Zobrazit normální verzi : Žádost
Zdravím,
Hrál sem na vašim serveru asi 2 roky skoro každej den.Neměl jsem čas tak jsem toho nechal,tedka přijdu a ban trvalý?...Můj Pc je tak pomalej,že rozjede sotva csko na software grafiku,a ani mi nejde stahovat obrazky z googlu,ulozto atd..A aimbot ?... Asi máte hodně lidí tak se jich chcete zbavit ne ? :D
Nechápu,kdyžtak nějaké informace by se šikly ;)..
Nam by zase sikla informace z tve konzole viz http://csko.cz/forum/showthread.php?429-Jak-po%C5%BE%C3%A1dat-o-unban-p%C5%99e%C4%8D%C3%ADst-ne%C5%BE-zalo%C5%BE%C3%ADm-t%C3%A9ma-!!!
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 39112)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Aimbot'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): lovenaty
[AMXBANS] Tvuj nick: Mither
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1717034645
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1717034645
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 90.181.106.52
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 90.181.106.52
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: hladik_bez_sluchatek
[AMXBANS] Server: Kotelna - COD:MW | csko.cz (cs_a
Udělen 08-09-2012 - 23:37
no počkáme na vyjádření hladika jestli má ještě demo
e: aha ja jsem mamlas tam je rok 2012 :DD tak nic.
Jak nic -_- ? Nevim možná sem s tim nickem hrál,už si nemapatuju,já je měnil každou chvíli,někdo mě nasral tak jsem si ho změnil...
Jinak jsem se koukal na ostatní bany = ,,leryx''..toho si ještě pamatuju..vždycky jsem ho zabil a pak ban na cca hodinu za nvm co si vymyslel...vlašek,vulgarni nebo co tam je ? ...
Mal si si podať žiadosť o unban hneď ako si ho dostal, admin už nemusí mať demo, unban nebude
Tak končim,nemá to cenu se hádat s idiotama.Dřív tenhle server(když jsem začínal)každej si pomáhal,chránil,bavil a tedka?admin se jen vytahuje,dává bany pro radost,nekouká na unbany páč nemá čas ani náladu,nevim co se s tim serverem stalo ale...To je i lepší gayshites (reklama);)..Ted přijde člověk na knife př. a samý ,,Vláček ban!'' dřív jen sorry, ok no ale skoro sem ho dal..ted vsichni dema a ...nemá cenu je to adminama zdar - nezajímá mě to co si o tom myslíte,mě je to u :poop: ... (y)
Tak končim,nemá to cenu se hádat s idiotama.Dřív tenhle server(když jsem začínal)každej si pomáhal,chránil,bavil a tedka?admin se jen vytahuje,dává bany pro radost,nekouká na unbany páč nemá čas ani náladu,nevim co se s tim serverem stalo ale...To je i lepší gayshites (reklama);)..Ted přijde člověk na knife př. a samý ,,Vláček ban!'' dřív jen sorry, ok no ale skoro sem ho dal..ted vsichni dema a ...nemá cenu je to adminama zdar - nezajímá mě to co si o tom myslíte,mě je to u :poop: ... (y)
Tie módy sú len také, aké si ich spravia hráči a ako sa tam oni budú správať.Žiadosť si podal pred hodinou, ak niesi schopný počkať kým sa vyjadrí banujúci admin, tak rovno sa vymaž. Admini majú byť 24/7 na serveroch a k tomu 24/7 na fóre? Sa preberte!
Aspoň je vidno, že za ten rok si nenašiel lepší portál, keď sa tu snažíš získať UB po roku... heh
"Nikdo nekouká na unbany, protože nemá čas.." zvláštní, že se ti admin team začal věnovat již 4 minuty po podání žádosti. "Teď člověk přijde na server" ... ty tu máš rok ban a hodnotíš to, co je teď, to je taky dost zvláštní. "ted vsichni dema" - aha, takže by bylo lepší, kdyby nebyly a co žádost, to automaticky unban, co?
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.