Zobrazit normální verzi : GRIMM - demence
GRIMM
IP: 90.183.218.1
SID:VALVE_0:0:357709854
Demence, blokovani spoluhracu na trainu u schodu z T spawnu minimalne tri kola za sebou na konci mapy.
->demo<- (http://ubuntuone.com/7H4bhMULHan8knNFrDai4C)
je to 15-16 letá holka.. dělá to z toho aby byla zajímavá a zaujala.. myslím že má problémy v real životě (kamarády) tak si to řeší na csku.. toto co jsem napsal je pravda a není to žádná ta blbost co vypouští hráči na publicích a při hrách ! ( sestřenice s ní chodila na základku ) a pardon za upřímnost :blink:
Mozem to beatherovy potvrdit. Ona sa chodi na server vyburit/popisat ale kvoli hre urcite nie. Tiez mam tuto znalost ale odkial pisat nebudem. A ma 15.
je to 15-16 letá holka.. dělá to z toho aby byla zajímavá a zaujala.. myslím že má problémy v real životě (kamarády) tak si to řeší na csku.. toto co jsem napsal je pravda a není to žádná ta blbost co vypouští hráči na publicích a při hrách ! ( sestřenice s ní chodila na základku ) a pardon za upřímnost :blink:
Mozem to beatherovy potvrdit. Ona sa chodi na server vyburit/popisat ale kvoli hre urcite nie. Tiez mam tuto znalost ale odkial pisat nebudem. A ma 15.
No fajn. To je asi na adminech, jak to posoudí. Já jsem pro ban alespoň na tři dny. Mě to neskutečně štvalo, ať si svoje problémy řeší jinde. Na chvliličku jsem se tam připojil a celých pět minut (ani ne) co jsem tam byl, tak mě pořád blokovalo toto kotě nedomazlené.
Díky, nechci
Samozrejme ze to je na adminoch ale viem ze to robila preto, ze ju jeden hrac pred tym kolo tak isto blokoval. Samozrejme sa tu musia dodrziavat pravidla a nie oko za oko, zub za zub ale mohly by ste na to prihliadnut ked budete taky dobry. A 3 dni za blokovanie dvery? :).......
Naruto train je strasne "mala" mapa, staci jeden hrac a nemas sancu opustit T spawn, 1 kolo co tam stala, si to bomba namierila stredom, mohol si ist za bombou , druhe kolo co tam bola si bol v dome prvy naco si sa vracal, je to pub je to hra, blokujucich hracov ti tu napocitam tri prdele, ked vidis ze tam stoji tak tam jednoducho nelez
Už nemám potřebu jí trestat. Včera jsme si to vyříkalia slíbila, že to dělat nebude. Takže lock.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.