Zobrazit normální verzi : Týden za stání na autě ?
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=83275
Pro info .. stál jsem jen na čumáku toho auta, Eidam stál na jeho střeše a rozjel to -.- a i kdybych dal mfk, zabilo to 4 hráče.. A dávat za tohle 7dní k ct ?Takovej mfk se denně stane nespočetkrát a jen já za to mám ban ? No promin, ale nepřipadá ti to trapný ?
Jedine čo mi príde trápne si ty :), takže po 1. si ct maš stražit simona a ne sa vozit na aute po 2. neviem ako sa tie vráta otvorili ale same určite nie ... čiže nebola to náhoda ale robili ste to naschval a ja dementov u ct nestrpím, čabas :)
Že Eidam celou mapu si jezdí nikoho nezajímá -_- Člověk s dvakrát vleze na auto a už má ban, proč ho teda nemá i Eidam ? Přejel 3 ct a hraje si dál.. spravedlnosti se tu člověk fakt nedovolá jak koukám ..
Ok dík za upozornění odedneška budu banovat i stání na tom autě je mi to jedno když si s tim nedáte pokoj tak nedáte ....
Ok dík za upozornění odedneška budu banovat i stání na tom autě je mi to jedno když si s tim nedáte pokoj tak nedáte ....
ked som napisal koho uvidim na tom aute tak ban ..... uz to nerobili
Na svou obhajobu, že nejsem viníkem můžu dodat jen tenhle důkaz ;)
Jailbreak 03-10-2013 19:23:26 VALVE_0:0:83523365 185.5.225.243 Eidam ja tam dam takovej MFK a ona da ban tobe :DDDDDDD
http://csko.cz/chatlog/show?from=03-10-2013&to=03-10-2013&server=1&nick=Eidam&sid=&ip=&text=&submit_=Hledat&do=findForm-submit
Mr.Vikernes, kašli na ban a poradím ti jedno. Bež k ním domů nebo před barák a taky si stoupni na kapotu jejich auta :twisted:
Ja to kickujem, Miruna dala ban. Každý to rieši trochu inak. Tiež mám plné zuby tých CT na asalte, čo len behajú na aute a Simon sám medzi 15 Tčkami. Keď chcete behať po mape a o nič sa nestarať, tak si zariaďte/vyhrajte VD.
Ja to kickujem, Miruna dala ban. Každý to rieši trochu inak. Tiež mám plné zuby tých CT na asalte, čo len behajú na aute a Simon sám medzi 15 Tčkami. Keď chcete behať po mape a o nič sa nestarať, tak si zariaďte/vyhrajte VD.
co tak dat /server a ist na race cars?
co tak dat /server a ist na race cars?
Tam by nemohli zvyšovať skill fragovaním bezbraných Téčiek... :D
On je už zase banned na forku? Chudák jeden..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.