Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Steam

Acid
29-09-13, 11:41
Ahoj, mám takový problém...
Poslední 2 týdny mi steam pracuje strašně divně. Když se mi spustí pc, najede okýnko se steamem abych se přihlásil, klasika. Jenže když vyplním údaje, vypadá to, jako by se už chtěl přihlásit, ale nic. Potom to okýnko vyskočí znova. Vyplním údaje... Úplně stejná reakce. Potom ale vyskočí info, jestli se chci přihlásit v offline režimu nebo normal s připojením. Vyberu tedy volbu zkusit se připojit znovu. Vyplním tedy už po 3 údaje a až pak se steam ráčí přihlásit.
Jenže tím to nekončí. Teď mi ještě začaly blbnout nějaký hry, příklad CS:GO. Spustím na steamu normálka... Steam mě hodí do režimu Ve hře, ale hra nikde! Spustí se třeba až za minutu.

Nevěděl by někdo pomoct? Je to dost otravný.
Díky

Swagrid
29-09-13, 12:46
Zkus obnovu systému WINDOWS do tý doby, než se ti to začalo trtat..

Acid
29-09-13, 14:31
No já ten systém právě nedávno obnovoval a nějak se do toho nehrnu (měl jsem zablokovanej komp fake stránkoou policií ČR :D )

3necky
29-09-13, 14:49
Tak jestli máš problémy i v tomto směru, hádám, že budeš mít disk prolezlý červy, viry atd. Můžeš zkusit av kontroly, ale stejně je lepší jednou za čas celý OS přeinstalovat.

Acid
29-09-13, 15:06
Tak jestli máš problémy i v tomto směru, hádám, že budeš mít disk prolezlý červy, viry atd. Můžeš zkusit av kontroly, ale stejně je lepší jednou za čas celý OS přeinstalovat.

AV kontroly jsem dělal hned jak se mi podařilo systém obnovit. Přeinstalovat to mám v plánu asi kolem Vánoc.

3necky
29-09-13, 18:55
Problém ti to ale vyřeší. Vyčleň si na to jedno odpoledne. Přeinstalované to máš za hoďku a pak si natáhneš aktualizace, ovladače a je to. Není to něco, co si musíš plánovat někdy do budoucna.

Acid
29-09-13, 20:54
Problém ti to ale vyřeší. Vyčleň si na to jedno odpoledne. Přeinstalované to máš za hoďku a pak si natáhneš aktualizace, ovladače a je to. Není to něco, co si musíš plánovat někdy do budoucna.

Máš pravdu. Problém tedy není ve steamu, ale v pc. Asi můžete lock.

matis
30-09-13, 11:59
vyriesene - na ziadost lock