Zobrazit normální verzi : Pep!no
Ahoj, hrál jsem na Kotelně - JB normálně jsem hrál jsem za CT potom jsem se odhlásil ze serveru a teď jsem chtěl hrát za dozorce a NIC...
PS: Máš zakázáno hrát za dozorce... Jakto? Nic jsem neudělat, normálně jsem se odhlásil, teď přijdu a NIC.. :(
Díky Noxyna že si tak chápavá.....
Tak jak mám vědět že to je holka? Sorry Noxyna... A jak to s tím zákazam.. Jeto divný
Tak jak mám vědět že to je holka? Sorry Noxyna... A jak to s tím zákazam.. Jeto divný
asi je moc chlupatá
Co vím já, tak já jsem ti dal ban za vulgarnost.
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bhid=7464
Pormen doporucil bych ti nehonit posty a zmenit zposob sveho vyjadrovani tady na foru. Taky se muze stat, ze se priste uz neprihlasis.
Pormen doporucil bych ti nehonit posty a zmenit zposob sveho vyjadrovani tady na foru. Taky se muze stat, ze se priste uz neprihlasis.
ty nadržuješ asi hodně lidem co? já si všiml toho co tu je,kup si brýle a sleduj tu vulgaritu kolem,kterou většinou rozšiřuje ufon, larodar ajiný
Jsi tu novej, tak se podle toho chovej.
jsem tu novej, to jako že nemůžu psát sprostá slova? hah to už je jak rasismus
Tak pozvi mne k sobe domu a ja ti predvedu, jak to vypada oki?
ok přijed a ukaž mi jak mě posíláš do prdele
Koukal jsem se a ban k CT nemáš. Ale jak se tady chováš ... asi ho mít budeš a nejen k CT.
Tak to je divný. Bubne tobě jsem se omlouval už na serveru, tak když jsou CT tak neschopný, že když jim řeknu ať nechodí dolů a oni jdou dolů a všechny killnou, no není toto ..... A jinak chtěl jsem se připojit k CT a nešlo mi to... Psalo to Máš zakázáno hrát za dozorce... Nevím proč simona umím.. Díky za odpověď :)
A ještě jednou SORRY BUBNE!!! :)
Vše se dá říci bez použití vulgarity. Tak sem dej svoji IP a VALVE. V banlistu neni nikdo se jmenem pep!no. Jestli jsi ho dostal pod jiným nickem to nevím.
IP: 89.29.39.91
A jak se zístí VALVE? Dík :)
IP:89.29.39.91 VALVE_0:0:1246688429 dragog
To bude asi ten problém.
Ano. Na to to IP je ban s tímto VALVE_0:0:1246688429. Nick je dragog. Jseš to ty?
A půjde to něják vyřešit? Toho Dragog neznám, ale jak jsem hrál, tak byl u CT...
Připoj se na JAIL, jdu tam a mrknu na tvoje VALVE ... napiš do konzole amx_ip
15 Pep!no :) VALVE_0:0:1261359207 89.29.39.91 CZ
Moje VALVE_0:0:1261359207
Tak jak teda? Dáte mi ten Unzákaz??? :D
Proč mám pykat za někoho jiného?? :(
killer-savage
05-09-11, 18:36
Proč mám pykat za někoho jiného?? :(
lebo svet je maly
To je divné ... ban má asi 70 - 80 lidi a ty máš zrovna stejnou IP.
Hey fakt, tak jak bych mohl hrát za CT s tím druhým najednou?? To nejde :D
Tak teď už jen čekat na KOTLA.. :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.