Zobrazit normální verzi : Stížnost na admina ---> slide^
slide^ STEAM_0:0:1913555 77.48.69.218
bezdůvodně kickuje lidi (kdyz maj itemy)
dnes sem dostal kick,z mapy Dust2 hra začala asi 10sec ja s AWP mířím na průchod k CT a tu najednou kick ... hned sem tam sel z5 a prý že za spawn kemp .... dnes to nebylo po prve co někoho kicknul bezdůvodně
doufám že si ho nějak uklidníte, děkuju
to mi ej jedno kam si mieril stretol som ta tam 3-krat na spawne s awp ... zaujimave ze si vzdy mieril niekam inam ... ano daju mi najest a pojdu ma vyvencit ..
Slide sedni si ... k nohe ... hodný slide hodný .. Už ho mám na vodítku ... Nejaký dúkaz ? ... že ťa kickoval bezdovodne ?
Tak, ale pokiaľ by si si prečítal pravidlá, tak by si zistil, že za spawn kemp je ban. Buď rád, že to bol iba kick.
pockaj pockaj ... za chvilu povie ze som ho kickol lebo som ho nemohol dat ... milacik bol si prvy dnes komu som dal kick pokial si pamätám :) tak si tu nevymyslaj ;) a nikto sa nestazoval :)
je vidět že tvůj brain a IQ nepřesahuje úroveň koně
kdyby vám to server vypisoval do konzole byl by ale jelikož to napíše jenom Kicked nic víc tak nemá cenu vypisovat
odkdy je spawnkemp 10 sec?
pockaj pockaj ... za chvilu povie ze som ho kickol lebo som ho nemohol dat ... milacik bol si prvy dnes komu som dal kick pokial si pamätám :) tak si tu nevymyslaj ;) a nikto sa nestazoval :)
nebyl sem první že si měníš nick neznamená že to nejsi ty ... posle steamu
milacik niektore kola na codu trvaju 10 s...
/e Zadne meno som si nemenil :D mas vidiny
V tu dobu kdy ťa slide kicknul som byl na servery nejen že si kempil na spawnu ale i na plantu když ještě nebyla bomba položena (t).Jak psal Angel buď rád že nemáš ban
Omlouvám se všem já zapoměl že používat AWP je kemp kdekoliv a kdykoliv
Precitaj si pravidla ... a nestazuj sa
na portalu děcek je možný cokoliv
A ty zarastáš ? :think:
Takže to zhrnme ... 2 potvrdili co na servery boli ze kick bol opravneny...
vymyslel si si že som dával bezdôvodne kicki este pred tym tvojim...
vymyslel si si ze som si menil nick...
Riešiš tu sračky už ...
Takže poprosim LOCK
V tom případě si děcko aj ty tak nepiš !
je vidět že tvůj brain a IQ nepřesahuje úroveň koně
Hah, dobré vtipy totok :D
1. Zlá stažnosť - bez dôkazu.
2. Píšeš 4 posty pod seba a ty niečo ideš písať o IQ? Tvoje nepresahuje ani výšku IQ tej podkovy, ktorú ten kôň nosí.
3. Sťažuješ sa na 1 kick a ideš písať o deckách? hh
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.