Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Video Blog z posilovny

Slunicko
05-10-13, 12:24
Ahoj.

Přemýšlel jsem, že bych začal dělat video blog z tohoto tématu, nesloužilo by to pro to, abych se nějak vytahoval, na to v žádným případě ještě nemám a kdybych měl, tak si stejně nic dokazovat nemusím, sloužilo by to pro to, abyste a abych věděl, jak jsem se třeba za rok změnil v té svalové oblasti a tím pádem třeba motivoval i další lidi, hrozně moc mi píšete o posilovací plány, jídelníčky a podobně, bylo vás vážně asi 60, kteří to chtěli a bohužel, né všem jsem to udělal, protože na to nebyl čas a když byl, tak jsem ho třeba radši strávil se svojí drahou, ale kdybych začal s tímhle, tak vám můžu poskytnou např můj facebook, kde jsem prakticky 24 hodin denně a věnoval bych se tam každému, kdo by o to měl zájem, v tom blogu bych se věnoval stravě a posilování v praxi přímo z posilky a z toho si každý může vzít co chce, určitě na netu najdete mnohem silnější a lepší fitnessáky, než jsem já ale myslím si, že přímo z vašeho okolí asi ne a jestli ano, tak co jsem koukal, každý to dělá jen kvůli penězům, o to mi vůbec nejde, jde mi jen o tu motivaci a třeba sdílet ty moje zkušenosti s dalšími, kterým by mohly pomoct, dělal bych každý měsíc 1 video a chci se vás teda zeptat, jestli by o to byl zájem, můžete napsat třeba rovnou tady :)

Nakonec jsem se dohodl s Bezďou, že mi udělá anketu, tak mu moc děkuju :D

A ještě jednou zdůrazňuji, že nejsem žádný expert, je to pro mě for fun a chtěl bych se vám tímto způsobem věnovat, protože vážně z těch 60ti lidí jsem to udělal asi 10ti? Takže takhle by se hádám dostalo na všechny :)

A samozřejmě bylo by to spíše pro začátečníky a mírně pokročilé, ostatním to asi moc nedá, maximálně se mi můžou zasmát :D

Tix_Tax
05-10-13, 15:28
Vzhledem k tomu, že jsem zrovna minulý týden taky začal "cvičit", tak to je fajn nápad a jsem PRO :)

Slunicko
05-10-13, 20:30
Uvidíme, začal bych asi přiští, maximálně přespříští měsíc, ať je to pěkně na ten konec roku :)

Tix_Tax
06-10-13, 11:33
Oukej, budu vyčkávat :) možná bych taky mohl aspoň fotit třeba po týdnu, jestli půjde vidět nějaký progres))

Slunicko
06-10-13, 12:36
Oukej, budu vyčkávat :) možná bych taky mohl aspoň fotit třeba po týdnu, jestli půjde vidět nějaký progres))

Spíš po měsící, ani po tom měsíci nebudou vidět tak mocné změny ale bude to trochu znát, největší změnu poznáš po rokách :)