmenky. Zarix. jest jméno mé a tímto o práva na Jailbreak žádám vás. Avšak pokud na serveru nezastihnete mne, pak na fórku mě pod nickem Zarix najdete, či na steamu jako Zarix34. Věk:16 . Studujem strednu Obchodnu skolu v Prahe. Jailbreak hrát jsem začal, když byl ještě miminko a jak vidím, vychován byl ne-li malinko. A časem do rodiny přibyli další sourozenci. Zkušenosti s amx mám, vždyť na socceru byl jsem pán. Spolu s dalšími fotbalisty trpím, když do míče si kopnout nesmím. Na Jailbreaku budu moci být ve dne i v noci. Však nikoli celý den, nýbrž 4 hodiny ve dne jen a občas 2 hodiny v nočním čase. Pokud něco dalšího chcete vědět, pak vězte, že čistý trestní rejstřík mám u sebe. Pro neznalce mého jména podotýkám, že povahově jsem osoba klidná, leč občas i já se rozčílím, ale i rychle uklidním. Pokud toto krátké sdělení nestačilo vám, máte smůlu, nic dalšího již nepřidám. Mezi adminy, kterým by nevadila má maličkost, se řadí jen Nickname prozatím
Steam ID:STEAM_0:0:43809272
Nick ve hre:Zarix.
Pozdravuju vas...KOTELNA NAJJ>
http://csko.cz/forum/showthread.php?2070-Prava-na-Jail-Break
STEAM_0:0:43809272 -> https://steamcommunity.com/profiles/76561198047884272
Super, len pozadujeme steamove csko, samotny steam je zdarma a uplne zbytocny.
Pekna a originalni zadost, ale mel jsi s ni pockat aspon 3 mesice po te prvni.
Ja vim prominte mi ale tu prvni zadost bola zla chcel som mat tau peknu prepacte...
Jasne ze mam STem CSKO aj nanom hravam Jail Break kotelna hravam 1 mesiac.
Nick Zarix ani tvoje Steam ID sem nenašel v chatu jailbreaku za poslední tři týdny ani jednou, což je na jailu podle mě nemožný, obzvlášť, když jsi v minulé žádosti vypisoval, kolik adminů tě tam zná...
Tak tolko proste znaji mne tam Lucca Grey Svacinar Buben
Lol Zna jen sem hral pod inym nickem a nklam teraz tam hram aj vcera som hral
Lol Zna jen sem hral pod inym nickem a nklam teraz tam hram aj vcera som hral
Ale brouku, já nehledám podle nicku, ale podle Steam ID a to tvoje tam prostě není, si to vyzkoušej sám...
Jaj lebo sem hral na non STEAM soryyy
Tak sem dej tvoje nové ID, dokud nedáš, budu si myslet, že jsi lhář a žádnej steam nemáš...
Napis ja to dam ak to suvisi s pravami
NON-STEAM_0:0:1548229983
Steam ID:STEAM_0:0:43809272
Zdravím všechny pařmeny a pařmenky. Zarix. jest jméno mé a tímto o práva na Jailbreak žádám vás. Avšak pokud na serveru nezastihnete mne, pak na fórku mě pod nickem Zarix najdete, či na steamu jako Zarix34. Věk:16 . Studujem strednu Obchodnu skolu v Prahe. Jailbreak hrát jsem začal, když byl ještě miminko a jak vidím, vychován byl ne-li malinko. A časem do rodiny přibyli další sourozenci. Zkušenosti s amx mám, vždyť na socceru byl jsem pán. Spolu s dalšími fotbalisty trpím, když do míče si kopnout nesmím. Na Jailbreaku budu moci být ve dne i v noci. Však nikoli celý den, nýbrž 4 hodiny ve dne jen a občas 2 hodiny v nočním čase. Pokud něco dalšího chcete vědět, pak vězte, že čistý trestní rejstřík mám u sebe. Pro neznalce mého jména podotýkám, že povahově jsem osoba klidná, leč občas i já se rozčílím, ale i rychle uklidním. Pokud toto krátké sdělení nestačilo vám, máte smůlu, nic dalšího již nepřidám. Mezi adminy, kterým by nevadila má maličkost, se řadí jen Nickname prozatím
http://oi56.tinypic.com/2114gmu.jpg
Tu ziadost si nepisal ty, iba si ju nechutne skopiroval. Ak si myslis, ze sme spadli z jahody a dostanes prava bez toho, aby sme si ta overili, tak si na omyle. Som proti.
Hmm.. a ja uz myslel, ze mu to napsali rodice, a von to takhle nechutne zkopiroval..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.