Zobrazit normální verzi : war3ultimate
lovalovalova
04-09-11, 21:10
Zdravím vás admini,
nenašel jsem vhodnou sekci pro toto téma, má problém, protože muj nick *Rushers* Reason :D The legend nelze načíst na novem pc, včera jsem začal používat novy pc a po stažení cs a změny nicku, nemůžu hrát za již naexpenou postavu ale musím hrát s levelem 0, bylo by možné mi navrátit "zkušenosti?
Proč přesně to nejde? Napíše ti to, že nick je zarezervovaný, nebo co?
lovalovalova
04-09-11, 21:14
Ne, normálně mi to načte hru, ale najede mi postava s levelem 0
EDIT: Tady jsem svou "postavu" našel http://csko.cz/stats/hlstats.php?mode=playerinfo&player=737906
A máš přesně stejný nick co jsi používal? Všechny znaky, mezery?
Máš vip?
lovalovalova
04-09-11, 21:19
Ne, vip nemám. A ano nick mám naprosto stejný, zkoušel jsem i "copy" and "paste" z hlstats a nic...
Tak v tom případě asi budeš muset počkat na hlavního admina, nikdo jinej ti nejspíš nepomůže...
btw. Napiš sem alespoň svou IP a ten nick, ať tě má podle čeho identifikovat...
lovalovalova
04-09-11, 21:36
188.175.19.242 - tohle je moje stavajicí ip, tu z stareho pc ude patrně problém najít...
*Rushers* Reason :D The legend
lovalovalova
05-09-11, 20:37
Díky, vše funguje
nechci nic rikat ale na connect csko.cz:27039 neboli na vlajkach nejsou vlajky:(
spadnul server asi před 23 hodinou nebo možná po cca na půl hodiny,nevim.Nejdou boti.Zatim nemůžu říct,co eště nejde,jelikož tam nikdo nehraje.Ani ty boti.
no,tady mi asi nikdo neodpoví,tak založim další topic
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.